|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Misiu Tobie także miłego dnia
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, o ile sie nie myle, to sluby sa tez w piatki,bo jak my zalatwialismy to padaly tajie propozycje. To pewnie kwestia dogadania Spadam, zaraz maz przyjdzie mnie zmienic i lece do doktorka |
|
|
|
|
#1743 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Madziu dziekuje
Zdj z J powinno byc od fotografa ale je bym miala dopiero jak mlodzi dostana zdj, jezeli je w ogole zobacze ![]() Milej wizyty u ginka ![]() Nikitko, tak jak pisze Madzia, teraz to nawet i w czw biora sluby Sami zastanawiamy sie nad pt, bo w sob w przyjemniejszych lokalatch moze byc juz wszystko zarezerwowane
|||||||||||||||||||||
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
Madziu, poradzą sobie chłopaki, zobaczysz
![]() Monia zdrowiej szybko Marcelko my się szybko godzimy , tylko czasami dogadać się nie możemy.Kasiu jak szybko ten ślub, to przeciez już za chwilę Faktycznie śluby tez sa w piątki.Czerwone buty obtarły mi pięty Znowu mam ciężki dzień w pracy. Zostałam wrobiona w organizaowanie wyjść w ramach funduszu socjalnego. Wszyscy dzisiaj po mnie jadą, bo im coś nie pasuje. Jest jeden występ kabaretu po wyrwigroszem w Bydgoszczy, a oni chyba oczekują, że ten termin przełożę. Pępki świata piep...
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olu ale ja mówie o październiku 2009 bo czekam na wyrok i dopiero jak przyjdzie to moge załatwiać ślub kościelny
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Ale ze mnie gapa, źle spojrzałam na rok.
|
|
#1747 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Olu, dobrze, ze z mezem szybko sie dogadaliscie, tak powinno byc zawsze
aaa co wyszlo z suknia??Nikitko a kiedy maja dac znac, w sprawie uniewaznienia??
|||||||||||||||||||||
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam ogromny problem...
Kolega za 5 dni skonczy 17lat, a ja nie mam pojęcia co mu kupić Na pewno chodzi o COŚ oryginalnego, ale ze brakuje mi pomysłu to stoje w martwym punkcie... Może wy cos doradzicie ? Bede wdzieczna za pomoc
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
Marcelko, nic z suknią nie wyszło, narazie robie tak jak powinnam wg regulaminu allegro. Suknia leży w pudle
.Monia pomyślę o tym prezencie, zapytam Małża.
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jak już coś jest za darmo to w ogóle fochy stroją, bo gdyby za to zapłacili, to by pewnie nic nie powiedzieli, wszystko by im pasowało,a tak mają się na kim wyżyć
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Kasiasiarku my jeszcze konkretnej daty slubu nie ustalilismy bo mamy rozne terminu i musimy dojsc do jakiegos porozumienia z tz,ja bym chciala we wrzesniu 2009 a tz w marcu 2010 i musze go przerobic na moja date ewentualnie w pazdzierniku 2009 Asiu o tej lekarce nawet sie nie wypowiadam szkoda slow Ola tak to juz z ludzmi jest ze maja cos za darmo i jeszcze wybrzydzaja Aga fajne zakupy,Twoje szafy to chyab juz w szwach pekaja hihi Marcelus slicznie wygladalas,para mloda tez fajna a brat tak jak Kasiasiarek mowila jak boss taki Madziu oby u lekarza poszlo szybciutko a chlopaki sobie sami napewno dadza rade Kinia widze ze kazdy dzien od kawki zaczynasz,ja kiedys kawy w ogole nie pilam a teraz zaczelam pic rozpuszczalna i jakos mi tak posmakowala ze codziennie tez jak wstane to odrazu kawka heheh Nikiciu fajna data a sluby spokojnie tez moga byc w piatek,wlasnie jakis czas temu kolezanka slubowala i tez wlasnie w piatek Misiu milego dnia w pracce,a jak Twoja szkola?od kiedy zaczynasz? Ciekawe jak tam idzie remoncik u Pomidorci? No i jak Nikitka sluszniew zauwazyla ze juz nasza Ania powinna sie niedlugo pojawic,oj bedzie miala troszke do nadrobienia a wakacje pewnie bardzo udane A ja mam dzis wolne i chyba na wies z siostra u mamka pojedziemy,poki co sprzatam sobie trosszke w domku,pojde na poczte i jakos dzionek minie,tz juz mi zapowiedzial ze na 100% nie wroci wiec jestem znowu samotna az do za dwa tygodnie buuuuu ale coz takie zycie Milego dzionka
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpytaj kolege czym sie interesuje co lubi i moze uda Ci sie cos od niego wyciagnac i kupisz cos fajnego
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzis cisza na wateczku.....zawsze jak w pracy jestem to duuuuzo piszecie a jak mam wolne to wszystkie dziewczynki pouciekaly hhihihi
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zapracowana
, ale już za chwilkę zmykam do domkubuziaki Kochane |
|
|
|
#1756 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia milego wieczorku
![]() Kachulko przyjemnego odpoczynku ![]() Monia nie pomoge, bo nawet goscia nie znam aaa tak to ciezko utrafic, co kto lubi Dzis mam wieczorek maseczkowy Czekam na J, bo trzeba bedzie po raz pierwszy praleczke uruchomic
|||||||||||||||||||||
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Monia w sprawie prezentu dla kolegi to mam pare propozycji :
są takie kieliszki z miarką i najwięcej w kieliszków to jest dla świni a najmniej np dla kotów ![]() mogą być ciekawe kiliszki z buźkami z gg lub z różnymi opisami jakis fajny otwieracz do piwa jakaś figurka śmieszna z pozycją lub pozycjami ![]() albo jak nie wiesz co mu kupić to kup dobrą wódkę i już ![]() albo jakaś płyta z muzyką którą lubi i słucha jakiś gadżet do komórki coś w tym rodzaju![]() Dziewczyny co do mojej daty ślubu to na pewno w tym roku nie da rady sprawy sądowe ciągną się i nie wiem ile będzie trwało to ![]() realnie myśle że 2009 rok to będzie morzna a data musi byc koniecznie 17 a miesiąc mniej ważny ![]() Marcelko wpłaciłam 300zł na początku września to pod koniec września rozpatrzą sprawe i zobaczymy co dalej beda chcieli bo do Poznania nie będę jeździć w październiku wpłacam pozostałe 300zł i koniec. Kiedy dostane unieważnienie tego nie wiem zresztą warto czekać ![]() Ja odrobiłam swoje lekcje i jestem gotowa do swojej roli w 3 klasowej
|
|
|
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek wszystkim,
Pamiętacie mła jeszcze? Wyybaczcie, że znów ucichłam na jakiś czas..tak wiele się działo że nie sposób opisać, ale koniec końców znów u Was jestem TYLKO JAK JA NADROBIE ten czas nieobecności>???????Bedę czytać Wasze posty "po łebkach" bo niesposób to wszystko przeczytać od dechy do dechy )Pozdrawiam Was gorąco w ten jakże jesienny dzień, a właściwie już wieczór
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Kasiu opowiadaj jak było na tej wycieczce czy w spa ? Co u ciebie słychac? jak tam u małej? |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gabi to już panienka - w grudniu skończy 2 lata, ma charakterek po tatusiu, więc czasem jest ciężka w wychowaniu ale jak tatusia wychowałam to i córkę mi się uda "podporządkować" hihi, a Ty NIKITKO widzę że poowooli do ślubu się szykujesz? Pogratulować pogratulować
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, oj wiem jak to jest być bez dziecka w Egipcie znajomi byli bez córeczki i Gosia bardzo teskniła za małą![]() Kasiu pogratulujesz jak dostane całkowite unieważnienie
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Ja dopiero z pracy wróciłam, jestem zmeczona, ze cięzko mi powiekami mrugać ![]() Marcelko sliczna pralka ![]() Orzeszku ciesze sie, ze do nas wróciłaś Milego wieczoru |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
ojj sie naczytam teraz tego co napisałyście a na neta tam nie wchodziłam bo 20 zł za godzine heheh Czytam troche, troche odpisuje, zgrywam zdjecia, rozpakowuje walize ale musze przeczytać dziś wsio najwyżej nie pójde spać
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu super że już jesteś
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
nareszcie wrocilam do domu
![]() nikitko a szykujesz cos dla meza na rocznice? kachulko jutro sie ide zapisac do szkoly wiec sie dowiem kiedy bede miala zajecia przkupia j tz na wrzesien,albo pazdziernikkasiasiar witaj w klubie wykonczonych ![]() kinia ja tez dizen zaczynam od kawy,a raczej mlekiem z kawa ![]() Olu a bedziesz jeszcze wystawiala suknie na allegro? witaj orzeszku Marcelko a jakie maseczki dzisiaj nakladasz? Ania fajnie ze jestes spowrotem ide sobie ugotowac pierogi
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu- Dragonko póżniej nadrobisz, teraz pisz nam prdziutko jak było
![]() Aniu- Misiu snmacznego I odpocznij sobie zanim do sklepu pójdziesz
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierogi ![]() a na rocznice jeszcze nic nie myślałam
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko a czemu akurat 17 musi byc w dacie?
MAdziu mam nadzieje, ze u doktorka wszystko wyszlo w porzadku Marcelko ja jeszcze nigdy nie widzialam J wiec czekam![]() Olu tak to jest z tymi butami, mi tez niestety wszystkie stopki obcieraja ![]() Moniu pytalam chlopakow w domu o prezent i maja rozne pomysly hmmm same glupkowate jakas pamiatke- czyli np obrazek, czy portret malowany ze zdjecia, cos do postawienia- np fajna klepsydre, budzik albo plyta z muzyka i to by bylo na tyle![]() Kachulko hihi dobry pomysl z tym przerabianiem Tzta na swoja strone hihihi ![]() Orzeszku witaj wsrod nas ponownie ![]() Kasiasiar to pozno dzisiaj skonczylas milego odpoczynkuDragonko super, ze wrocilas ![]() Misiu widze, ze padnieta jestes, oj to tez by sie odpoczynek przydal ??
|
#1770 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Misia maseczka oczyszczajaca i odzywcza
Smacznego kochana ![]() Dragonko witaj po dlugiej podrozy Opowiadaj i zdj pokazuj, bom wszystkie ciekawe ![]() Orzeszku to masz sporo do nadrobienia, bo jestes u nas barrrrrrrrrrrrrrrrrdzo sporadycznie nono... Nikitko to bedziesz miala zajecie w tej trojce klasowej ![]() Pomidorko, Asiu, gdzie jestescie?? Olu na obtarcia, mozesz kupic takie plasterki zelowe i nakleic wewnatrz buta przy piecie Kasiasiar dziekuje ![]() Dziewczyny wybralismy termin, ktory zgadza sie z sala i dj ![]() Nieoficjalny terminnaszego slubu i wesela to sobota, 24 padździernika 2009 roku ![]() Wiecie, jako pierwsze ![]()
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

a sobota jedynie wypada w październiku
chyba że ślub Kośćielny morzna i w tygodniu zorbić dla mnie to nie problem bo i tak bez wesela będzie
Zdj z J powinno byc od fotografa ale je bym miala dopiero jak mlodzi dostana zdj, jezeli je w ogole zobacze 

.
, ale już za chwilkę zmykam do domku
zresztą warto czekać