|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc
Cytat:
Ale niektórzy lubią chaos.
|
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2023-08-15 o 13:55 |
|
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Bez sensu ta relacja
Sent from my FP4 using Tapatalk |
|
|
|
|
#216 | |
|
nieprzyzwoita
|
Cytat:
ale rozmawiamy tu o Tobie i Ty chciałaś znać. powiedział, i wystarczyło jedno zdanie i Cię zapiekło do żywego jeśli chodzi o relację w otwartych związkach to znam tylko taki, gdzie facet doskonale wie, co robi jego żona i oczekuje wręcz szczegółów, albo sam jej wybiera faceta na spotkanie - to układ hotka i rogacz. i takie coś rozumiem, bo obie strony mają satysfakcję, ale w waszym przypadku to nie ta bajka. on zazdrosny o innego fwb, Ty jęczysz o prostytutki...jakoś tu nie widzę, żeby kontakty seksualne z innymi ludźmi wnosiły coś ciekawego do waszej relacji. tylko zgrzyty. |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ty autorko w ogóle jesteś szczerze zainteresowana otwartym związkiem skoro tak ci zależy na czuciu się wyjątkową w tej relacji?
Żeby nie było nie jestem przeciwniczką takich układów, ale są one specyficzne, a u was na dodatek jeszcze czuć, że jest problem z komunikacją i dopasowaniem w kwestii granic. |
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem. Tak jak pisałam, miałam jeden długi związek, który zakończyłam m.in. z powodu tego, że facetowi wystarczał seks raz na 4 miesiące. I inny krótki, z którego się uwakuowałam z podobnego powodu. Trochę głupio to pisać w tym wieku, w jakim jestem, ale chyba ciągle jeszcze do końca nie wiem, czego chcę w relacjach i jestem na etapie eksperymentów jak jakaś wczesna dwudziestka.
Teraz jest tak, że zaprosił mnie do siebie, pisał, żebym kupowała bilety kiedy chcę, napisałam, że jasne, a potem już od 24 godzin nie odpisał na moją inna wiadomość, co się nigdy jeszcze nie zdarzyło, az się zaczynam martwić. Nie rozumiem go. Chyba mu napisze, ze za dużo dramy jak na tak świeża relację i że lepiej będzie, jak nie przyjadę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-16 o 20:45 |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
To brzmi jakby był mocno napalony, ale zanim ty się zdecydowałaś to znalazła się inna chętna, więc na nią przeniósł zainteresowanie. Co samo w sobie nie jest zbrodnią, jeśli nie jesteście w relacji na wyłączność, ale jak dla mnie masz demo jak to będzie wyglądać przez większość czasu.
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-16 o 22:33 |
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89648950]bez obrazy ale chyba sie za bardzo wkrecasz,po co ci to ?[/QUOTE]Racja. W ogóle wybaczcie, ale forum mi służy trochę do wyżycia się, bo przed przyjaciółkami aż trochę wstyd się tak nakręcać.
Najlepsze, że naprawdę nie byłam wkręcona w tę znajomość, no może trochę na samym początku byłam w pewien sposób zafascynowana, ale już po trzecim spotkaniu zaczęłam go nieco mniej lubić i naprawdę traktowałam go tylko jako miłą znajomość dla zabawy. A ten mi zaczął mówić o uczuciach i okazywać zazdrość, i tylko dlatego jakby coś mi się w mózgu przestawiło. Chyba naprawdę jestem zdesperowana i spragniona głębszej relacji, i przez to podatna na takie wizje. Nie wiem, po co mi to zresztą gadał, skoro i tak już wtedy eksperymentowalismy w sypialni i byłam chętna na spotkania Nie potrzebował tego jako taktyki podrywu. Muszę otrzeźwieć i sobie przypomnieć, że przecież wcale nie byłam nim aż tak zainteresowana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#223 | |
|
nieprzyzwoita
|
Cytat:
ja nie wiem, co Ty sobie chcesz wmówić. niby niezbyt zainteresowana, a dla miłej znajomości dla zabawy płacisz za bilety lotnicze i latasz do faceta. no serio, mnie by się nie chciało ruszać poza granice mojego miasta i popadać w takie koszty dla - nawet znakomitego, ale wciąż tylko seksu. Nie odzywa się, to Ty tez się nie odzywaj. mniej desperacji, więcej dystansu do takich znajomości. |
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tutaj on najpierw mowi, ze bedzie umawiac sie z innymi, ty tak samo, po czym on jest zazdrosny o jakiegos twojego chlopa, i odwoluje spotkanie udajac, ze nie, potem ty sie zastanawiasz czy nie ma innej, bo nie chce chodzic z toba na kawe i tez jestes obrazona chyba nie taki jest cel tego calego fwb aby tak sobie komplikowac zycie wlasciwie czemu w to weszlas skoro ewidentnie masz oczekiwania? czemu nie szukasz faceta do zwyklego zwiazku tylko przystajesz na takie historie? |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
To nawet nie jest friend I jaki benefit z tego masz ,zszarpane nerwy godziny czekania I rozmyslan a na koniec o ci rzuci kup sobie bilet i przyjezdzaj ,no zart jakis
Wez sie z tego wymiksuj ten gosci napewno nie jest twoim "friend" a benefit jest rowniez tu bardzo watpliwy (jeszce ci jakiegos syfa moze dac ) |
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89649008]nie znam sie na tym, ale czy to nie o to chodzi w takich dziwnych ukladach, zeby wlasnie nic nie analizowac, a tylko dobrze sie bawic?
a tutaj on najpierw mowi, ze bedzie umawiac sie z innymi, ty tak samo, po czym on jest zazdrosny o jakiegos twojego chlopa, i odwoluje spotkanie udajac, ze nie, potem ty sie zastanawiasz czy nie ma innej, bo nie chce chodzic z toba na kawe i tez jestes obrazona chyba nie taki jest cel tego calego fwb aby tak sobie komplikowac zycie wlasciwie czemu w to weszlas skoro ewidentnie masz oczekiwania? czemu nie szukasz faceta do zwyklego zwiazku tylko przystajesz na takie historie?[/QUOTE] No wlasnie za duzo tej dramy i komplikacji. Moze on tak lubi i do co drugiej "ma uczucia", a ja tez nie lepsza, bo daje sie w to wciągnąc. Bo ja chyba nie wiem, jak wygląda szukanie kogos do związku. Jak dobrze sie z kims czuje, to sie spotykamy, nie kalkuluje i zazwyczaj wychodzą z tego takie dziwne historie. Probowalam randkowac przez internet (inaczej nie wiem, jak mam poznawac ludzi) ale za kazdym razem czulam, ze to nie to, nie mialam zadnego flow. Moze flow mam z nie tymi facetami, co trzeba. Ja tez jestem specyficzna i moze i robie dobre pierwsze wrazenie, ale potem po kilku spotkaniach czesc facetow zmienia o mnie zdanie. Chcialam pracowac nad pewnymi moimi cechami, ale terapeutka mowi, ze wszystko ze mną w porządku i na pewno poznam kogos dopasowanego, tylko ze no chyba nie bardzo. I ze moj rozwoj uczuciowy jest ciągle na etapie nastolatki i tak jak mowilam, eksperymentow :P Bo mialam nielatwe dziecinstwo, a jako nastolatka/mloda osoba zylam pod kloszem
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-17 o 08:24 |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- [1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89649008]nie znam sie na tym, ale czy to nie o to chodzi w takich dziwnych ukladach, zeby wlasnie nic nie analizowac, a tylko dobrze sie bawic? a tutaj on najpierw mowi, ze bedzie umawiac sie z innymi, ty tak samo, po czym on jest zazdrosny o jakiegos twojego chlopa, i odwoluje spotkanie udajac, ze nie, potem ty sie zastanawiasz czy nie ma innej, bo nie chce chodzic z toba na kawe i tez jestes obrazona chyba nie taki jest cel tego calego fwb aby tak sobie komplikowac zycie wlasciwie czemu w to weszlas skoro ewidentnie masz oczekiwania? czemu nie szukasz faceta do zwyklego zwiazku tylko przystajesz na takie historie?[/QUOTE]No właśnie dlatego tu trzeba podjąć jakieś decyzje bo inaczej obydwoje będą się męczyć jak to nie wiadomo o co tu chodzi i czego obydwoje chcą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myslal pewnie ze ten otwarty zwiazek to tylko jego dotyczy a ona i tak z nikim nic nie bedzie robic,sobie chcial zostawic drzwi otwarte zeby pozniej nie marudzila jak on kogos innego pozna beznadziejny typ szkoda pradu |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89649420]moim zdaniem jakby on czegos chcial na powaznie to by dazyl do kontaktu a nie znikal na kilka dni odpowiadal zdawkowo itp
myslal pewnie ze ten otwarty zwiazek to tylko jego dotyczy a ona i tak z nikim nic nie bedzie robic,sobie chcial zostawic drzwi otwarte zeby pozniej nie marudzila jak on kogos innego pozna beznadziejny typ szkoda pradu[/QUOTE] Znikać zaczął dopiero po tym moim nieszczęsnym pytaniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#230 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wazne ze ma olewczy stosunek do ciebie a ty tu pazury gryziesz prawie placzesz olej dziada ,malo masz problemow w zyciu zeby sie jeszcze jakims zwiazkiem/nie zwiazkiem na odleglosc dobijac |
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I miałam z nim spełnić moją bardzo silną fantazję, czyli trójkąt z innym facetem (uprzedzając komentarze o jego potencjalnej zazdrości - uważam, że o to nie byłby zazdrosny, bo w tej zazdrości o mojego fwb chodziło mu o to, że było za dużo bliskości emocjonalnej wg niego) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-17 o 19:34 |
|
|
|
|
|
#233 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Juz ochlonelam i teraz mysle, ze on w ogole tej relacji nie traktuje nawet troche powaznie, tylko jak zwykle ja zaczelam sobie cos wkrecac. Okazalo sie, ze pojechal na camping z jakas inna dziewczyna. Wkurzylam sie, bo wczesniej to mnie wspominal o tym campingu, tylko potem zrobil sie zazdrosny o tego mojego fwb (z ktorym ja tez gdzies pojechalam) i powiedzial, ze potrzebuje dystansu i na razie woli sie nie spotykac. A teraz zabral inna dziewczyne :p Niby tylko fwb, ale zrobilam sie zazdrosna i wyszla spina. Wyraznie postawil mi granice i napisal, ze moze robic co chce z kim chce i nie musi mi sie tlumaczyc, bo przeciez taki mielismy uklad. Wkurzylam sie, bo jakos on mogl byc zazdrosny, a ja nie i sie poklocilismy. Nawet mu napisalam, ze jak tak, to ja tez moge robic co chce i wiecej sie z nim nie zobacze. On w ogole na poczatku myslal, ze to szantaz, ale dopisalam, ze mowie to na serio i zamilkl.
Potem sie jednak pogodzilismy, no ale... wyglada na to, ze on po prostu nasza znajomosc traktuje luzno. Moze nawet ta gadka o zazdrosci i zranionych uczuciach to byla tylko taka wymowka, zeby sie ode mnie zdystansowac i trzymac mnie jako opcje po prostu. Bo zwyczajnie moze zmienil zdanie i wcale mnie az tak nie lubi. Czuje sie teraz troche jak idiotka, bo ma racje, uklad byl taki, ze kazdy moze robic co chce. A ja na niego naskoczylam i sie pewnie zblaznilam. Dam sobie raczej spokoj z ta znajomoscia, mimo ze on pisze, ze chce mnie zobaczyc. Za duzo nerwow mnie to kosztuje i nie podobal mi sie jego ton wypowiedzi.
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-24 o 16:02 |
|
|
|
|
#235 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, odpowiedział Ci w końcu na to pytanie odnośnie korzystania przez niego z usług seksualnych czy już nie ma tematu?
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
No szczerze mowiac pytanie z watku juz nie ma dla mnie wiekszego znaczenia, bo i tak jestem nim rozczarowana i albo to utne, albo jesli sie jednak spotkamy (nie spieszy mi sie :p) to zupelnie na luzie. On wyraznie o tym gadac nie chce, wiec go nie zmusze.
|
|
#239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my FP4 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Bez urazy, ale zachowujesz się jak desperatka, po co ci taki typ? Widać, że ty chyba jednak wolisz poważną relacje, a nie układziki, po co robić sobie kwasy, jest dużo singli na tym świecie, daj sobie siana z nim. Jak ja byłam w układach to miałam szczerze wywalone czy facet teraz się bzyka z jakąś laską czy nie, bo o to w tym chodzi, nie wnikamy, spotykamy się bez zobowiązań itd, a u Ciebie widać tę zadrość, u niego też, czyli wchodzą emocje, nie ma sensu tego ciągnąć i poznaj kogoś dla kogo będziesz najważniejsza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Może macie rację, za bardzo to pogmatwane.
Ale niektórzy lubią chaos.

(uprzedzając komentarze o jego potencjalnej zazdrości - uważam, że o to nie byłby zazdrosny, bo w tej zazdrości o mojego fwb chodziło mu o to, że było za dużo bliskości emocjonalnej wg niego)