|
|
#3181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Pisałam już - to z deichmanna - te akurat w Ostrowcu, ale w Lublinie też pewnie będą
|
|
|
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorko, rozpieściłaś nas z rana
http://allegro.pl/item437000341_ax_s...owy_46_48.html EDIT: Albo i nie będzie, bo nie ma mojego rozmiaru
Muminki cię widzą. Muminki cię śledzą. Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą... ************************* *** Stultorum infinitus est numerus... Edytowane przez Ponura Czas edycji: 2008-09-12 o 08:45 Powód: dopisek |
|
|
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
A jakiego rozmiaru szukasz?
Tutaj znalazlam ale te same rozmiary http://allegro.pl/search.php?string=...3344&country=1
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
oj Dorka zaszalalas oj zaszalalas.Fajniusie te ciuszki!!!
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item434112858_saty...olory_new.html
http://allegro.pl/item432264800_tuni...iar_48_50.html http://allegro.pl/item436244413_najm...i_m_46_48.html http://allegro.pl/item436551906_ex_d...a_rozm_48.html
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
40/42 i biorąc pod uwagę, że te płaszcze jakieś duże to raczej 40tkę. Ehhh chciałabym mieć czas obejrzeć wszystkie Twoje propozycje - niestety, wzywam mnie (powstań) Grecja (padnij)..... ![]() ![]()
|
|
#3193 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kupiłam płaszczyk w Tesco!
Specjalnie tam dzisiaj pojechałam i wisiał: jeden w rozmiarze 46 i reszta 52 i 54. Jak mierzyłam, to tylko myślałam: żeby był dobry, żeby był dobry i co? I Super! Jakby specjalnie czekał na mnie ![]() Przy okazji obejrzałam inne ubrania: kilka mi się bardzo podobało. Chyba zacznę się częściej przyglądać ciuchom w Tesco |
|
|
|
#3194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się pochwalę. znowu coś kupiłam. szczerze, to powinno się mnie zamknąć i nie wypuszczać bo nie mogę pojechać do centrum handlowego i nic z ciuchów nie kupić.... ja już zbankrutowałam, i rodzice chyba zaczną przeze mnie :P no ale..Image00003.jpg prezentuję - buty kupione w poniedziałem w Deichmannie. moje pierwsze w życiu kozaki i czuję się w nich idealnie! seksownie i elegancko! właśnie tego chciałam ![]() - spodnie rurki kupione w Tesco. dziś je miałam na sobie i coś mi do końca nie pasuje, jakby w pasie były minimalnie za małe, bo je muszę co chwila podciągać. muszę pasek zamocować - no i płaszczyk tescowy, który już prezentowałam ![]() Image00004.jpg a tutaj może niewielka różnica, ale spodnie nowe, kupione godzinę temu :P w H&M weszłam, patrzę, piękne spodnie, takie minimalnie błyszczące, sprawiające wrażenie bardziej eleganckich niż zwykłe dżinsy. za 79,90 zł, rozmiary chyba do 48 albo do 46 (ja mam o dziwo 46, wprawdzie ciasno mam w pasie, ale liczę że jak chudnę to w brzuchu mi znowu coś ubędzie niedługo). są czarne, piękne ciemno fioletowe (ale ja nie miałabym co do nich ubrać buu), szare i takie hmm ciemno bordowe. piękne wszystkie ![]() przymierzałam też cudną tuniko-sukienkę. bardziej sukienkę ale z wiskozy, więc taka fajna, lejąca się, wiązana pod biustem. fajnie wyglądałam (tak mi się wydaje :P), dekolt duuuży, trzeba by pod spód zakładac np. biały top, wziełabym gdyby nie cena... 99 zł.. trochę drogo... na razie się wstrzymałam jak nie będę mogła przez nią spać tzn że muszę wrócić :P
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka boskie ciuszki i prezentujeszsie w nich wysmienicie
paluszki lizac
|
|
#3197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taki sam Też kupiłaś rozmiar 46? Chyba jesteś wyższa ode mnie, bo na mnie jest trochę dłuższy. W H&M kupujesz ubrania w normalnych działach, czy w tych z większymi ubraniami? Przeszłam się po H&Mach we Wrocławiu i w żadnym nie było porządnego działu z większymi ubraniami. Zawsze tylko kilka wieszaków na krzyż. W M1 w Będzinie (Czeladzi, nie pamiętam) jest świetny dział z większymi rozmiarami. |
|
|
|
|
#3198 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie kobitki...może mnie któraś z Was oświeci, bo nie wiem czy już tak ślepa jestem czy co...czy w katowickim H&M jest dział dla nas?
Bo chyba kiedyś był, a teraz to nie wiem czy się stracił czy co....
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj -Mala- my sie jeszcze nie znamy
blad o ile pamietam jeszcze jakis czas temu byl w katowickim hm dzial dla puszystych nawet dosc fajny nie wiem jak jest teraz juz dawno nie bylam 2 lata
|
|
#3200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczarowały mnie te blyszczace spodnie, musze jutro Tż-ta wyciagnac zobaczyc, polowałam kiedys na takie satynowe(czy one sa troche podobne do satyny? bo na zdjeciu wydaja sie ze tak), ale oczywiscie jak wrocilam na drugi dzien to juz och nie bylo, az sie poplakalam bo lezaly idealnie a ja glupek nie wzielam odrazu ja tak wlasnie mam napale sie, zmierze i sa super a na drugi dzien chce po nie przyjsc a tu ja wogole ostatnio choruje na panterke i zamowilam sobie stanik i zastanawiam sie nad ta bluza
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
Limonatko, świetne zakupy. Podobaja mi się kozaki. Świetny kolor, ale bałabym się łączyć brazu z czernią
, dlatego kupuje czarne ![]() Kasiamniam, bluza mi do Twojego stylu pasuje
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia na pewno Ci bedzie pasowac ja wiem ze Ty takie kolorki drapiezzzzne uwielbiasz
ja nielubie panterki ani troche oczywiscie na sobie bo na kim innym mi sie podoba
|
|
#3203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() mam duży biust, także dlatego na mnie jest krótszy, bo mi połowa rzeczy idzie na biust :P u mnie w Gliwicach i Zabrzu są fajne i duże w sumie te dzialy BB, ale ja tam nie znajduję fajnych ciuchów, bo większość jest takich bezkształtnych ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj, ja panterek nie lubię, także sie nie wypowiadam
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Brązowe kozaki do czarnych spodni wyglądają prześwietnie! W całym zestawie Limonatko wyglądasz bosko!
Chcę stanik w panterkę!!!! Kasiu - skąd on, skąd on? Btw. wyhaczyłam w bacie jakiś czas temu reweleacyjne kozaczki lekko saszkowe , wysokie, byłyby świetne i do rurek i spódnic ino one są kremowe. Powiedzcie, czy kremowe to jak białe i są be ? (wracam się óczyć, bo ja się óczę cały czas, może kiedyś będę mundra )
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
z allegro
za jedyne 11 zł heheh ![]() http://allegro.pl/item433413402_supe...czek_d_85.html |
|
|
|
#3207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no nie znamy się bo jakoś się nie odzywałam (nie wiem dlaczego ) ale regularnie śledziłam Wasze poczynania dziewczynki więc oficjalnie WITAM i dołączam do kobitek plus size
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja sie juz ciesze bardzo wak kofam moje wirtualne kolezaneczki
|
|
#3209 |
|
Rozeznanie
|
Pozostawić ten wątek na chwilę, a już harcujecie
![]() Dorka - świetne propozycje - szkoda, że juz płaszczyk mam, bo sobie parę upatrzyłam No i spędziłam trochę czasu na allegro... Ja kiedyś zbankrutuje ![]() Świetne zakupy Limonatko. Też mam obawy przed brązowymi butami i jakoś tak zawsze w czerń trafiam. Chociaż może czas to zmienić... No i spodnie baaardzo fajne. Szkoda, że nie mam dostępu do H&M bo mam na nie chrapkę dzięki Tobie ![]() Kasia - boski staniczek. Nie ma to jak drapieżna bielizna Szkoda, że nie mają miseczki C z tego fasonu...Witamy w wątku Mała
|
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
Limonatka swietny zestawik. Kozaki mialam kiedys bardzo podobne jednak mialam tez i szczupla lydke.
Margaretka02 bardzo mnie zmartwilas ze we Wroclawiu nie ma w H&M dzialu z cicuami dla nas.Dawjha mi tu ino szybko gdzie moge ubrania na mnie we wrocku kupic bo juz tuz tuz i tam bede!!!aaa i prosze mnie tu podac w ktorym Tesco mam szukac plaszczy!!! A ja dzis poszlam na spacer z dzieckiem i kupilam pare drobiazgow.Cuchow nie kupilam oprocz butow,takie tam balerinki, w tanim sklepie za 10 euro.Ale najbardziej sie ciesze z torebki bo zaplacilam za nia 4 euro w lumpku.Oto ona i pare bibelotow. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Bo chyba kiedyś był, a teraz to nie wiem czy się stracił czy co....