|
|
#2461 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
a mnie się chce. bardzo. bardzo! |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8969728]to kiedy ta flaszka? - mam nadzieję, że to będzie dobrze zmrożona Wyborowa, a jeszcze lepiej - jeszcze bardziej zmrożona grejpfrutowa Finlandia tak zawsze piszesz o tej finlandii... chyba muszę kiedyś moich na nią namówić...
|
#2463 |
|
Konto usunięte
|
DsC - dla mnie to jest wódka nr 1 pod względem smaku. pod względem smaku+ceny, to Wyborowa.
chociaż większość znajomych nie podziela moich gustów pod względem innych trunków alkoholowych, to z wódczanym się zgadzają. a jak już piszę o tym, co maue lubi spożywać najbardziej, to: ulubiony drink - Campari z sokiem grejpfrutowym, poza tym ubóstwiam Jacka Danielsa z wodą, piwo Pilsner i Peroni. za to maue nienawidzi win i szampanów
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8969856]. za to maue nienawidzi win i szampanów
[/quote]mój tż też nie cierpi, więc dogadalibyście się ![]() mi tam wszystko jedno, byle nie mieszać
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Grejfrutowej jeszcze nie piłam, ale porzeczkowa i żurawinowa mi nie smakowała.
Za to za piwami nie przepadam
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
O, a ja właśnie z alkoholi najbardziej lubię wina i szampany
![]() ... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...a_w_piecu.html Brak mi słów |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po samych piwach mam kaca giganta
wystarczy ze wypiję kieliszek wódki i na drugi dzień czuje sie świetnie
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nigdy nie mam kaca...
raczej nikotynowego kapcia...
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tzn. jak przeholuję, jak wypiję więcej niż mój limit imprezowy. za to po wódce nigdy - i mogę jej w siebie wlewać mega ilości. to nieekonomiczne. za to po piwie szybko łapię fazę. ale to dlatego, że do piwa więcej palę i przeważnie coś jeszcze wrzucam dla wzmocnienia efektu. |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje piekne butki
![]() mówcie co chcecie ale mi i tak się strasznie podobają i są cholernie wygodne
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Hula ladne
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się przypomniało, że od września miały lecieć nowe odcinki OTH. właśnie ściągam.
Oglądacie?
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
tesiaczku nie, ale wlasnie etz nastawilam filmy do pobierania
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() lele, welcome back ![]() Cytat:
![]() Hula, mam taki sam dywan
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba przegapilam ![]() I to samo stwierdzenie i pytanie do Huli bo butki tez swietne i wlasnie szukam takich czarnych ![]() lelusia witam z powrotem i ciesze sie ze juz z nami jestes |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Kalioppe
no wlasnie, to sa buty do konkretnego stylu, do mnie tez by nie pasowaly, ale sa ladne.. takie proste.. i trzeba miec zgrabne lydki do nich..Pretty no jestem, jestem i spamuje sobie ![]() jest mi tak zimno, ze az sie boje isc myc.. |
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8969728]to kiedy ta flaszka? - mam nadzieję, że to będzie dobrze zmrożona Wyborowa, a jeszcze lepiej - jeszcze bardziej zmrożona grejpfrutowa Finlandia
a mnie się chce. bardzo. bardzo![/quote] finlandie dostalam na 18nastke.. rowniez polecam! ![]() a mi sie troszke chce troszke niee... dziwnie sie wyprowadzac z domu tak dalekoo xD Cytat:
i juz obydwa widzialam i nie wiem czy mi sie podobaja czy nie... ale to dlkatego ze uwielbiam Brooke a tu z nia niefajnie ![]() a co do zdjecia w piecu krematoryjnym nigdy nie zapomne jak bylismy w oswiecimskim kinie na filmie takim krotkim przed wejsciem i jakas niemieckojezyczna para [ale chyba nie niemcy tylko austriacy] sie bezczelnie calowala ![]() mozna to tylko tlumaczyc tym ze film byl po angielsku, moze nie rozumieli ![]() ale to normalnie...szok a butki, Hula, ladne, ale mi sie bardziej moje podobaja ![]() [i bardzo dobrze, nasze to fajne ]
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba dzisiaj pójdę na zakupy i kupię sobie spodnie i jeszcze jedne buty
|
||
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, bardzo dobrze ze inny, bardzo dobrze
ale mi sie te tez podobaja ![]() ale juz mam! XD a jakby to bylo gdyby sie nam wszystkim jeden facet podobal ![]() ahaaa.. no i mam zdjecia moich second handowych ciuszkow xD dam Wam tu troszke tylko bo mam ich przynajmniej 2,5 razaq wiecej niz tu, ale wszystkie w tym stylu [sweterki i spodniczki ]tylko kolory sa przeklamane.. zwlaszcza rozowego bo on przyjemniej troche wyglada... i w ogole rzeczy sa jakosciowo bardzo fajne, milusie.. no ale zdjecia to tylko zdjecia no i co najlepsze wszystko to kosztowalo 1zl lub 2 zl ![]() a wklejam zeby moze kogos zachecic/odwiesc od planow buszowania po "szmatexach" XD ale wg mnie za taka cene oplaca sie nabyc nawet szmate do podlogi
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
c.d.
![]() noo... i nawet mam jeansowa bomke xD wzielysmy z mama wlasnie dlatego ze nigdy wczesniej takiej nie widzialysmy
|
#2482 |
|
Konto usunięte
|
Hula - buty cudowne<3uwielbiam takie. przypomniałaś mi, że muszę sobie też jakieś kupić, bo mam szafę pełną balerinek/czółenek, a niedługo skończy się piękna pogoda i maue zostanie bose.
ViLL - czasami też odwiedzam takie sklepy np... |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Maua, sliczna ta kraciasta spodniczka
![]() fajne sa takie sklepy xD chodze rzadko, ale za to jak juz kupuje to hurtowo [kilkanascie rzeczy .. znaczy tylko w jednej duuuzej hali.. bo w mniejszych moze nie byc nic ciekawego ]
|
#2484 |
|
Konto usunięte
|
ViLL - a mnie się podobają Twoje sweterki, wszystkie. najbardziej ten bo lubię takie dekolty.
w tym moim ulubionym lumpeksie cena jest powalająca - 14zł za kg, czyli za taką spódniczkę, czy bluzkę, płacę niecałą złotówkę rzadko zdarzają się tam jakieś super ciuchy, raczej bardzo szybko znikają i trzeba długo szukać, albo dobrze trafić - a ja raczej praktykuję szybkie wpady-i-wypady. tak, czy inaczej - warto ![]() _________________________ ________________ edt: PS: maue ma jakiś nagły spadek samooceny i nie może na siebie patrzeć w lustrze. żre brokuły i robi brzuszki, bo stwierdziło, że musi się odchudzić, to będzie szczęśliwsze. |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Maue GUPIE!!! xDDDD
Ty sie odchudzac? ![]() tez tak czasem mam... chociaz jestem mala i koscista a ostatnio to nawet moje rurki rozmiar 27 sa na mnie za szerokie... i chyba musze przytyc zeby byly obcisle ![]() ale nie chce tyc! XD a sweterki mi tez sie podobaja.. choc mam ich jeszcze kilka .. i leza w wielkim worku bo i tak w nich na razie nie bede chodzic a juz sie w szafie nie zmieszcza ![]() aaa... ratunku! awantura bo zamiast sie spotkac chce isc do przyjaciolkiii ![]() ![]() znaczy... "nie to nie" ![]() brawo brawo brawisimoooo juz wiem czemu mi tak dobrze bez faceta
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
hmm zwykła przyprawa do kurczaka pikantna
Cytat:
![]() zazdroszcze ![]() a ja z pracy wróciłam. reki nie czuje. ale to szczegól. z tż'em sie pokłóciłam na maax.. Hula butki super ja tez lubie SH, i mam kilka perelek stamtąd ![]() upatrzylam sobie 2 pary spodni na all i jeszcze kapelusz tylko teraz musze poczekac az sie rozkreci sytuacja jeszcze 4 i 6 dni sassasasas xDide sie kapać
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8972219]Hula - buty cudowne<3uwielbiam takie. przypomniałaś mi, że muszę sobie też jakieś kupić, bo mam szafę pełną balerinek/czółenek, a niedługo skończy się piękna pogoda i maue zostanie bose.
[/quote] dziękuje wogóle to są pierwsze tak płaskie buty które kupiłam od 2 lat bo wszystkie były na szpilkach, obcasikach i innych podwyższeniach ![]() ale już wiem, że bede je kochać ![]() chyba zaraz się wybiorę znowu na miasto
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
wypaliłam się chyba z tego wątku...
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
małgosia nie pisz głupot. lepiej napisz co u Ciebie
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Tamia ja lubie ostro jesc wiec sie pytalam
hehe mama na mnie krzyczy, ze przy takim ostrzeniu jak ja to moj organizm dlugo nie wytrzyma.. no ale w tunezji jedza jeszcze ostrzej.. hehe jak ktos ma mozliwosc radze sprobowac harissy :P Malgosiu.. oj nie nie.. prawie kazda z nas ma takie momenty.. ale pozniej jest normalnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

wystarczy ze wypiję kieliszek wódki i na drugi dzień czuje sie świetnie 

no wlasnie, to sa buty do konkretnego stylu, do mnie tez by nie pasowaly, ale sa ladne.. takie proste.. i trzeba miec zgrabne lydki do nich..
rzadko zdarzają się tam jakieś super ciuchy, raczej bardzo szybko znikają i trzeba długo szukać, albo dobrze trafić - a ja raczej praktykuję szybkie wpady-i-wypady. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)