|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 55
|
![]() Ch³odne br±zy-zdjêcia
Mam ochotê przefarbowaæ moje ju¿ wcze¶niej ufarbowane (4 miesi±ce temu) na kasztan w³osy. Zdecydowa³am siê na jaki¶ bliski odcieñ do moich naturalnych, czyli ch³odny br±z. Je¶li macie zdjêcia z przeró¿nymi odcieniami ch³odnego br±zu bardzo dziêkujê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 379
|
Dot.: Ch³odne br±zy-zdjêcia
Up, up! Ja te¿ bardzo chcia³abym co¶ poogl±daæ, bo moja robiona dosyæ dawno "kawa palona" z Joanny (seria Naturia) by³a ³adna, póki by³a ¶wie¿a. A teraz spra³a siê i niestety pojawi³a siê moja zmora, czyli rudawo-miedziane refleksy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jesli chodzi o farby Joanny to moge tu zablysnac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 55
|
Up up mo¿e kto¶ jeszcze siê wypowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 232
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 369
|
no wlasnie, na ulotkach nic takieog nie pisze bo: jesli ci sie zmyje szybciej kolorek to kupisz nastepna farbe i anstepna, rozumiesz?
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 379
|
Cholera jasna ja bym siê nawet odwa¿y³a, tylko ¿e:
- bojê siê, ¿e moje w³osy, które po dekoloryzacjach etc w³asnie dosz³y do ³adnego wygl±du ulegn± spaleniu:P - bojê siê, ¿e jak nie ulegn± spaleni, to wyjd± czarne, a wtedy je zdekoloryzujê i ulegn± spaleniu...£eeeee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wiêc có¿ pocz±æ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hehe...dobre..ja kiedy¶ przetrzyma³am d³u¿ej Garniera-kupi³am jasny br±z-i niestety te¿ mi cosik na rudo zalatuje...ale spalone w³oski nie by³y
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja mia³am t± ''palon± kawê''-kolor wyszed³ mi naprawdê piêkny, zu¿y³am jednak 2 opakowania, bo mam d³ugie w³osy(zawsze tak robiê, na wszelki wypadek, bo a nu¿ nie starczy). Trzyma³am zgodnie z instrukcj± i by³am bardzo zadowolona z efektów. Nie widzia³am ró¿nicy po u¿yciu Joanny w porównaniu do innych, dro¿szych firm. TYlko ¿e faktycznie, kolor szybko p³owieje, po ok. 2-3 tygodniach prawie nie widaæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
A jak otrzymaæ co¶ tak piêknego, jak ma ta piêkna pani na zdjêciu??
http://www.wella.pl/consumer/consume...fira/index.jsp bo ¿eby ten kolor ukrywa³ siê gdzie¶ wsród farb safira to w±tpiê.. ![]() A je¶li chodzi o ch³odny br±z.. który sama próbuje uzyskaæ od jakiegos czasu,to jak narazie najbardziej zadowalaj±cy wyszed³ mi dziêki Vivie 40 (¶redni br±z) który wyszed³ dosyæ ciemny, ale bez ¿adnych niechcianych prze¶witów. Jednak od farbowania my³am w³osy dopiero 3 razy, wiêc nie wiem jaki odcieñ bedzie w trakcie blakniêcia. Mo¿e kto¶ powiedzieæ co¶ wiêcej o br±zie z garnier color naturals lub nutrisse? i czy ewentualne u¿ycie popielatego blondu na ciemne w³osy nie spowoduje jakiej¶ dziwnej reakcji kolorystycznej w postaci jakiej¶ sraczki itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 369
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
No tak dziewczyny, a co ze zdjeciami macie jakies, bo te brazy tez mnie bardzo interesuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=alice in chains]
A je¶li chodzi o ch³odny br±z.. który sama próbuje uzyskaæ od jakiegos czasu,to jak narazie najbardziej zadowalaj±cy wyszed³ mi dziêki Vivie 40 (¶redni br±z) który wyszed³ dosyæ ciemny, ale bez ¿adnych niechcianych prze¶witów. Jednak od farbowania my³am w³osy dopiero 3 razy, wiêc nie wiem jaki odcieñ bedzie w trakcie blakniêcia. I nie wyszed³ Ci ten kolorek czarny?? bo ja siê tego obawia³am.... A mam naturalne w³oski ¶redni br±z... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny poszperajcie w archiwum bo ten temat byl bardzo wiele razy poruszany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.