|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc
Najpierw uderzyła Cię sytuacja o jego przeszłości z usługami seksualnymi, teraz zazdrość że jedzie z inną kobieta na camping, zaraz może znowu się pojawi coś kolejnego co Cię zaboli - nie ma sensu tego ciągnąć.
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dowiedziałam się, że facet, z którym się spotykam, korzystał z usług seksualnyc
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to gościu robi cię jak chce, a ty się jeszcze z nim przepraszasz i zastanawiasz nad kontynuacją tej relacji w jakiejkolwiek formie. M a s a k r a.
Jeśli ma być ci czegokolwiek wstyd to raczej tego, że pozwalasz się traktować w taki sposób jakiemuś facetowi, a nie że na niego naskoczyłaś w momencie, kiedy ewidentnie wysyłał ci sprzeczne sygnały (niby układ na luźno, ale na jakieś jazdy zazdrości to sobie pozwolił). |
|
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
on ma fwb, ty masz fwb, dla siebie byliscie fwb, on sie wkurzal na ciebie, ty na niego, po co wam to
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89655398]on ma fwb, ty masz fwb, dla siebie byliscie fwb, on sie wkurzal na ciebie, ty na niego, po co wam to
Ale i tak uważam, że nie jest ze mną tak źle biorąc pod uwagę, z jakiej rodziny pochodzę. Przynajmniej nigdy nie byłam w relacji przemocowej czy z jakimś uzależnieniem finansowym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-24 o 20:32 |
|
|
|
|
#248 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moze tak gadal, bo chcial cie jednak w jakis sposob naklonic na seks, moze tak czul, ale szybko mu przeszlo, a moze byl to niezobowiazujacy pillow talk olej go, ☠☠☠ac juz tak naprawde ten seks, ale koles dobitnie ci pokazuje, ze nawet nie ma do ciebie szacunku odwolywanie wspolnego wyjazdu, bo jedzie z inna, jakies waty o innego fwb i brak checi do szczerej rozmowy to wystarczajaco wiele, aby stwierdzic, ze to nie jest nawet twoj friend nie oszukuj siebie, ze bedziesz to kontynuowac niezobowiazujaco, bo juz za bardzo sie zaangazowalas, jeszcze koles sie skapnie i bedzie to wykorzystywac zle zrobulas, ze powiedzialas, ze konczysz znajomosc, po czym wrocilas z podkulonym ogonem, sama bawisz sie w jakies niedojrzale szantaze i chcesz wzbudzic w nim wine, gdzie od poczatku czarno na bialym wasza relacja to fwb olej typa i znajdz kogos normalnego |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Za to masz jakąś dziwną tendencje do wybierania facetów, którzy usilnie unikają zaangażowania, a tym bardziej deklaracji i zobowiązań. Co też brzmi jak utknięcie w jakimś nieprawidłowym schemacie.
Przynajmniej taki obraz się wyłania z tego i poprzednich wątków. |
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
[1=d4df81e1791d05764c5e362 40fe0c62e61566bdd_673d268 22f041;89655404]ale po co mial cie probowac urabiac skoro jestescie w otwartej relacji?
moze tak gadal, bo chcial cie jednak w jakis sposob naklonic na seks, moze tak czul, ale szybko mu przeszlo, a moze byl to niezobowiazujacy pillow talk olej go, ![]() ![]() ac juz tak naprawde ten seks, ale koles dobitnie ci pokazuje, ze nawet nie ma do ciebie szacunkuodwolywanie wspolnego wyjazdu, bo jedzie z inna, jakies waty o innego fwb i brak checi do szczerej rozmowy to wystarczajaco wiele, aby stwierdzic, ze to nie jest nawet twoj friend nie oszukuj siebie, ze bedziesz to kontynuowac niezobowiazujaco, bo juz za bardzo sie zaangazowalas, jeszcze koles sie skapnie i bedzie to wykorzystywac zle zrobulas, ze powiedzialas, ze konczysz znajomosc, po czym wrocilas z podkulonym ogonem, sama bawisz sie w jakies niedojrzale szantaze i chcesz wzbudzic w nim wine, gdzie od poczatku czarno na bialym wasza relacja to fwb olej typa i znajdz kogos normalnego[/QUOTE]Nie musiał mnie nakłaniać na seks, bo już spaliśmy ze sobą. Obstawiam, że mu przeszło po prostu. Naprawdę wydawał się mną zafascynowany na początku, no ale trudno, tak bywa. Masz rację, ciężko kogoś takiego nazwać friend. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Do tego chyba on zauważył że Ty chciałabyś może czegoś wiecej i już wyraźnie dystansuje się inna dziewczynę zabiera chociaz planował coś z Tobą a potem gasi Cie mówiąc że nie powinnaś mieć pretensji. Jasno daje Ci do zrozumienia ze on niekoniecznie chce czegoś poważniejszego z Tobą.
Mógł być Tobą zafascynowany ale może nie tak by stworzyć związek. Może ogólnie taki facet który woli sie bawić i każda kobieta to dla niego rozrywka. Może się kimś zafascynować ale nie chce zwiazku. Tylko przygody miłych spotkań. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Monia284 Czas edycji: 2023-08-24 o 22:31 |
|
|
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
az przykro sie czyta jak sie go trzymasz kurczowo. serio odpusc
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my FP4 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#255 |
|
nieprzyzwoita
|
Chętnych na trójkąt facetów jest na pęczki, z pewnością więcej niż kobiet, więc ten argument jest strasznie desperacki. Dajże już spokój z tym kolesiem, bo to aż smutno czytać.
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś z moim fwb mieliśmy wspólne konto na datezone, chętnych na trójkąt było sporo do wyboru do koloru
Generalnie jak dziewczyny piszą jest dużo chętnych więc jeszcze się doczekasz i zrealizujesz fantazje
Edytowane przez Sylia166 Czas edycji: 2023-08-25 o 10:55 |
|
|
|
|
#257 |
|
(=^‥^=)
|
Ja miałam trójkąt kiedyś z moim ex fwb. Nawet dwa. Wziął po prostu kolegów.
|
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
My akurat nie chcieliśmy mieszać znajomych w życie erotyczne żeby dziwnych kwasów nie było, szukaliśmy kogoś kogo oboje nie znamy, ale to już taka nasza zasada była
Z parami też parę razy się spotkaliśmy, ale najpierw zawsze kawa zapoznawcza i ustalaliśmy czy spodobaliśmy się sobie i czy idziemy razem do łóżka czy nie Fajne wspomnienia zostaną Autorko na pewno kogoś jeszcze poznasz, a z typem daj sobie spokój.
|
|
|
|
|
#259 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas ten sam schemat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapewne macie racje. No tak jest, rzadko kogos poznaje w ogole, a jak juz, to albo ktos do mnie nie pasuje/nie mam chemii, albo nie jest mna zainteresowany na powaznie. Chcialabym kogos podobnego do mnie, ale tacy faceci chyba nie sa zainteresowani powaznym zwiazkiem.
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-08-25 o 11:21 |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Mógł zmienić zdanie, mógł uznać jednak że nie wiem nie pasujecie do siebie, bo on płacił za seks, a Tobie to nie odpowiada, mógł też kłamać by osiągnąć cel.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Ochłodziłam z nim teraz kontakt. Kiedy napisałam, ze widze tanie bilety i moze zobaczymy sie wtedy i wtedy, to najpierw zareagował miło, ale dosc neutralnie (a przypominam, ze to on mnie zapraszał, wiec nie narzucałam sie), potem w kolejne dni był entuzjastyczny i pisał do mnie, ze to super i planował co bedziemy robic itd. tak jak zawsze wczesniej, a potem znowu był chłodny i czułam, jakby robił mi łaske, ze pozwala sie odwiedzic. Wiec odpusciłam i powiedziałam, ze mam teraz za duzo na głowie i jednak nie przyjade.
Ciagle jednak rozkminiam i mysle, ze moze jednak to ja cos zepsułam, ze moze on rzeczywiscie cos do mnie czuł, ale przez to, ze za duzo czasu spedzalam z tym drugim fwb uznał, ze nie warto inwestowac we mnie uczuc. Bo pojechałam na dosc długie wakacje z tamtym drugim, takze no moze jednak przesadziłam i jestem w stanie zrozumiec zazdrosc. Z drugiej strony, przeciez nie bylismy razem i naprawde on mi w pewnym momencie mowil, ze nie szuka nic na serio, potem ze cos do mnie czuje... No naprawde sprzeczne sygnały. I tak nigdy nie mogłabym z nim byc, bo za duzo dram, problemow z komunikacja no i tak jak pisałam, nawet go nie lubilam az tak bardzo, lubiłam chyba najbardziej to, jak sie przy nim czułam. Takze gdybyscie mogly mi napisac cos, zebym przestala rozkminiac, to by bylo milo.
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Bo pisalismy ze soba i przez chwile myslalam, ze moze jednak mozna sie spotkac i odnalezc te "connection", jaka mielismy na poczatku. Ale juz teraz to niewazne.
|
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
Niby to tylko relacja na płytko, tak ją przedstawiasz, a rozkminy jakby chodziło jednak o coś więcej. Zastanów się czy sama siebie nie oszukujesz.
Jak dla mnie niepotrzebnie odwołałaś wyjazd. Relacje na żywo są najlepsze. Bez sensu że wróżysz z wiadomości czy on jest entuzjastyczny a potem chłodny, a po odwołaniu jednak dalej to wałkujesz. Było pojechać. Byłoby do bani miałabyś czarno na białym, pożegnałabyś się z nim, zwiedziła jego miasto i wróciła do domu. A może sobie dużo dopowiadasz i wyjazd byłby udany. Jak nie zamierzasz się spotykać to przestań to wałkować. Bo generalnie to co międlisz w swojej głowie to są Twoje wyobrażenia o facecie, jego intencjach i motywacjach. A niekoniecznie stan rzeczywisty. Edytowane przez rejczeI Czas edycji: 2023-10-01 o 13:11 |
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem zadzwonił i spytał prosto z mostu, czy czuję do niego coś romantycznego. Kompletnie się tego nie spodziewałam i powiedziałam, że nie wiem, ale wiem, że on nie. Powiedział, że on wejdzie w związek tylko wtedy, kiedy będzie miał z kimś naprawdę wyjątkową relację, a ze mną wyjątkowy był jak dotąd głównie seks. Że może moglibyśmy być dla siebie wyjątkowi, ale mieszkamy za daleko i to dodatkowo komplikuje sytuację. I jeszcze, że ma wrażenie, że wcale aż tak bardzo nie kręci mnie bdsm, ale bawię się w to dla niego, bo za bardzo go lubię (nieprawda, lubię eksperymentować). Zaprzeczyłam, ale chyba go nie przekonałam. Dalej mówił, że nie chce mnie zranić, że ciężko nie przywiązywać się do ludzi i boi się mnie stracić, ale woli postawić sprawę jasno. Ja jestem bardzo kiepska w takich poważnych rozmowach i generalnie szybko zakończyłam tę konwersację mówiąc, że rozumiem i żeby dał mi teraz trochę dystansu.
Mam wrażenie, że to ja zawsze psuje relacje. Jeśli facet jest mną zafascynowany na początku, to potem mu zawsze przechodzi. Kiedyś jedna terapeutka mi powiedziała, że lepiej żebym nie próbowała szukać bliskości w seksie, tylko nauczyła się budować też taką prawdziwą, bo bez tej prawdziwej seks i tak zaniknie. I to mi się na razie sprawdza za każdym razem jak przepowiednia. Ale nie potrafię wyjść z tego schematu. Ogólnie według mojej terapeutki mam jakąś formę depresji od wielu lat i to też blokuje moje relacje z ludźmi. Teraz czuję się wyjątkowo kiepsko i myślę, że czas wreszcie wprowadzić leki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2023-10-01 o 16:48 |
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;89643902]Seks z prostytutka tez jest zdrada.
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Też tak postrzegam te sytuację. Jeżeli jest popyt to będzie podaz.[/QUOTE] Nie był w związku jak korzystał więc jaka zdrada. To, że korzystał nie definiuje go od razu jako bardziej skłonnego do zdrady w związku. |
|
|
|
|
#269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W kontekście ostatnich wydarzeń nie bycie w związku nie oznacza ze seks z sekswokerem nie jest zdrada. Seks ksiedza ktory slubowal celibat, okazuje się aferą. Pomijam aspekt utrudnienia dostępu służbom medycznym. |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;89682657]Zacytuj jeszcze prosze post do którego się odniosłam bo nie mogę znaleźć.
W kontekście ostatnich wydarzeń nie bycie w związku nie oznacza ze seks z sekswokerem nie jest zdrada. Seks ksiedza ktory slubowal celibat, okazuje się aferą. Pomijam aspekt utrudnienia dostępu służbom medycznym.[/QUOTE] " Napisane przez xfrida oczywiscie ze moze zdradzic ale zdradzanie a chodzenie na dziwki to sa dwie rozne sytuacje " Na co Ty: Seks z prostytutka tez jest zdrada. A tamten odnosił się do kolejnego w którym ktoś sugerował, że jeżeli korzytał z usług prostytutki to w związku będzie go bardziej kusiło do skoków w bok. Jaka tu afera, czysta hipokryzja, aferą jest niewpuszczenie służb medycznych. Trzeba być ślepym albo głupim żeby sądzić, że księża nie bzykają. Pytanie tylko, sexworkerów, ministrantów czy wierne owieczki. W tym przypadku sexworker to najmniejszy "problem". U mnie w mieście 3 kościoły i w każdym wierni dobrze wiedzą kogo ksiądz bzyka czy z kim ma dziecko, ba z 1 to nawet szalała siostra teścia xD Nie wspominając o aferze z zeszłego roku, jak to ksiądz bzykał owieczki na ołtarzu w kościele i nagrywał z tego filmiki. Po aferze został przeniesione do innej parafii, a na nowego księdza zaczęły sypać się donosy aby przywrócili poprzedniego xD Widać kropidło miał zacne a i z miejsca udzielał rozgrzeszenia. Zresztą, takie mamy szlachetne chrześcijańskie geny. Czy to czasem nie Adam i Ewa mieli Kaina i Abla. Kain zabił Abla. Potem sobie sprawili jeszcze jednego syna Seta. Tak więc jakoś świat musieli zaludnić sypiając z mamą Edytowane przez DrDoom Czas edycji: 2023-10-04 o 12:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Niby tylko fwb, ale zrobilam sie zazdrosna i wyszla spina. Wyraznie postawil mi granice i napisal, ze moze robic co chce z kim chce i nie musi mi sie tlumaczyc, bo przeciez taki mielismy uklad. Wkurzylam sie, bo jakos on mogl byc zazdrosny, a ja nie i sie poklocilismy. Nawet mu napisalam, ze jak tak, to ja tez moge robic co chce i wiecej sie z nim nie zobacze. On w ogole na poczatku myslal, ze to szantaz, ale dopisalam, ze mowie to na serio i zamilkl.

Generalnie jak dziewczyny piszą jest dużo chętnych więc jeszcze się doczekasz i zrealizujesz fantazje
Z parami też parę razy się spotkaliśmy, ale najpierw zawsze kawa zapoznawcza i ustalaliśmy czy spodobaliśmy się sobie i czy idziemy razem do łóżka czy nie