|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My Style Diary V
Heehe Praline ja już chyba raz chwaliłam Twojego boyfrienda także już nie będę słodzić
, ale co jak co, rozpieszcza Cie !!! heheh PozazdrościćEmilka dziękuję ![]() Oleczka fajny zestaw, wolę Ciebie w spokojnieszych zestawach, taka moja mała opinia:P ![]() Super Karo miło widzieć Cię znowu !! ![]() Zuza myślałam że tylko ja używam takiego sformułowania "miód dla moich uszu" hehhh jesteś mój "ziomek" ![]() ![]()
|
|
|
|
#3872 |
|
Wtajemniczenie
|
Praline Śliczny zestawik a koszula miodzio, widziałam ją u anies to po prostu
też chcę ! Super_karo Dziękuję za miłe słowa , gdzie kupiłaś?
|
|
|
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje za opinie ![]() super_karo jak zwykle fajnie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
||
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Z klasą! Spodnie genialnie na Tobie leżą, połączenie z koszulą bajka, no cudo Karolinko! Ostatnio w H&M chciałam kupic jeansowe szwedy, ale najmniejsze były sporo za duże, przymierzałam też czarne z 4 guzikami z przodu, ale nie było 34, a 36 niestety . No i wszystkie są okropnie za długie!Gdzie kupiłaś swoje, na Allegro, czy w River? W Krakowie nam zamknęli .
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
super-karo - super! bardzo mi się podoba
Ale zgrabna jesteś
|
|
|
|
#3877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anies mówisz o tych szwedach jeansowych za 119 zł ? Bo ja je własnie kupiłam, i apropo długości mam straszny dylemat, bo do obcasów są ok, ale że ja chodze w obcasach rzadko, wiec przydało by się je skrócić, no ale wtedy będą tylko do płaskich butów. Te czarne albo granatowe też mierzyłam, fajne były, ale oczywiście też za długie. Widzę, że nie tylko ja mam problem z długością spodni :P Apropo river island, we Wrocławiu był kiedyś, ale oczywiście go zamknęli :[[[[[ zrobili 2 mega duże galerie i nie ma tam river, za to jest kilka sklepów z pierdułkami do włosów...żenua po prostu a widziałam ostatnio chyba w Hot&Shopping takie piekne bluzki z żabotami i kokardami z river o jeju |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
nie oddam! będę walczyła jak lwica
heheCytat:
![]() A co do ceglastej bbluzeczki- dziś widziałam fioletowe... ale ładne!Cytat:
dzięki ![]() ładna tunika w kotki. Cytat:
![]() uCiebie fajnie bo prosto! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mi baaardzo podobają się te szwedy-szare z dwurzędowymi guzikami(szukałam fotki w necie, ale kiedyś była, a teraz ie widzę! ) Mam spódniczkę z H&M z takimi guzikami i stanem jak te spodnie(to ta, którą miała mieć Tamara Arciuch Co do spodni- widziałaś je może u siebie? baardzo mnie intrygują!
|
|||||||
|
|
|
#3879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ps. Fajna buźka Kolejne tematyczne zdjęcie . Ciebie to chyba zacznę kolekcjonować na komputerze Olu .Dzisiejszy w biegu ...
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
Pralinka
życzę Wam jeszcze jakieś 4444 lat takiego związku Nie wiem czy przeoczyłam Twoją odpowiedź, bo pytałam się ile cm ma obcasik w tych bucikach. ![]() I cos ode mnie ![]() P.s. nie chcę się chwalić, ani reklamować ale jeśli ma ktoś ochotę, to zapraszam ![]() www.mm-style.blogspot.com Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2008-09-10 o 14:38 |
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Pralinko świetny zestaw
![]() mm111111 bardzo ładnie ale do tych zestawów rajstopki by sie przydały. |
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie widziałam szarych u siebie w krakowskiej, kupiłam sobie za to jeansy szwedy z zakładkami i szarą spódniczkę w H&M z dwoma rzędami guzików ![]() Sama sprawiłabym sobie takie szare eleganckie, w końcu szwedy wracają do łask ![]() Jak gdzieś zobaczycie te szare to piszcie
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
![]() bardzo fajny Dziewczyny mam pytanie. z czym moglabym polaczyc siwe rajstopy (w swietle mienia sie na srebrno )
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#3884 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
pięknie wygladaszCytat:
a tak pozatym to fajnie, podobaja mi sie twoje spodniczki ktorych ja mam nieduzo w swojej szafie
|
|
|
#3885 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znalazl i ma mi dostarczyc w tym tygodniu, mam nadzieje ze bedzie fajnie lezala dzieki raz jeszcze ![]() No 400 zl to juz powazniesza inwestycja Tata na pewno zawyje ze szczescia Moj jak mnie widzi z lista "potrzeb" to juz ma dosc A jakies konkretne kozaki masz na oku? Cytat:
![]() Cytat:
A jakze inaczej
|
|
#3886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heheh Z rajstopami to właśnie taki harry potter jest związany, bo miałam takie, a teraz już ich nie mam.....zdematerializował y sie stąd też nie ma ich w zestawach, aczkolwiek chciałam i miałam w planach by się tam pojawiły :P
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Rozeznanie
|
A teraz coś ode mnie po baaardzo długiej nieobecności.
1 zestaw biała długa koszula-H&M granatowe rurki-Top Shop torebka-nie pamietam ![]() 2.koszula i spodnie jak wyżej torebka fiolet per una balerinki fiolet-atmosphere 3. ołowkowa beżowa spódnica-Zara buty-wężowe xD koszula kremowa-niestety nie wiem jaka firma. edit; zapomnialam dodac, zebyscie nie patrzyly na stanik zolty :p zestaw robiony na szybko. normalnie jest z cielistym. to narazie byłoby na tyle
Edytowane przez kolta Czas edycji: 2008-09-10 o 19:26 |
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. W ostatnim tylko nie podoba mi się przebijający stanik.Olu wcześniej stacja, teraz panda . Nie robisz takich zwykłych zdjęć przed lustrem .
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
[quote=besciara;8953047]Fajnie
. W ostatnim tylko nie podoba mi się przebijający stanik.dziekuję własnie xD zapomniałam dodać zebyście nie patrzyły na stanik, bo to zestaw taki tylko pokazowy i dopiero potem na zdjęciu zobaczyłam ze widac żółty. oczywiscie nie wyszłam w nim tak ;P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po prostu jak ide na dwor to przewaznie biore aparat i cykam
|
|||
|
|
|
#3891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3894 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zadomowienie
|
praline - w końcu nie byłam, bo się nie dopchałam
ale wydaje mi się, że cię widziałam gdzieś potem na miasteczku, w Twoich balerinach - chanelkach.
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Moje pytanie kieruję do posiadaczek kurtek pilotek z skóry.Co myślicie o tych kurteczkach? Pytanie zadałam tutaj,bo wiem że są tu dziewczyny,które znają się na rzeczy Z góry dziękuje i pozdrawiam! 1.http://www.allegro.pl/item434722005_..._od_g_m_ l.html 2.http://www.allegro.pl/item434034960_...na_r_m_3 8.html 3.http://www.allegro.pl/item436276931_...mi_rozm_ m.html
|
#3897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obcas ma około 5.5 cm. W wolnej chwili pooglądam sobie Twoje poczynania !Zgadzam się z Camillą, że rajtki są obowiązkowe do tych butów. Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam gdzieś na zdjęciu(szkoda, że teraz nie mogę znaleźć) szwedy z takim stanem jak spódnica!Cytat:
a co do kozaków mam upatrzone takie fajne skórzane na malutkim obcasiku, ale nie będę zapeszać:pCytat:
|
|||||
|
|
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
hmm a to mój na małą imprezkę. Torebki nie mam bo chyba nie będzie mi potrzebna, ale jak uznam, że jest inaczej to wezmę czarną lakierowaną kopertówkę /jamnika do ręki/
![]() na pierwszym zdjęciu mam jakąś głupią minę:P Drugie zdjęcie to taki dodatek tylko, bo robiłam na inne potrzeby w photoshopie 'drobną' przeróbkę i pomyślałam, że dodam tutaj, bo lepiej widać wzór na bluzce
|
#3900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wzór na bluzce ciekawy, i przyznam że te buty fajnie wyglądają w takim połączeniu
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

, ale co jak co, rozpieszcza Cie !!! heheh Pozazdrościć

też chcę !

dziekuje za opinie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
! Z klasą! Spodnie genialnie na Tobie leżą, połączenie z koszulą bajka, no cudo Karolinko!
. No i wszystkie są okropnie za długie!
.
Musze przeczytac to mojemu 

a tak pozatym to fajnie, podobaja mi sie twoje spodniczki ktorych ja mam nieduzo w swojej szafie
Widziałam gdzieś na zdjęciu(szkoda, że teraz nie mogę znaleźć) szwedy z takim stanem jak spódnica!