|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc
Cytat:
Przykre, że zamiast wyjaśnić znika. To o nim źle świadczy. Trzymaj się |
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moze poprostu mial potrzebe a nie mial autorki blisko to wskoczyl do pobliskiej prostytutki zeby ja zaspokoic(potrzebe- nie pracownice seksualna ) .ot tyle ,nic powaznego ;-) |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
moze po prostu odczytal to tak, ze po tym wyznaniu go skreslilas, wiec nie utrzymuje kontaktu
moze juz wcale nie napisac |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89646573]moze po prostu odczytal to tak, ze po tym wyznaniu go skreslilas, wiec nie utrzymuje kontaktu
moze juz wcale nie napisac[/QUOTE]Zadałam tylko pytanie, co myśli o prostytucji... I na drugi dzień jeszcze szukałam z nim kontaktu, rozmawialiśmy o innych rzeczach, i kolejnego dnia on mi wysłał standardową miłą/romantyczną wiadomość, że ogląda moje zdjęcia i o mnie myśli. Rozmawialiśmy normalnie i miło. Jak już, to może boi się podejmować tego tematu, bo myśli, że wtedy go skreślę, a wie, że nie zapomniałam i czekam na odpowiedź. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Cóż, teraz pyta, jak się czuję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
napisz ze ciagle czekasz na odpowiedz na swoje pytanie a poza tym dobrze
no chyba ze nie wazne co napisze i tak chcesz z nim byc to nie ma co drazyc tematu ps.jaka odpowiedz by cie zadowolila ? Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2023-08-13 o 17:19 |
|
|
|
|
#189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak bym byla toba to bym go przycisnela jesli zadowola cie wyjasnienia i nie przekreslasz tego jednoznacznie ale wtedy stawiacie na szczerosc i tyle, czego by nie myslec o prostytucji to zle swiadczy, ze ziomek omija temat, niejako ciebie zwodzi powinien wprost powiedziec, tak korzystalem i zaluje (chociaz watpie, bo wtedy pewnie by sam z siebie tego tak wesolo nie wyznal) albo tak korzystalem i nie widze w tym nic zlego i odpowiedziec na twoje pytania jesli cos jest dla ciebie wazne typu czemu, na ile to byla sprawdzona strona itd widocznie sie boi, bo nie wie jaka odpowiedz bylaby dla ciebie lepsza, wiec liczy, ze zapomnisz Edytowane przez d4df81e1791d05764c5e36240fe0c62e61566bdd_673d26822f041 Czas edycji: 2023-08-13 o 20:03 |
|
|
|
|
|
#190 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Może pan się nie spodziewał takiej twojej reakcji, skoro pisałaś, że oboje macie luźny stosunek do seksu i bardzo szybko poszliście do łóżka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;89646838]
Może pan się nie spodziewał takiej twojej reakcji, skoro pisałaś, że oboje macie luźny stosunek do seksu i bardzo szybko poszliście do łóżka.[/QUOTE] ja mu sie nie dziwie, bo no dla mnie to tez jest troche dziwne dziwic sie, ze ludzie wkreceni w seks i bdsm nie maja oporow przed prostytucja/sex workiem jak nie oni maja miec do tego luzne podejscie to kto? |
|
|
|
|
#192 | |
|
nieprzyzwoita
|
Cytat:
nie bardzo rozumiem, chłopa już skreśliłaś a jednocześnie wyczekujesz na wiadomość i tłumaczenia się i zapewnie jego pokajanie się za błędy przeszłości. po co? skoro się brzydzisz, to cześć, nara i tyle. swoją drogę rozgrzebywanie czyjejś przeszłości seksualnej i oczekiwanie tłumaczenia się wydaje mi się wybitnie obleśne. coś jak ksiądz w konfesjonale, pytający czy się masturbujesz i wyznaczający za to pokutę. facet zachowuje dystans, nie chce o tym gadać więc to uszanuj, a nie jakieś - on wie, że ja nie zapominam. nie jesteś nauczycielką, a on uczniem na dywaniku, żebyś miała mu grozić paluszkiem i dawać kary za przewinienie. Edytowane przez Indecence Czas edycji: 2023-08-14 o 22:21 |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89647404]ja mu sie nie dziwie, bo no dla mnie to tez jest troche dziwne dziwic sie, ze ludzie wkreceni w seks i bdsm nie maja oporow przed prostytucja/sex workiem
jak nie oni maja miec do tego luzne podejscie to kto?[/QUOTE] Co? Aleś strzeliła stereotypem... Oczywiście ludzie są różni, ale w BDSM bardzo ważne jest wzajemne zaufanie, co ciężko uzyskać z sex workerem, którego widzisz pierwszy raz w życiu. W zależności od tego, jakie masz fetysze może też dochodzić do większej wymiany płynów ustrojowych niż w zwykłym seksie, dlatego taki partner, który się regularnie bada potrafi robić różnicę.
|
|
#194 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89647404]ja mu sie nie dziwie, bo no dla mnie to tez jest troche dziwne dziwic sie, ze ludzie wkreceni w seks i bdsm nie maja oporow przed prostytucja/sex workiem
jak nie oni maja miec do tego luzne podejscie to kto?[/QUOTE]Nie bardzo rozumiem, to jak ktoś ma np. poglądy x, to musi mieć y? Czy każda feministka jest za parytetami? Ja może nie jestem jakoś super wkręcona w bdsm, ale tak, kręcą mnie takie klimaty, jak również trójkąty itp., i mam luźne podejście do seksu, a jakoś nie wpływa to na moje podejście do prostytucji. Ale na pewno się tego nie spodziewał. Cytat:
W ogóle to specjalnie tego nie pisałam na początku, bo pewnie temat by zszedł tylko na tą kwestię - ale nie ustalaliśmy na razie wyłączności. On powiedział, że jak chcę, to mogę się spotykać z innymi, bo jesteśmy daleko i nie jesteśmy oficjalnie razem. Ja powiedziałam, żeby też robił co chce, ale że wolę po prostu o niczym nie wiedzieć. Więc te śmieszki niektórych, że może sobie teraz poszedł do prostytutki, mogą wcale nie być takie odrealnione. Dlatego to nie jest rozgrzebywanie przeszłości. No ale też akurat zdecydowałam, że nie będę znowu zaczynać tematu jak jakaś natrętka i jak nie chce gadać, to niech nie gada. Ja sobie sama przemyślę, co zrobić z tą znajomością. Zaangażowana jeszcze nie jestem. Teraz pisał, żeby się spotkać, to spróbuję poruszyć temat na żywo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-14 o 23:03 |
||
|
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie widze nic szokujacego w stwierdzeniu, ze do prostytutek chodza ludzie, ktorzy lubia seks, maja duze potrzeby, a czesto rowniez specyficzne upodobania jak np. bdsm, bo moze im byc trudno albo moga po prostu nie chciec szukac partnerki, zeby je spelniac a co do badan to jesli juz to ty pojechalas stereotypem, ze prostytutki nie stosuja zabezpieczen albo nie badaja sie i kontakt z taka to murowany problem juz nie wspomne, ze wiekszosc ludzi i tak sie nigdy nie badala jesli chodzi o std, wiec zaufanie nie ma tu nic do rzeczy jesli chodzi o plyny ustrojowe, bo wiekszosc ludzi i tak ma to gdzies, wiec wyjezdzanie z argumentem zarazenia sie u prostytutki jest malo wiarygodne colour, nie zeby cos, ale widocznie takiego zaufania i odkrywania sie w tej relacji nie ma skoro przynajmniej z jego strony nie ma checi rozmowy na ten temat i cie po prostu olewa ok, ty masz inne podejscie, ale wydaje mi sie logiczne, ze do prostytutek chodza raczej faceci co lubia seks, maja swoje czesto nietypowe upodobania i tyle, ja gdybym sie z takim spotykala to predzej bym przypuszczala, ze nic nie ma do prostytucji niz zalozyla z gory, ze na pewno jest przeciwny, bo milo sie wypowiada o kobietach i jest fajny a co do braku wylacznosci to tylko lepiej tlumaczy, czemu koles sie zdystansowal, prawdopodobnie czuje, ze nic z tego nie bedzie ale w takim razie pytanie czemu to ciebie tak zadrecza jaki ma stosunek do prostytucji skoro to nie twoj chlopak, tylko fwb chyba ze az tak cie obrzydza prostytucja, ze od razu skreslasz czlowieka z grona znajomych i nie chcesz miec nic wspolnego albo liczysz, ze mu sie odmieni i bedziecie razem na wylacznosc âna serioâ ale w tej drugiej sytuacji mozesz sie przeliczyc |
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
W BDSM nie musi nawet chodzić o seks, dlatego sporo mężczyzn chodzi do komercyjnych domin dla samego klimatu i praktykowania części swoich fantazji, ale w wielu przypadkach nie dochodzi do stosunku bo to nie on jest celem. Ale to tylko takie małe sprostowanie, bo ogólnie to też się nie zgadzam z tą założoną rozwiązłością i szaleństwami w relacjach BDSM. Siedzę w środowisku od paru lat i większość "niekomercyjnych" osób jest monogamiczna, nie korzysta z usług sex workerów. Choć oczywiście to tylko dowód anegdotyczny z mojego otoczenia, więc żaden dowód w gruncie rzeczy. Sent from my M2101K6G using Tapatalk Edytowane przez Higurashi Czas edycji: 2023-08-15 o 00:18 |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
od kiedy monogamia oznacza potepienie dla uslug seksualnych albo brak takich doswiadczen?
zreszta facet monogamista akurat nie jest Edytowane przez d4df81e1791d05764c5e36240fe0c62e61566bdd_673d26822f041 Czas edycji: 2023-08-15 o 00:31 |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że nie do końca, dlatego napisałam, że ludzie są różni.
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89647484]
colour, nie zeby cos, ale widocznie takiego zaufania i odkrywania sie w tej relacji nie ma skoro przynajmniej z jego strony nie ma checi rozmowy na ten temat i cie po prostu olewa ok, ty masz inne podejscie, ale wydaje mi sie logiczne, ze do prostytutek chodza raczej faceci co lubia seks, maja swoje czesto nietypowe upodobania i tyle, ja gdybym sie z takim spotykala to predzej bym przypuszczala, ze nic nie ma do prostytucji niz zalozyla z gory, ze na pewno jest przeciwny, bo milo sie wypowiada o kobietach i jest fajny a co do braku wylacznosci to tylko lepiej tlumaczy, czemu koles sie zdystansowal, prawdopodobnie czuje, ze nic z tego nie bedzie ale w takim razie pytanie czemu to ciebie tak zadrecza jaki ma stosunek do prostytucji skoro to nie twoj chlopak, tylko fwb chyba ze az tak cie obrzydza prostytucja, ze od razu skreslasz czlowieka z grona znajomych i nie chcesz miec nic wspolnego albo liczysz, ze mu sie odmieni i bedziecie razem na wylacznosc â��na serioâ�� ale w tej drugiej sytuacji mozesz sie przeliczyc[/QUOTE] No właśnie nie podoba mi się ta niechęć rozmowy, wcześniej jakoś mieliśmy bardzo dobrą komunikację. Nie lubię mieć tabu w relacjach przyjacielskich i więcej, a ta relacja na razie miała być fwb, ale także z naciskiem na przyjaźń. I tak jak pisałam, on mi wyznawał uczucia, a ja powiedziałam, że dla mnie to za szybko i nie mam ich jeszcze. Zgodził się ze mną, że póki mieszkamy daleko i jeszcze się poznajemy to nie możemy mówić o związku. Więc dlatego mnie to uwiera, bo jednak dla mnie to było trochę więcej niż fwb. Mnie jest zawsze trudno mówić o uczuciach, no ale raczej przed jakikolwiek spotkaniem mu napiszę, że myślałam, że jako przyjaciele możemy gadać o wszystkim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-15 o 00:46 |
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
ok, juz rozumiem twoje podejscie
|
|
|
|
|
#201 |
|
Czarna owca
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89647495]od kiedy monogamia oznacza potepienie dla uslug seksualnych albo brak takich doswiadczen?
zreszta facet monogamista akurat nie jest[/QUOTE]Ten przecinek był tam w formie wyliczenia, mój błąd, mogłam ująć inaczej. Nigdzie jednak nie napisałam o pogardzie dla usług czy pracowników seksualnych Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
|
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#203 | ||||
|
nieprzyzwoita
|
Cytat:
Cytat:
ok, przepraszam, błędnie założyłam, że to o to chodzi, a rozchodzi Ci się o coś ciut innego, przynajmniej w pierwszym poście ale to i tak kłoci się z Twoimi wartościami. czy jednak nie kłóci, ale tylko pod warunkiem, facet chodzi do prostytutki rzadko? Cytat:
skoro on daje Ci wolną rękę w kwestii spotykania się z innymi facetami, to jak sądzisz dlaczego? bo zapewne sam też chce tą możliwość mieć. nie wiesz, czy z niej korzysta, bo wolisz nie wiedzieć. no ja tam bym jednak wolała, ale co kto lubi. ogólnie to ja tu nie widzę zbyt wielkiego pola do roszczenia sobie pretensji do tego faceta, obok związku wasza relacja póki co nawet nie leży, ot fwb, na dodatek na odległość. co za różnica, gdzie on pójdzie zamoczyć, czy za to zapłaci czy nie. Cytat:
jakaś pokrętna logika Tobą rządzi. skoro teraz nie chce o tym rozmawiać, to myślisz, że na żywo będzie bardziej chętny? |
||||
|
|
|
|
#204 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
On mnie pytał czasami, czy się z kimś jeszcze spotykam/spotkałam (w założeniu miało być mniej emocjonalnie zobowiązująco, niż z nim, i z jego strony tak samo) ale ja o nim nigdy nie chciałam wiedzieć. Ale teraz jak tak chlapnął, to jednak to zmienia postać rzeczy dla mnie. Cytat:
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-15 o 07:56 |
|||
|
|
|
|
#205 | |
|
nieprzyzwoita
|
Cytat:
strasznie naiwne podejście, utrzymywanie się w takiej słodkiej niewiedzo-wiedzy. i jeszcze to, że te spotkania z innymi osobami, to miałby być mniej emocjonalnie zobowiązująco niż między wami - ciekawe, jak to mierzycie, jaką miarą? dziwna, pokręcona relacja, szkoda by mi było czasu w coś takiego się angażować. a Ty zakładasz o tej relacji już drugi wątek na wizażu
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Różne ludzie mają układy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-15 o 10:04 |
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może macie rację, za bardzo to pogmatwane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Może macie rację, za bardzo to pogmatwane.