Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnych - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-08-24, 18:35   #241
karawanna
Zakorzenienie

Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc

Najpierw uderzyła Cię sytuacja o jego przeszłości z usługami seksualnymi, teraz zazdrość że jedzie z inną kobieta na camping, zaraz może znowu się pojawi coś kolejnego co Cię zaboli - nie ma sensu tego ciągnąć.

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-24, 18:55   #242
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc

Cytat:
Napisane przez ColourTheSmallOne Pokaż wiadomość
Juz ochlonelam i teraz mysle, ze on w ogole tej relacji nie traktuje nawet troche powaznie, tylko jak zwykle ja zaczelam sobie cos wkrecac. Okazalo sie, ze pojechal na camping z jakas inna dziewczyna. Wkurzylam sie, bo wczesniej to mnie wspominal o tym campingu, tylko potem zrobil sie zazdrosny o tego mojego fwb (z ktorym ja tez gdzies pojechalam) i powiedzial, ze potrzebuje dystansu i na razie woli sie nie spotykac. A teraz zabral inna dziewczyne Niby tylko fwb, ale zrobilam sie zazdrosna i wyszla spina. Wyraznie postawil mi granice i napisal, ze moze robic co chce z kim chce i nie musi mi sie tlumaczyc, bo przeciez taki mielismy uklad. Wkurzylam sie, bo jakos on mogl byc zazdrosny, a ja nie i sie poklocilismy. Nawet mu napisalam, ze jak tak, to ja tez moge robic co chce i wiecej sie z nim nie zobacze. On w ogole na poczatku myslal, ze to szantaz, ale dopisalam, ze mowie to na serio i zamilkl.

Potem sie jednak pogodzilismy, no ale... wyglada na to, ze on po prostu nasza znajomosc traktuje luzno. Moze nawet ta gadka o zazdrosci i zranionych uczuciach to byla tylko taka wymowka, zeby sie ode mnie zdystansowac i trzymac mnie jako opcje po prostu. Bo zwyczajnie moze zmienil zdanie i wcale mnie az tak nie lubi.

Czuje sie teraz troche jak idiotka, bo ma racje, uklad byl taki, ze kazdy moze robic co chce. A ja na niego naskoczylam i sie pewnie zblaznilam. Dam sobie raczej spokoj z ta znajomoscia, mimo ze on pisze, ze chce mnie zobaczyc. Za duzo nerwow mnie to kosztuje i nie podobal mi sie jego ton wypowiedzi.
Niestety niektórzy faceci tacy są. Sami najchętniej by chcieli spotykac sie z innymi ale żebyś Ty nie spotykała się. Podwójne standardy. Kobieta ma być tylko dla niego a on będzie korzystał. Mnie by odstraszyła taka hipokryzja nawet jeżeli bym chciała luźnego układu. No bo albo obydwoje możemy spotykac sie z innymi bez zazdrości lub z lekka ale staramy się nad tym panować albo chcemy ze sobą być na wyłączność ale obydwoje i pozwalamy sobie obydwoje na zazdrość a nie ze sprowadza Cie do pionu ze on może wszystko. Co więcej gdyby mu zalezalo na poważniejszej relacji to myślę że by się wystraszył jak widział ze jestes zazdrosna. Bałby się że Cie straci a nie mówił jeszcze ze może robić co chce. To zabrzmiało jakbyś mało zalezalo mu na tym co czujesz i żebyś w ogóle najlepiej o tym nie mowila.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-24, 19:07   #243
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Jak dla mnie to gościu robi cię jak chce, a ty się jeszcze z nim przepraszasz i zastanawiasz nad kontynuacją tej relacji w jakiejkolwiek formie. M a s a k r a.

Jeśli ma być ci czegokolwiek wstyd to raczej tego, że pozwalasz się traktować w taki sposób jakiemuś facetowi, a nie że na niego naskoczyłaś w momencie, kiedy ewidentnie wysyłał ci sprzeczne sygnały (niby układ na luźno, ale na jakieś jazdy zazdrości to sobie pozwolił).
PumpkinEyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-24, 20:09   #244
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to gościu robi cię jak chce, a ty się jeszcze z nim przepraszasz i zastanawiasz nad kontynuacją tej relacji w jakiejkolwiek formie. M a s a k r a.

Jeśli ma być ci czegokolwiek wstyd to raczej tego, że pozwalasz się traktować w taki sposób jakiemuś facetowi, a nie że na niego naskoczyłaś w momencie, kiedy ewidentnie wysyłał ci sprzeczne sygnały (niby układ na luźno, ale na jakieś jazdy zazdrości to sobie pozwolił).
No nie rozumiem tego, najlepsze że sam z siebie mi napisał, że podróżuje i wysłał mi zdjęcia jeziora itp., a że jest tam z laską dowiedziałam się dlatego, że zdjęcie z nią wrzucił jako publiczną relację. To zapytałam, czy jest tam tylko z nią i czy może to znaczy, że ma teraz dziewczynę. To powiedział, że oczywiście że nie i że to tylko znajoma, ja się wkurzyłam, potem on się wkurzył i tak to wyglądało. Jakby mnie chciał robić to mógłby się bardziej postarać, no ale pewnie ma mnie w tyle po prostu, tylko po co mu były te gadki o uczuciach i cierpieniu to nie wiem.

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-24, 20:17   #245
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Cytat:
No nie rozumiem tego, najlepsze że sam z siebie mi napisał, że podróżuje i wysłał mi zdjęcia jeziora itp., a że jest tam z laską dowiedziałam się dlatego, że zdjęcie z nią wrzucił jako publiczną relację. To zapytałam, czy jest tam tylko z nią i czy może to znaczy, że ma teraz dziewczynę. To powiedział, że oczywiście że nie i że to tylko znajoma, ja się wkurzyłam, potem on się wkurzył i tak to wyglądało. Jakby mnie chciał robić to mógłby się bardziej postarać, no ale pewnie ma mnie w tyle po prostu, tylko po co mu były te gadki o uczuciach i cierpieniu to nie wiem.

Dlatego, że jest hipokrytą. Już ci dziewczyny wyżej napisały. Luźna relacja jest wtedy fajna, kiedy mu pasuje, a kiedy ty się bawisz dobrze w towarzystwie kogoś innego to już nie, bo pan jest zazdrosny. Zresztą jakby ci powiedział wprost to co myśli czyli, że otwarty związek, ale tylko w jedną stronę, bo ty masz na niego grzecznie czekać, kiedy on się będzie bawił z innymi, to przecież raczej od razu byś się z nim pożegnała, bo na takie układy to już naprawdę mało kto się pisze. Trzeba chyba mieć fetysz w stylu cuckquean, a nawet wtedy to raczej działa w długoletnich związkach, a nie takich świeżych, niezdefiniowanych i na odległość
Stary 2023-08-24, 20:24   #246
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99
Konto usunięte

on ma fwb, ty masz fwb, dla siebie byliscie fwb, on sie wkurzal na ciebie, ty na niego, po co wam to
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-24, 20:30   #247
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89655398]on ma fwb, ty masz fwb, dla siebie byliscie fwb, on sie wkurzal na ciebie, ty na niego, po co wam to [/QUOTE]Właśnie nie wiem Mam tendencję do komplikowania sobie życia na pewno.
Ale i tak uważam, że nie jest ze mną tak źle biorąc pod uwagę, z jakiej rodziny pochodzę. Przynajmniej nigdy nie byłam w relacji przemocowej czy z jakimś uzależnieniem finansowym.

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.

Edytowane przez ColourTheSmallOne
Czas edycji: 2023-08-24 o 20:32
Stary 2023-08-24, 20:35   #248
d4df81e1791d05764c5e36240fe0c62e61566bdd_673d26822f041
Konto usunięte

Cytat:

ale po co mial cie probowac urabiac skoro jestescie w otwartej relacji?
moze tak gadal, bo chcial cie jednak w jakis sposob naklonic na seks, moze tak czul, ale szybko mu przeszlo, a moze byl to niezobowiazujacy pillow talk
olej go, ☠☠☠ac juz tak naprawde ten seks, ale koles dobitnie ci pokazuje, ze nawet nie ma do ciebie szacunku
odwolywanie wspolnego wyjazdu, bo jedzie z inna, jakies waty o innego fwb i brak checi do szczerej rozmowy to wystarczajaco wiele, aby stwierdzic, ze to nie jest nawet twoj friend
nie oszukuj siebie, ze bedziesz to kontynuowac niezobowiazujaco, bo juz za bardzo sie zaangazowalas, jeszcze koles sie skapnie i bedzie to wykorzystywac
zle zrobulas, ze powiedzialas, ze konczysz znajomosc, po czym wrocilas z podkulonym ogonem, sama bawisz sie w jakies niedojrzale szantaze i chcesz wzbudzic w nim wine, gdzie od poczatku czarno na bialym wasza relacja to fwb
olej typa i znajdz kogos normalnego
d4df81e1791d05764c5e36240fe0c62e61566bdd_673d26822f041 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-24, 20:35   #249
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Za to masz jakąś dziwną tendencje do wybierania facetów, którzy usilnie unikają zaangażowania, a tym bardziej deklaracji i zobowiązań. Co też brzmi jak utknięcie w jakimś nieprawidłowym schemacie.

Przynajmniej taki obraz się wyłania z tego i poprzednich wątków.
Stary 2023-08-24, 20:43   #250
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89655404]ale po co mial cie probowac urabiac skoro jestescie w otwartej relacji?
moze tak gadal, bo chcial cie jednak w jakis sposob naklonic na seks, moze tak czul, ale szybko mu przeszlo, a moze byl to niezobowiazujacy pillow talk
olej go, ac juz tak naprawde ten seks, ale koles dobitnie ci pokazuje, ze nawet nie ma do ciebie szacunku
odwolywanie wspolnego wyjazdu, bo jedzie z inna, jakies waty o innego fwb i brak checi do szczerej rozmowy to wystarczajaco wiele, aby stwierdzic, ze to nie jest nawet twoj friend
nie oszukuj siebie, ze bedziesz to kontynuowac niezobowiazujaco, bo juz za bardzo sie zaangazowalas, jeszcze koles sie skapnie i bedzie to wykorzystywac
zle zrobulas, ze powiedzialas, ze konczysz znajomosc, po czym wrocilas z podkulonym ogonem, sama bawisz sie w jakies niedojrzale szantaze i chcesz wzbudzic w nim wine, gdzie od poczatku czarno na bialym wasza relacja to fwb
olej typa i znajdz kogos normalnego[/QUOTE]Nie musiał mnie nakłaniać na seks, bo już spaliśmy ze sobą. Obstawiam, że mu przeszło po prostu. Naprawdę wydawał się mną zafascynowany na początku, no ale trudno, tak bywa.
Masz rację, ciężko kogoś takiego nazwać friend.

Stary 2023-08-24, 22:29   #251
Monia284
Zakorzenienie

Dokładnie. Do tego chyba on zauważył że Ty chciałabyś może czegoś wiecej i już wyraźnie dystansuje się inna dziewczynę zabiera chociaz planował coś z Tobą a potem gasi Cie mówiąc że nie powinnaś mieć pretensji. Jasno daje Ci do zrozumienia ze on niekoniecznie chce czegoś poważniejszego z Tobą.

Mógł być Tobą zafascynowany ale może nie tak by stworzyć związek. Może ogólnie taki facet który woli sie bawić i każda kobieta to dla niego rozrywka. Może się kimś zafascynować ale nie chce zwiazku. Tylko przygody miłych spotkań.

Edytowane przez Monia284
Czas edycji: 2023-08-24 o 22:31
Stary 2023-08-24, 23:45   #252
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

az przykro sie czyta jak sie go trzymasz kurczowo. serio odpusc
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 07:02   #253
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monia284 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Do tego chyba on zauważył że Ty chciałabyś może czegoś wiecej i już wyraźnie dystansuje się inna dziewczynę zabiera chociaz planował coś z Tobą a potem gasi Cie mówiąc że nie powinnaś mieć pretensji. Jasno daje Ci do zrozumienia ze on niekoniecznie chce czegoś poważniejszego z Tobą.

Mógł być Tobą zafascynowany ale może nie tak by stworzyć związek. Może ogólnie taki facet który woli sie bawić i każda kobieta to dla niego rozrywka. Może się kimś zafascynować ale nie chce zwiazku. Tylko przygody miłych spotkań.

Tylko ze to on wyjeżdżal z uczuciami i potencjalnym związkiem, ja wcale nie i nie zachowywałam się, jakbym chciała czegoś więcej. Ale cóż, pewnie zmienił zdanie. [1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89655513]az przykro sie czyta jak sie go trzymasz kurczowo. serio odpusc[/QUOTE] Najbardziej mi chyba szkoda, że okazja na trójkąt z dwoma facetami mi ucieknie sprzed nosa Może później już nie znajdę chętnych (i tym bardziej w dodatku doświadczonych jak w tym wypadku) na taki eksperyment. Do tego jak będę starsza, to podejrzewam, że nie będę się tak dobrze czuć ze swoim ciałem i seksualnością, jak teraz

Stary 2023-08-25, 07:06   #254
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Cytat:
Tylko ze to on wyjeżdżal z uczuciami i potencjalnym związkiem, ja wcale nie i nie zachowywałam się, jakbym chciała czegoś więcej. Ale cóż, pewnie zmienił zdanie. Najbardziej mi chyba szkoda, że okazja na trójkąt z dwoma facetami mi ucieknie sprzed nosa Może później już nie znajdę chętnych (i tym bardziej w dodatku doświadczonych jak w tym wypadku) na taki eksperyment. Do tego jak będę starsza, to podejrzewam, że nie będę się tak dobrze czuć ze swoim ciałem i seksualnością, jak teraz

Zdziwilabys się jak, wielu ludzi praktykuje trójkąty. Nawet na wizażu jest wątek, gdzie użytkowniczki mówią jak znaleźć chętnych

Sent from my FP4 using Tapatalk
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 10:48   #255
Indecence
nieprzyzwoita

Chętnych na trójkąt facetów jest na pęczki, z pewnością więcej niż kobiet, więc ten argument jest strasznie desperacki. Dajże już spokój z tym kolesiem, bo to aż smutno czytać.
Indecence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 10:52   #256
Sylia166
Raczkowanie

Kiedyś z moim fwb mieliśmy wspólne konto na datezone, chętnych na trójkąt było sporo do wyboru do koloru Trochę ściemniaczy jest, ale poznaliśmy też naprawdę fajnych facetów, którzy wiedzieli o co chodzi Generalnie jak dziewczyny piszą jest dużo chętnych więc jeszcze się doczekasz i zrealizujesz fantazje

Edytowane przez Sylia166
Czas edycji: 2023-08-25 o 10:55
Sylia166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 10:56   #257
Miss_Suze
(=^‥^=)

Ja miałam trójkąt kiedyś z moim ex fwb. Nawet dwa. Wziął po prostu kolegów.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 11:03   #258
Sylia166
Raczkowanie

My akurat nie chcieliśmy mieszać znajomych w życie erotyczne żeby dziwnych kwasów nie było, szukaliśmy kogoś kogo oboje nie znamy, ale to już taka nasza zasada była Z parami też parę razy się spotkaliśmy, ale najpierw zawsze kawa zapoznawcza i ustalaliśmy czy spodobaliśmy się sobie i czy idziemy razem do łóżka czy nie Fajne wspomnienia zostaną Autorko na pewno kogoś jeszcze poznasz, a z typem daj sobie spokój.
Sylia166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 11:08   #259
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:
Napisane przez Sylia166 Pokaż wiadomość
My akurat nie chcieliśmy mieszać znajomych w życie erotyczne żeby dziwnych kwasów nie było, szukaliśmy kogoś kogo oboje nie znamy, ale to już taka nasza zasada była Z parami też parę razy się spotkaliśmy, ale najpierw zawsze kawa zapoznawcza i ustalaliśmy czy spodobaliśmy się sobie i czy idziemy razem do łóżka czy nie Fajne wspomnienia zostaną Autorko na pewno kogoś jeszcze poznasz, a z typem daj sobie spokój.
U nas to nie do końca byli znajomi. Pewnie zostanę zlinczowana, ale spotkałam się z dużo starszym facetem, żonatym. Bawiliśmy się w BDSM. Miał kolegów, którzy też zdradzali. Wziął ich. Chyba najbardziej super było to, że ja ich wcześniej nie poznałam i przez połowę sesji miałam zasłonięte oczy, więc nawet nie wiedziałam z kim jestem w łóżku. Odlot. Ale miałam wtedy 19 lat i nie jestem dumna z romansu z żonatym typem. Mam już teraz inne zdanie na ten temat, więc proszę mnie nie wrzucać do piekieł ognistych.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-25, 11:13   #260
lubiekielbase
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Pokaż wiadomość
Za to masz jakąś dziwną tendencje do wybierania facetów, którzy usilnie unikają zaangażowania, a tym bardziej deklaracji i zobowiązań. Co też brzmi jak utknięcie w jakimś nieprawidłowym schemacie.

Przynajmniej taki obraz się wyłania z tego i poprzednich wątków.
Właśnie ja bym się skupiła na tym.
Cały czas ten sam schemat.

Stary 2023-08-25, 11:19   #261
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Pokaż wiadomość
U nas to nie do końca byli znajomi. Pewnie zostanę zlinczowana, ale spotkałam się z dużo starszym facetem, żonatym. Bawiliśmy się w BDSM. Miał kolegów, którzy też zdradzali. Wziął ich. Chyba najbardziej super było to, że ja ich wcześniej nie poznałam i przez połowę sesji miałam zasłonięte oczy, więc nawet nie wiedziałam z kim jestem w łóżku. Odlot. Ale miałam wtedy 19 lat i nie jestem dumna z romansu z żonatym typem. Mam już teraz inne zdanie na ten temat, więc proszę mnie nie wrzucać do piekieł ognistych.
Fajnie

Zapewne macie racje.

Cytat:
Napisane przez lubiekielbase Pokaż wiadomość
Właśnie ja bym się skupiła na tym.
Cały czas ten sam schemat.
No tak jest, rzadko kogos poznaje w ogole, a jak juz, to albo ktos do mnie nie pasuje/nie mam chemii, albo nie jest mna zainteresowany na powaznie. Chcialabym kogos podobnego do mnie, ale tacy faceci chyba nie sa zainteresowani powaznym zwiazkiem.

Czas edycji: 2023-08-25 o 11:21
Stary 2023-08-25, 12:04   #262
Monia284
Zakorzenienie

Mógł zmienić zdanie, mógł uznać jednak że nie wiem nie pasujecie do siebie, bo on płacił za seks, a Tobie to nie odpowiada, mógł też kłamać by osiągnąć cel.

Stary 2023-09-30, 09:34   #263
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Ochłodziłam z nim teraz kontakt. Kiedy napisałam, ze widze tanie bilety i moze zobaczymy sie wtedy i wtedy, to najpierw zareagował miło, ale dosc neutralnie (a przypominam, ze to on mnie zapraszał, wiec nie narzucałam sie), potem w kolejne dni był entuzjastyczny i pisał do mnie, ze to super i planował co bedziemy robic itd. tak jak zawsze wczesniej, a potem znowu był chłodny i czułam, jakby robił mi łaske, ze pozwala sie odwiedzic. Wiec odpusciłam i powiedziałam, ze mam teraz za duzo na głowie i jednak nie przyjade.

Ciagle jednak rozkminiam i mysle, ze moze jednak to ja cos zepsułam, ze moze on rzeczywiscie cos do mnie czuł, ale przez to, ze za duzo czasu spedzalam z tym drugim fwb uznał, ze nie warto inwestowac we mnie uczuc. Bo pojechałam na dosc długie wakacje z tamtym drugim, takze no moze jednak przesadziłam i jestem w stanie zrozumiec zazdrosc. Z drugiej strony, przeciez nie bylismy razem i naprawde on mi w pewnym momencie mowil, ze nie szuka nic na serio, potem ze cos do mnie czuje... No naprawde sprzeczne sygnały. I tak nigdy nie mogłabym z nim byc, bo za duzo dram, problemow z komunikacja no i tak jak pisałam, nawet go nie lubilam az tak bardzo, lubiłam chyba najbardziej to, jak sie przy nim czułam. Takze gdybyscie mogly mi napisac cos, zebym przestala rozkminiac, to by bylo milo.

Stary 2023-09-30, 09:40   #264
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-09-30, 09:57   #265
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Bo pisalismy ze soba i przez chwile myslalam, ze moze jednak mozna sie spotkac i odnalezc te "connection", jaka mielismy na poczatku. Ale juz teraz to niewazne.

Stary 2023-10-01, 13:09   #266
rejczeI
Wtajemniczenie

Niby to tylko relacja na płytko, tak ją przedstawiasz, a rozkminy jakby chodziło jednak o coś więcej. Zastanów się czy sama siebie nie oszukujesz.

Jak dla mnie niepotrzebnie odwołałaś wyjazd. Relacje na żywo są najlepsze. Bez sensu że wróżysz z wiadomości czy on jest entuzjastyczny a potem chłodny, a po odwołaniu jednak dalej to wałkujesz. Było pojechać. Byłoby do bani miałabyś czarno na białym, pożegnałabyś się z nim, zwiedziła jego miasto i wróciła do domu. A może sobie dużo dopowiadasz i wyjazd byłby udany. Jak nie zamierzasz się spotykać to przestań to wałkować. Bo generalnie to co międlisz w swojej głowie to są Twoje wyobrażenia o facecie, jego intencjach i motywacjach. A niekoniecznie stan rzeczywisty.

Edytowane przez rejczeI
Czas edycji: 2023-10-01 o 13:11
rejczeI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-01, 15:31   #267
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Wczoraj wieczorem zadzwonił i spytał prosto z mostu, czy czuję do niego coś romantycznego. Kompletnie się tego nie spodziewałam i powiedziałam, że nie wiem, ale wiem, że on nie. Powiedział, że on wejdzie w związek tylko wtedy, kiedy będzie miał z kimś naprawdę wyjątkową relację, a ze mną wyjątkowy był jak dotąd głównie seks. Że może moglibyśmy być dla siebie wyjątkowi, ale mieszkamy za daleko i to dodatkowo komplikuje sytuację. I jeszcze, że ma wrażenie, że wcale aż tak bardzo nie kręci mnie bdsm, ale bawię się w to dla niego, bo za bardzo go lubię (nieprawda, lubię eksperymentować). Zaprzeczyłam, ale chyba go nie przekonałam. Dalej mówił, że nie chce mnie zranić, że ciężko nie przywiązywać się do ludzi i boi się mnie stracić, ale woli postawić sprawę jasno. Ja jestem bardzo kiepska w takich poważnych rozmowach i generalnie szybko zakończyłam tę konwersację mówiąc, że rozumiem i żeby dał mi teraz trochę dystansu.

Mam wrażenie, że to ja zawsze psuje relacje. Jeśli facet jest mną zafascynowany na początku, to potem mu zawsze przechodzi. Kiedyś jedna terapeutka mi powiedziała, że lepiej żebym nie próbowała szukać bliskości w seksie, tylko nauczyła się budować też taką prawdziwą, bo bez tej prawdziwej seks i tak zaniknie. I to mi się na razie sprawdza za każdym razem jak przepowiednia. Ale nie potrafię wyjść z tego schematu. Ogólnie według mojej terapeutki mam jakąś formę depresji od wielu lat i to też blokuje moje relacje z ludźmi. Teraz czuję się wyjątkowo kiepsko i myślę, że czas wreszcie wprowadzić leki

Czas edycji: 2023-10-01 o 16:48
Stary 2023-10-03, 23:05   #268
DrDoom
Rozeznanie

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;89643902]Seks z prostytutka tez jest zdrada.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Też tak postrzegam te sytuację.
Jeżeli jest popyt to będzie podaz.[/QUOTE]
Nie był w związku jak korzystał więc jaka zdrada.

To, że korzystał nie definiuje go od razu jako bardziej skłonnego do zdrady w związku.
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-04, 05:56   #269
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DrDoom Pokaż wiadomość
Nie był w związku jak korzystał więc jaka zdrada.
To, że korzystał nie definiuje go od razu jako bardziej skłonnego do zdrady w związku.
Zacytuj jeszcze prosze post do którego się odniosłam bo nie mogę znaleźć.

W kontekście ostatnich wydarzeń nie bycie w związku nie oznacza ze seks z sekswokerem nie jest zdrada. Seks ksiedza ktory slubowal celibat, okazuje się aferą.
Pomijam aspekt utrudnienia dostępu służbom medycznym.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-04, 12:36   #270
DrDoom
Rozeznanie

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;89682657]Zacytuj jeszcze prosze post do którego się odniosłam bo nie mogę znaleźć.

W kontekście ostatnich wydarzeń nie bycie w związku nie oznacza ze seks z sekswokerem nie jest zdrada. Seks ksiedza ktory slubowal celibat, okazuje się aferą.
Pomijam aspekt utrudnienia dostępu służbom medycznym.[/QUOTE]

"
Napisane przez xfrida
oczywiscie ze moze zdradzic ale zdradzanie a chodzenie na dziwki to sa dwie rozne sytuacje "

Na co Ty: Seks z prostytutka tez jest zdrada.

A tamten odnosił się do kolejnego w którym ktoś sugerował, że jeżeli korzytał z usług prostytutki to w związku będzie go bardziej kusiło do skoków w bok.

Jaka tu afera, czysta hipokryzja, aferą jest niewpuszczenie służb medycznych. Trzeba być ślepym albo głupim żeby sądzić, że księża nie bzykają. Pytanie tylko, sexworkerów, ministrantów czy wierne owieczki. W tym przypadku sexworker to najmniejszy "problem".
U mnie w mieście 3 kościoły i w każdym wierni dobrze wiedzą kogo ksiądz bzyka czy z kim ma dziecko, ba z 1 to nawet szalała siostra teścia xD
Nie wspominając o aferze z zeszłego roku, jak to ksiądz bzykał owieczki na ołtarzu w kościele i nagrywał z tego filmiki. Po aferze został przeniesione do innej parafii, a na nowego księdza zaczęły sypać się donosy aby przywrócili poprzedniego xD Widać kropidło miał zacne a i z miejsca udzielał rozgrzeszenia.

Zresztą, takie mamy szlachetne chrześcijańskie geny. Czy to czasem nie Adam i Ewa mieli Kaina i Abla. Kain zabił Abla. Potem sobie sprawili jeszcze jednego syna Seta. Tak więc jakoś świat musieli zaludnić sypiając z mamą

Edytowane przez DrDoom
Czas edycji: 2023-10-04 o 12:48
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości