|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Ivanno - normalnie Przecież taki kebab, to szok dla organizmu przy takiej diecie. Chyba, że ... był ze składników niepierwszej świeżości Trzymaj się, węgiel najlepiej weź to ci wchłonie trucizny.Poza tym fajnie, że jesteś Margot - co do służby zdrowia i podejścia, mimo, że wiem jak jest - to i tak za każdym razem ręce opadają
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Margot masz racje bo na 100% tak jest... jest mi tak ciężko na żołądku że dziś jestem na samych herbatkach bo taki balon mam że czuje jakbym zjadła conajmiej z miske jedzenia
|
|
|
|
#3063 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam uwielbiam rożne rzeczy mieszać, ale cierpię po smażonych i po grillu. Ale i tak jem ![]() A mleka dalej nie kupiłam prawie w ten deseń.....robi wielką różnicę!Czy ktoś oglądał wczoraj YCD? Ale się uśmiałam szczególnie z typki "erotic dance" |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą po czym ja nie cierpię, jak to mama mówi że ja to bym się najlepiej czuła jakbym nic nie jadła, coś chyba w tym jest ![]() Ivanno trzymaj się Mnie picie mięty trochę pomaga.
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu - moja mama oglądała. Reakcja na rudą "striptizerkę" była taka
- dosłownie, bo mamie wcale nawet do śmiechu nie było. Cały wieczór zastanawiała się, jaki proces myślowy u tej dziewczyny spowodował zgłoszenie się do tego programu, odwalenia takiej fuszerki i pozostaniu w dobrym samopoczuciu - mama była w szoku cały wieczór.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3066 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ta erotic dance przynajmniej była śmieszna, bo ta ruda żałosna...nie no tylko gumowce...dziewczyna z jakiejś wiochy nie mająca bladego pojęcia o tańcu. Tak tańczą pseudolaski na wiejskich dyskotekach...żałosne ![]() I nie chce obrażać tu nikogo mieszkającego na wsi, sama mieszkam...ale poziom myślenia tej dziewczyny to sto lat za murzynami... |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie naszły takie przemyślenia, że niektórzy ludzie marnują tam czas - jurorom, innym uczestnikom. Nie chodzi mi o uczestników po szkołach tanecznych, czy mających doświadczenie. Są tam i samorodne talenty. Tylko, że... czasem brak pokory w ocenie siebie. Ja nie rozumiem, jak można iść tam, odwalić świadomie (albo i nie, bo brak trzeźwości w ocenie własnych umiejętności) cyrk i nie wiem czego oczekiwać. Nie bronię programu YCD - to show, te chamskie teksty, zachowania, dramatyzm sytuacji to na użytek widza, to przedstawienie. Mimo wszystko nagrodą jest możliwość dokształcenia się, przeżycia czegoś. Nagroda - szkoła na Brodwau - to fajna nagroda. Moim zdaniem coś warta. I jak patrzę na takie skrajne "przypadki" cwaniactwa, arogancji i megalomanii, to jakoś mi się niefajnie robi.
|
|
|
#3068 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Brak samokrytyki robi swoje. |
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha, ale się uśmiałam.
Dzisiaj wpadły Aragonte, Rachela i Katty po odbiór swoich Lutków - ale będziemy gadały jeszcze o wspólnym spotkaniu w przyszłym tygodniu Tak sobie myślałam, co na to powie szef. Wpadła Rachela, szef poszedł palić. Rachela półgębkiem, czy ma zmykać, ja mówię, że nie, bez przesady. Rachela wyszła, przyszła Katty a za nią Aragonte. Później Aragonte wyszła, a została Katty. I sie okazało, że syn Katty był z nami na obozie w Grecji i wrócił bardzo zadowolony Oblicze szefa - światłość świata, he he. Od razu mu się humor poprawił, co nie zmienia faktu, że kwadrans przez przyjściem Racheli obsunął mnie, bo nie mógł znaleźc jakiegoś papieru. A w segregatorze imprezy podzielone i opisane: dokąd, kto, w jakim terminie. Sek w tym, że podzieliłam sobie dokumenty w osobnych koszulkach: osobno umowy, osobno potwierdzenia, osobno cenniki, osobno program. I wielka awantura, bo jak coś tu mozna znaleźć, wszystko powinno być w jednej, maksymalnie dwóch koszulkach. No jasne, już sobie wyobrażam wyciąganie 50 dokumentów z jednej koszulki i szukanie tego właściwego... W tym momencie miałam ochotę naprawdę rzucic mięchem...
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aggie - wytrzymaj te dwa tygodnie, o ile złożyłaś wymówienie
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, uciekaj stamtąd jak najdalej
Margot, współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia życzę dla koleżanki.Blue, mamy następny wspólny zapach Uwielbiam tą Bombkę
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopcy - umieram własnie ze śmiechu. Opuchlizna z oka zeszła, smaruję dalej, ale przed chwilą za dokładne oglądanie wzięła się mama - i odkryła, ukłucie na powiece- widać, je pod mocnym światłem
To wielkie spuchnięcie to ukąsznie komara A, że jestem ogólnie alergikiem, efekt wyszedł taki a nie inny Ale ze mnie panikara - ale wybaczcie - wizja ciągnącego się, ileś tam, zapalenia, wcale mnie nie radowała
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Moja najulubieńsza Extremalna Bomba, EDP lubię, jedynie EDT zbyt gorzka
![]() Tylko jeden zapach nas różni, ten Twój dzisiejszy
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
jestem w totalnej kropce i czuję się z tym fatalnie
![]() jestem za granicą. mam w WBKu konto walutowe. 9 września dostałam od rodziców wpłatę na znaczną sumę, która została zaksięgowana w tym samym dniu. do dziś w rubryce "dostępne środki" jej nie ma, natomiast saldo powiększyło się o tą wpłatę. nie wiem co robić, te pieniądze są mi potrzebne na czynsz ![]() dodam, że mam do tego konta kartę debetową i wczoraj próbowałam wypłacić pieniądze i dwukrotnie skończyło się to niepowodzeniem. myślałam, że chodzi o jakiś limit wypłaty, spróbowałam z mniejszą kwotą i się udało. sprawdziłam potem moje konto przez internet i okazało się, że kwota którą udało mi się wypłacić w bankomacie to były jeszcze pieniądze sprzed wpłaty od rodziców. zadzwoniłam dziś do WBKu i okazało się, że kasa od rodziców jest naprawdopodobniej zablokowana albo coś w tym rodzaju nie mogli tego dokładniej sprawdzić, muszę się skontaktować z moim oddziałem. zadzwonię jutro i JEŚLI zgodzą się mnie zweryfikować telefonicznie, to może to odkręcę. jeśli powiedzą, że wyłącznie osobiście, to jestem TOTALNIE załatwiona, bo do Polski wracam dopiero w grudniu. nie rozumiem tej akcji! nie dostałam ŻADNEGO komunikatu, zero. wszystkiego mi się odechciało, a muszę się jeszcze wytłumaczyć właścicielce mieszkania dlaczego zwlekam z zapłatą
|
#3075 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Pozwolę sobie pocieszać praktycznie: przez to jeszcze bardziej schudniesz przecież. ![]() Cytat:
Lekarz na to - proszę czekać. Ona, że rodzi już i dziecko nie chce czekać. ![]() Lekarz niezainteresowany przyspieszeniem przyjęcia, na co ona rozłożyła sobie ręcznik na podłodze, podkasała kieckę i zaczyna przeć... Najlepsze jest to, że zanim zorganizowali wózek i przewieźli ją na salę - urodziła. Z jednej strony zazdroszczę jej pięciominutowego porodu (choć w głowie mi się taki luksus nie mieści), z drugiej - tak traktuje się pacjentów, którzy nie wyją. ![]() Cytat:
Między innymi dlatego trzymam się daleka od telewizji. Brzydzi mnie.
|
|
#3076 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Któregoś dnia spóźniłem się na dwa autobusy, jadące w odstępie 25 minut Wstałem jakieś 10 minut przed odjazdem pierwszego - uciekł mi sprzed nosa. A na drugi ciut za późno wyszedłem (wysłałem kumplowi esemesa, że maja poczekać z kolokwium na mnie, bo się trochę spóźnię "z przyczyn niezależnych" ).Z własnej woli... ![]() Cytat:
Trzymam za pomyślny obrót spraw ![]() Cytat:
Z tego właśnie założenia wychodzę, twierdząc uparcie, że cały czas mam lat siedemnaście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Możliwe też, że (tak jak pisały dziewczyny) to po prostu szok dla organizmu będącego czas jakiś na diecie ![]() Wczoraj i przedwczoraj też miałem "żołądkowe sensacje", ale podejrzewam, że w moim przypadku winne są gruszki ![]() Cytat:
![]() Muszę zrobić dzisiaj przegląd pokoju pod kątem komarów właśnie - ładują się te cholery drzwiami i oknami ![]() I "najfajniejsze" - gasisz światło, kładziesz się spać, a tu za chwilę bzzzz gdzieś nad głową... |
||||||
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - ja należę raczej do gatunku "sadystek"
Co do komarów - większość łapią moje kocice - chociaż jeden się czasem ostaje
|
|
|
#3078 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pajaka w pokoju...
jestem sama w domu, pajak jest ogromny i uciekl za szafke.... Boje sie i dostalam drgawek. Ja tego nawet sie boje ruszyc, Zapisklam go lakierem do wlosow. Niech zdechnie .... umre zaraz |
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boze jak mnie one obrzydzaja.... mam nadzieje, ze go szlag trafil. Nievh tam siedzi do rana !!!! |
|
|
|
|
#3082 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
o cholercia...no Ci współczuje, ja boję sie pająków strasznie!!!!!
|
||
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Wsparcie jedzie!
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
tesknie bardzo za Wami dziewczyny.
ale nie mam motywacji, ochoty na Wizaz. na nic nie mam. znow mam jakas ogromniasta depresje. zyc sie nie chce. a najgorsze jest to, ze nawet nie mam kogos bliskiego z kim moglabym o tym pogadac bo niestety przyczyna jest caly czas jedna i ta sama![]() ale tesknie za Wami i tak. |
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzie już do Ciebie coś pachnącego, może to Cie na chwile oderwie od smutnych myśli...
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe... troszke mi lepiej wypiłam już ze 6 herbatek miętowych i jakoś trwam ![]() Cytat:
ale dobry był kebab jak cholera! ![]() Ojj gruszki na mnie też źle działają
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-09-11 o 21:44 Powód: cytat |
||
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W WBka taki przykład blokady ma moja koleżanka i teraz jeździ i to załatwia do du... taki bank :/ |
|
|
|
|
#3089 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A z tym okiem to może jakiś krwiaczek uciska na nerw? W takim wypadku powinno przejść już niebawem. Trzymam ![]() Polska służba zdrowia... Pewna bliska mi osoba miała niedawno robioną tomografię. Nie może odebrać wyników, bo... nikt nie wie, gdzie są Z sekretariatu odsyłają do lekarza dyżurnego, dyżurny do recepcji, recepcja na radiologię... i tak w koło Macieju! Nikt nic nie wie. Skandal. Jak do jutra nic się nie wyjaśni to chyba po starej znajomości podrzucę dziennikarce pewnej lokalnej gazety temat na artykuł ![]() Trzymam kciuki żeby wszystko się jak najszybciej wyjaśniło
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno ja swoje ofiary zawsze spuszczam w ubikacji
po zabiciu dodatkowo toną więc mam 100% pewności że nie ożyją ![]() Poza tematem jakieś 3 lata temu sąsiadce z ubikacji wyszedł szczur wodny!!! Masakra była pół roku bałam się załatwiać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

wymiotuje cały czas
Przecież taki kebab, to szok dla organizmu przy takiej diecie. Chyba, że ... był ze składników niepierwszej świeżości

prawie w ten deseń.....robi wielką różnicę!
Mnie picie mięty trochę pomaga.
- dosłownie, bo mamie wcale nawet do śmiechu nie było. Cały wieczór zastanawiała się, jaki proces myślowy u tej dziewczyny spowodował zgłoszenie się do tego programu, odwalenia takiej fuszerki i pozostaniu w dobrym samopoczuciu

Oblicze szefa - światłość świata, he he. Od razu mu się humor poprawił, co nie zmienia faktu, że kwadrans przez przyjściem Racheli obsunął mnie, bo nie mógł znaleźc jakiegoś papieru. A w segregatorze imprezy podzielone i opisane: dokąd, kto, w jakim terminie. Sek w tym, że podzieliłam sobie dokumenty w osobnych koszulkach: osobno umowy, osobno potwierdzenia, osobno cenniki, osobno program. I wielka awantura, bo jak coś tu mozna znaleźć, wszystko powinno być w jednej, maksymalnie dwóch koszulkach. No jasne, już sobie wyobrażam wyciąganie 50 dokumentów z jednej koszulki i szukanie tego właściwego... W tym momencie miałam ochotę naprawdę rzucic mięchem...

za pomyślny obrót spraw 
o cholercia...no Ci współczuje, ja boję sie pająków strasznie!!!!!