![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Maj 2024
Uhuhu, 8,5 mm to już nie są żarty
![]() Współczuję bolesnych piersi, u mnie już trochę się uspokoiły, ale nadal jak kot nadepnie, czy stary się za mocno przytuli to potrafią zaboleć. Odważyłyście się już coś kupić z wyprawki? A może coś ciążowego dla siebie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
U mnie tez zależy od dnia, bo wcześniej było, ze jeden dzień spoko, drugi mnie przeorał, a dzisiaj miał byc spoko, ale złapało mnie spanie i od dłuższej chwili nie mogę wstać, bo powieki mam mega ciężkie
![]() ![]() Ja może po prenatalnych kupię coś symbolicznie, ale to jeszcze zobaczę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Hah, rozumiem Cię, pół dnia ze sobą walczyłam żeby trochę dom ogarnąć a i tak drzemka najpierw musiała być
![]() A masz już termin na prenatalne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;89684482]U mnie tez zależy od dnia, bo wcześniej było, ze jeden dzień spoko, drugi mnie przeorał, a dzisiaj miał byc spoko, ale złapało mnie spanie i od dłuższej chwili nie mogę wstać, bo powieki mam mega ciężkie
![]() ![]() Ja może po prenatalnych kupię coś symbolicznie, ale to jeszcze zobaczę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Ja też dziś kalafior ![]() Ja z wyprawki jeszcze niee, myślę, że dopiero ok 20 tygodnia będę kupowała, nie żeby nie zapeszyc, tylko po prostu nie mam potrzeby wcześniejszego kupowałam. Ale ja 3 dziecko więc też inaczej. Sobie, obstawiam, że będę musiała kupić spodnie ciążowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Na 16.10, a w poniedziałek idę na krew badania ![]() Cytat:
Hi5 ![]() Ja mam segregator ciążowy z poprzedniej ciąży i stwierdziłam, ze przełożę starą dokumentacje i tu będę miała z tej ciąży, bo nie chce mi się nowego kupować ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
No i u mnie dziś kolejne 6 fiolek poszło
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Tak, u mnie podobnie z tymi wynikami 🫤
Przełożyli mi prenatalne na 23.10, bo jak dzisiaj poszlam na krew to zwróciłam uwagę, ze jednak chyba za wczesnie mnie umówili, to przesunęli mi o tydzień, także 16.10 krew na prenatalne, a tydzień później badanie ![]() A w ten czwartek mam wizytę w luxmed, także zobaczymy co lekarz powie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Cześć Justyna! Miło Cię tu widzieć
![]() ![]() Drogie dziewczyny, dla których to kolejna ciąża - używałyście wałków/ciążowych poduszek do spania w poprzednich? Jakie Wam się sprawdziły? Od kiedy używałyscie? Czy później tej samej poduszki używałyscie do karmienia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam poduszkę taką w kształcie U, ale jak dla mnie była za duża i mało wygodna. Jak jeszcze dzieciaki się pakowały do nas do łóżka to już była tragedia. Miałam tez kurę do karmienia. Fajny design i dobrze się na niej trzymało laptopa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałam poduszkę w kształcie litery C i jak właśnie do spania tylko z mężem w lozku to spoko, ale jak jest syn, to wiadomo, ze nie da rady ![]() ![]() Cytat:
Hejka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Piąteczka . U mnie też 3 ciąża, też najlepiej znoszę i też dokuczają tylko piersi. 8 tydzień ![]() Ja nie miałam nic do spania ani do karmienia, teraz się zastanawiam nad czymś do spania, ale to wyjdzie w praniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ooo, dzięki za podpowiedź, faktycznie jest test na YT zaufaj położnej
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
A używałyście wykładki do wanienki? Ja nie miałam, ale może wygodniej by się myło dziecko?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dziołchy, ja dziś po wizycie, wszystko jest dobrze. Dzidziut dostał ksywkę twerkująca fasola, serio Wam mówię, wyglądało jakby dancehall trenował
![]() ![]() prenatalne mam robić między 2 a 8 listopada. Jak u Was? Kiedy macie kolejne wizyty zaplanowane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, przygarniecie samotną czerwcówkę? 🥲 W moim wątku zero odzewu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
No pewnie, czuj się jak w domu
![]() Jak u Ciebie, jak się czujesz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Coś mi cytowanie nie działa w Tapatalk
![]() Justyna ja nie używałam wkładki do wanienki ![]() Maqw ojej ale fajnie, ze mogliście być razem na wizycie ![]() ![]() Ryska witaj w naszych skromnych progach ![]() Ja mam prenatalne 23.10 i od dzisiaj do 20 siedzę na zwolnieniu, na wczorajszej wizycie lekarz pytał się czy nie chce dłuższego l4, a ja ze nie nie, tydzień wystarczy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mnie boli głowa i jestem senna, a tak to ok ![]() Może napiszę coś o sobie: mam 34 lata i 2 letnią córeczkę. Aktualnie zaczynam 5 tydzien ciazy, na usg nie bylo nic widac poki co, wiec mam wizyte 25.10. Termin na 15.06, córke mam z lipca, ja tez jestem z czerwca wiec super sie ulozyly daty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.