|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nowy chłopak
Miesiąc temu poznałam chlopaka. Przypadliśmy sobie do gustu, więc zaczęliśmy się spotykać. Ja mam 21 lat, a on 24. Bardzo mi zaimponował tym że jest ambitny, nie wywyższa się i nie nudzę się z nim. Ostatnio seks uprawiałam 3 miesiące temu, zaczyna mi go bardzo brakować. Problemem jest ostatnie wyznanie chlopaka. On nie był nigdy w żadnym związku, a nawet nie uprawiał seksu
Powiedzial ze był za bardzo nieśmiały. Nigdy bym go o to nie podejrzewała. Ja jestem od niego młodsza a miałam już trochę partnerów seksualnych. Nie wiem jak to możliwe że w tym wieku nic? Nie wiem co mam teraz zrobić bo z jednej strony mi się podoba, a z drugiej to wyznanie jest niepokojące |
|
|
|
|
#2 | |
|
Śnięta Mucha
|
Dot.: Nowy chłopak
Cytat:
Normalnie możliwe i wcale nie takie rzadkie. Ludzie są różni. Jeszcze wiele rzeczy Cię w życiu zdziwi. Jak facet okaże się fajny, to się go trzymaj
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie.Nie miał to nie miał. Możliwe? Możliwe. Normalne? Normalne. Czemu? Już Ci odpowiedzial. Teraz pytanie po co szukasz drugiego dna? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Jakie to szczęście, że mój facet nie miał takich dylematów, a pokochał mnie z dobrodziejstwem inwentarza...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Miesiąc to nie jest super długi czas by się zdecydować na stosunek tzn. dla mnie. Nie oceniam Ciebie, ale chcę stanąć w obronie chłopaka, że zwyczajnie może być dla niego za szybko, zwłaszcza jeżeli to by było jego pierwsze doświadczenie. Ja bym poczekała aż będzie gotowy o ile serio jego osoba jest dla Ciebie interesująca.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Wg mnie jeśli ktoś jest niedoświadczony, miesiąc to bardzo krótko. Ja na pierwszy raz zdecydowałam się dopiero po ok. roku zwiazku
Sent from my FP4 using Tapatalk |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
No to ja czekałam dwa tygodnie
Nie ma zasad. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty seks uprawiałaś, a on nie. Jak widać uprawianie seksu nie idzie z wiedzą seksualną. Jeśli byś ją posiadała wiedziałabyś, że ludzie mają różny czas rozpoczynania życia seksualnego. Co jest niepokojącego, że ktoś w wieku 24 lat nie uprawiał seksu? Tym bardziej, skoro był nieśmiały? Nieuprawianie seksu z kobietą w x wieku nie oznacza bycia gejem. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
astro-loszka
|
Może jest/był po prostu nieśmiały.
Ja bym dała szansę. I wyszła pierwsza z inicjatywą.
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie w różnym wieku rozpoczynają współżycie. Pierwszy seks w wieku 24 lat nie jest niczym niepokojącym.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
(=^‥^=)
|
Facet jest młody, daj jemu szansę. Przede wszystkim patrz na to, jak podchodzi do waszej relacji i jak reaguje na Twoje potrzeby, a zarazem komunikuje swoje.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałem 18 lat jak poznałem moją pierwszą i ostatnią dziewczynę (obecnie Żonę) też byłem prawiczkiem a ona odbyła dwa stosunki z jednym chłopakiem i po dwóch tygodniach wylądowaliśmy w łóżku wydaje mi się że niema reguły kiedy się zacznie,jak bardzo Ci się chce to sama musisz zacząć czyli np. w trakcie pocałunku złap go tam jak nie będzie protestował to chyba wiesz co robić jak nie będziecie mieć gumki to laseczka i następnym razem przyjdzie zaopatrzony.
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
To bardziej redflag jesteś ty niż on, imo powinnaś bardziej delikatnie do niego podejść niż oczekiwać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Powiedzial ze był za bardzo nieśmiały. Nigdy bym go o to nie podejrzewała. Ja jestem od niego młodsza a miałam już trochę partnerów seksualnych. Nie wiem jak to możliwe że w tym wieku nic? Nie wiem co mam teraz zrobić bo z jednej strony mi się podoba, a z drugiej to wyznanie jest niepokojące 

No właśnie.