|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Jakie nowele Prusa się omawia?
Bo kazała rpzeczytać, ale nie powiedziała jakie. ![]() Antek, Kamizelka i Katarynka wystarczą?
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
witam was wszystkie. ;*
mogę się dołączyć... ? też jestem maturzystką 2009. (; planuję (jak na razie) zdawać polski P , francuski dwujęzycznie , historię R i wos R. ale wciąż jeszcze nie jestem pewna na 100 procent... |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny mam humor
ten dzień zdecydowanie nie należy do udanych i niech no się szybko kończy
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Aaale jestem na siebie zła... Zapomniałam że na jutro mam zrobić 13 zadań maturalnych z biologi, jakieś ćwiczenia z angielskiego i w dodatku zgubiłam ksero które dał nam gościu od biologi... Gdzie ja mam głowę?
![]() Idę Dobrej nocy i do jutra
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Zadania odrobione, lecytyna zakupiona i łyknięta.
Znowu mogę iść spać z (prawie) czystym sumieniem
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu... Jestem padnięta, nie mam na nic siły, nawet nie chciało nie mi się czytać co napisałyście... :/ A powinnam jeszcze poczytać historię i YCD... Nie lubię szkoły. Chcę już weekend z TŻtem.
![]() Idę, dobranoc Paniom. |
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wyskoczyłam spod prysznica
teraz chwilę pokuję słówka na niemiecki i idę spać.paula007 ja tak jak sydunia w liceum mam do przeczytania tylko "Kamizelkę" a reszta była w podstawówce. dobranoc |
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam żadnej noweli Prusa wcześniej.
Albo miałam, ale tylko fragmenty.Ych, i muszę jeszcze streszczenie "Lalki" teraz przeczytać, bo oczywiście czytałam rok temu i nic nie pamiętam. ![]() Dobranoc
|
#1960 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Ja dzisiaj tylko na 3 lekcje No dobra z jednej zwiewam ale mam to usprawiedliwione, nie bede czekala dwóch godzin na infe ![]() Musze zacząć czytać Zbrodnie i Kare, ale jakoś nie mogę sie za to wziać. I dzisiaj jeszcze jade na impreze do klubu... Sama nie wiem czy mi się chce
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz na autobus.
Ale oczywiście musiałąm włączyć komputer. ![]() Miłego dnia
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj prawie spóźniłam się na lekcje bo stwierdziłam, że muszę włączyć Wizaż ![]() Lecę
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś na 10 i do 13:55, ale potem mam jeszcze 2h fakultetów ![]() Ale ogólnie to w miarę luźny dzień przede mną, więc przeżyję Miłego dniaaa! |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis na 12 do 17
![]() Totalny bezsens mojej szkoly ![]() A wkrotce ide sie zapisac na korki z niemca. I mam zrobic prezentacje na infe na dzis a sie kapnelam ze offica w ogole nie mam(nie dawno kompa formatowalam) i teraz kombinuje
|
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj na 10 ide
Dzis moj drugi najluźniejszy dzien... do 14:30 Miłego dnia paula - my też tylko Kamizelkę przerabialiśmy, na CKE jest chyba spis lektur. Aaach, mam nadzieje, ze dostaniemy tematy maturalne dzisiaj wreszcie.!
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prosbe. Musze zainwetsowac w ksiazke z gramatyka angielska i nie chcialabym wydac kasy na marne, wiec moze znacie jakies godne polecenia?
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, drogie Panie.
![]() Niestety, za szybko pochwaliłam się fajnym planem - dziś dołożyli nam 2 godziny dyrektorskie i mam WOS w poniedziałki na 7.10 i historię na 8 w środy... Niestety. Ale za to nie muszę iść na fakultety z historii - przy 3 godz. tygodniowo spokojnie zdążymy ze wszystkim. ![]() Zostaje mi tylko zapisać się na fakultety z WOSu, właśnie dziś o 17 idę. Zmykam, bo zaraz obiad i czeka mnie kserówka z angielskiego do zrobienia i potem TŻ przychodzi - bo jutro mam luźny piątek i nie muszę się uczyć wiele.
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam lecytynę, ale nigdzie nie ma informacji, ile kapsułek połykać dziennie?
![]() Jedna ma niby 1200 mg. Ile potrzeba mg dziennie? Znacie się?
|
#1969 |
|
Rozeznanie
|
Jak ma 1200 mg to chyba jest Lecytyna forte i jedna starczy. Tak mi się wydaje
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no a ja znowu zapomniałam
o lecytynie. No ale tak to jest jak idę do szkoły przez łąkę gdzie po drodze nie mam ani jednej apteki Chociaz szkoła w centrum prawie jest Jutro o ile znów nie zapomnę to kupie Eh a jutro sprawdzian z ciągów z matmy a ja nic z tego nie rozumiem ![]() Ale za to w środę na 3 dni do Wrocławia na wycieczke Nie mogę sie już doczekać ![]() Pokażę się tu później Pa
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() No to z tą liczbą tematów się wygłupiłam, ale patrząc jak jest u mnie myślałam, że taka reguła. Jakaś wielka ciężarówa zajechała mi przed okno ![]() Dziś luz jutro luz. Tylko, że zapomniałam wziąć od kumpeli kserówki z ang i muszę czekać na skan. Ych! Tak to bym miała już zrobione :/ A nie do końca luz, bo jutro mam pr kl ze statystyki, ale to łatwe tylko, że żmudne. Jutro do 13.30 zwalniam się parę min z ostatniej lekcji, bo idę do lekarza. Później weekend, a we wt jedziemy do Olsztyna na UWM na coś w rodzaju targów edukacyjnych tylko, że bardziej pod kątem matury. Ale oferty uczelni też będą.
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wycieczka? Zazdroszczę. ![]() My jedziemy do Wroc ale na targi maturalne Operonu ![]() Cytat:
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zoo, opera, ogród botaniczny zwiedzanie miasta i jakies inne dziwne rzeczy Ale za to 3 dni nauki mniej No i wyjazd o 3:30 w nocy... nie wstane za nic... ![]() U nas nikt nas nie chce brac nas na żadne wykłady No ale trudno
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
wszełko a ile płacicie za wycieczkę?
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Płacimy 220 zł ( dużo kosztuje przejazd bo to prawie 450 km) ale mamy problem bo zrezygnowało nagle 5 osób i albo znajdziemy kogoś na ich miejsce albo będziemy musieli dopłacić jeszcze- a to się nam nie widzi...
No nic zobaczymy jak to będzie Mam nadzieję że wszystko się uda
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
Perspektywy to na pewno widziałam na plakacie więc to chyba to.
Ciekawe czy to ciekawe (masło maślane i ludzki człowiek) U Nas wiąże się to z 1-dniową wycieczką ; dojazd autokarem trwa koło 1,5h Mamy być na miejscu 9 - 15 później do kina najprawdopodobniej rozdzieleni na 2 grupy. Jedna na Mama Mia, druga na Podróż do wnętrza ziemi. Jak kino to i centrum handlowe no i powrót gdzieś na 21, wyjazd o 7; więc gdzieś bd musiała wstać 5.30 Jak Ja to zrobię?
|
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo - w sąsiednim bloku robią nowe balokny!
Takie wielkie coś codziennie popołudniu pipczy pod moim oknem... ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
wszełko 220 ale rozumiem, że bez biletów wstępu?
Cytat:
![]() Ale do kina nas nie chciała wziąć. Te targi podejrzewam, że nudne będą. Mają być wykłady na temat matury z polskiego, angielskiego, historii i wosu. Przynajmniej u nas. Pewnie nic nowego się nie dowiem, zresztą z tego zdaję ang tylko.
|
|
#1979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaa jasne. A na targi zadne nie jedzemy.Za wcześnie sie pochwaliłam, ze nie musze nic robic. Na jutro mam tyle zadane i do nauczenia sie, ze az szok. Historia, wos, angielski, niemiecki... Zabieram sie do pracy.Dostalismy tez wreszcie teamty, wstepnie interesuje mnie jeden... o wojnie. Ale zaczelo padać teraz....!
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Cena ta jest ze wszystkim- nocleg, dojazd i także bilety, a jedzenie oczywiście we własnym zakresie
![]() Ja jakoś nie mam ochoty przeglądać tematów narazie. Idę się odmóżdżyć i pograć w jakąs grę ![]() Narazie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Bo kazała rpzeczytać, ale nie powiedziała jakie. 

ten dzień zdecydowanie nie należy do udanych i niech no się szybko kończy 

ale mam to usprawiedliwione, nie bede czekala dwóch godzin na infe
Ale oczywiście musiałąm włączyć komputer. 

i historię na 8 w środy... Niestety. Ale za to nie muszę iść na fakultety z historii - przy 3 godz. tygodniowo spokojnie zdążymy ze wszystkim.