|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Cytat:
![]() ![]() Sis, mam nadzieje, ze ta pani, ktora "przygarnelam" ![]() ![]() ![]() Sweet - niektorzy mowia o mnie, ze sie marnuje w it i powinnam robic kariere w jakims biurze detektywistycznym ![]() Tak zupelnie serio to ja przez to bycie "blondynka dluga noga" (jak to mnie nazwala kiedys znajoma latynoska) to wiecej mam klopotow niz pozytkow. :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;8869775]Sis - leczysz to jakoś mam nadzieję? ![]() Ja dziś zdałam egzamin teoretyczny na prawko ![]() ![]() No na razie to leczę tylko gardło ![]() Uczulenia nie tykam niczym bo tak naprawdę to dadzą mi to co zawsze- maść sterydową ![]() ![]() ![]() Tak na poważnie to martwi mnie to uczulenie... Do dermatologa nie mam co iść bo lekarze w rodzinie mówią zgodnie- przepisze sterydy i to wszystko. Boję się, że będę miała po nim blizny, bo strasznie długo to już trwa ![]() Babka w aptece mówiła mi o jakiś lekach odczulających... Muszę jeszcze raz tam iść i może coś mi da dobrego. Gratuluję zdania teorii ![]() ![]() Ale długo trzeba czekać na ten praktyczny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Reno, to ja
![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
wiedzialam, ze to ktos kto zna Cash i Sweet...no i ze z Poznania jest.
![]() ![]() Aska - gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Oł maj gaaaad! Paprykowa, nasza córka marnotrawna zajrzała za kJosk
![]() ![]() ![]() ![]()
#4716 | ||
Konto usunięte
|
[QUOTE=cashmere]Aska gratuluję!!!
![]() ![]() 4 listopada masz praktyczny? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Palec pod budke kto pije ... mocarza!
![]() SiS jak zdrówko?
#4718 |
Zakorzenienie
|
Czyszbym sie spuzniła na mocasza
![]()
#4719 |
Zakorzenienie
|
na mocasza nikdy nie jezt za puzno
![]() ale mi to jusz renka zdentfiala ![]()
#4720 |
Zakorzenienie
|
Kasz, córz Ci Renka winna ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Konto usunięte
|
Kasz, jak Renka Ci zdrentfiała to zahowaj to dla siebie, bo jej na pefno bendzie pżykro... Ona zawsze była sztywniarom, ale to f końcó presydętowa, a za obrarzanie guowy państwa grorzom wysokie sankcje karne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za rady i troskę
![]() Chciałam ogłosić, że jestem już zdrowa!!!!! ![]() ![]() ![]() Uczulenie wreszcie przestało się nasilać, zagoiło się i zostały tylko malutkie ślady które z dnia na dzień znikają. Zapalenie gardła wyleczyłam i od wczoraj wreszcie czuję się dobrze ![]() Więc jeszcze się nie sypię ![]() Rena czy Ty tesh mash na sfoim koncie jakies sexafery??? ![]() To jezd teraz takie trendi i dżezzi ![]()
#4723 |
Zakorzenienie
|
Ot razó segzafery... wszystko co piszom f tym no brókofcah to nieprafda!
To rze nie fiem kto jezd ojcem polofy moih dzieci, no i fogule gdzie som moje dzieci ![]() I fogóle lasencje - lózójem siem s Fami co wieczora, a Fy mnie ot sztyfniar. Sztyfne to same dopsze wiecie co jezd... glufka pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4725 |
Konto usunięte
|
A porpos sztufnyh przedimiotuw w pópce
![]() Pszychodzi zakąnica do lekaża: -Co siostże dolega? -Panie lekażu, codziennie znajduję w majtkach znaczki pocztowe. -Proszę mi je pokazać Zakąnica mó pokazuje, a lekaż na to: -Proszę siostry, to nie som znaczki pocztowe, tylko naklejki od bananuw!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;8939388]A porpos sztufnyh przedimiotuw w pópce
![]() Pszychodzi zakąnica do lekaża: -Co siostże dolega? -Panie lekażu, codziennie znajduję w majtkach znaczki pocztowe. -Proszę mi je pokazać Zakąnica mó pokazuje, a lekaż na to: -Proszę siostry, to nie som znaczki pocztowe, tylko naklejki od bananuw!! ![]() No co za bórrzójstfo f tyh zakonah ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;8939388]A porpos sztufnyh przedimiotuw w pópce
![]() Pszychodzi zakąnica do lekaża: -Co siostże dolega? -Panie lekażu, codziennie znajduję w majtkach znaczki pocztowe. -Proszę mi je pokazać Zakąnica mó pokazuje, a lekaż na to: -Proszę siostry, to nie som znaczki pocztowe, tylko naklejki od bananuw!! ![]() ![]()
#4728 |
Zakorzenienie
|
lóbiem bananany
![]() p.s. Tragedia ![]() ![]()
#4729 |
Zakorzenienie
|
SiS a co się dzieje?
![]()
#4730 |
Zakorzenienie
|
Sis? Jak to znowu chora?
![]() U mnie masakra... ![]() ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
Sweet nie wracałaś w ogóle po urlopie do Irl?
Pomyśl o tym tak że w końcu możesz spędzić dużo czasu z rodziną, starymi znajomymi i sobie odpocząć, a odpoczynek Ci się należy ![]() ![]()
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się dzisiaj z chorym gardłem i zatkanymi zatokami...
Nie mam pojęcia co jest grane ![]() ![]() ![]() Gdyby choroba miała jakieś materialne oblicze to bym jej lanie spuściła ![]() Przy okazji: za 9 dni mam ślub w rodzinie a nie mam żadnej kreacji ![]() Taka mądra jestem, olałam to kompletnie a latem przecież było full sukienek. Teraz są same bure, jak na pogrzeb ![]() Chyba w samych gaciach ze Snoopym tam wystąpię ![]() Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że ja zawsze w takim okresie zajmuję się przede wszystkim tym na co normalnie nie mam czasu. Czyli czytanie książek, jakieś zakupy, różne zajęcia typu siłownia, basen, spacerki za miastem ![]() Może znajdziesz gdzieś pracę na pół etatu? Teraz z tym nie ma problemu- coś o tym wiem, tam gdzie pracowałam głównym zmartwieniem byli właśnie pracownicy.
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może być któraś z tych sukienek poniżej??? Podoba mi się, ze mogę mieć do nich czarne dodatki, dzięki temu nie miałabym problemu co założyć na wierzch, jaką torebkę itp.. W tej beżowej niezbyt podoba mi się dekolt.
Nic więcej nie ma dla mnie ![]() ![]() Ewentualnie w River Island znalazłam piękną spódniczkę, wprost idealną ale- czarną! Nie mam zamiaru latać po sklepach by szukać jakąś pasującą do niej górę, która by nie była cała czarna ![]() Do jednej i do drugiej sukienki mam buty. Do beżowej mam klapeczki uszyte ze skóry w kolorach kremowo/beżowo/ciemnobrązowym. Do białej takie peep-toe czarne, zapinane z tyły na paseczek z klamerką z przodu. Kurcze, nie umiem opisywać ![]() Wkleję ich zdjęcia i jeszcze dwóch par, czarnych które mogą pasować. Miałabym jeszcze inne ale ich nie włożę bo nie wytrzymam kilku godzin. Okrągłych czubków nie mam bo ich nie znoszę. Sorry za zdjęcia, nie chciało mi się ![]() Najgorsze, że oprócz czarnych klapek z czubkiem, cała reszta butów jest przeze mnie ani razu nie założona ![]() ![]() Jejku mam tego dosyć.... Nie lubię wesel ![]() BŁAGAM POMÓŻCIE ![]() ![]()
#4734 |
Zakorzenienie
|
Siostra mi podsunęła pomysł by ozdobić tą białą sukienkę jakimś pasem koronkowym w talii... sama nie wiem, pasuje czy nie?
Zrobiłam sobie taką wizualizację, jak myślicie? Mnie już ciężko oceniać bo mam mętlik w głowie ![]() EDIT: Dam jeszcze drugą wersję z paskiem który ma wiązanie z przodu... Mnie się nie podoba ![]()
#4735 |
Konto usunięte
|
Po pierwsze prześliczna jest ta sukienka!
![]() ![]() Do tej kiecki ubierz czarne peep-toe, czarną kopertówkę, szerokie czarne bransoletki i ewentualnie delikatny, srebrny łańcuszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;8966300]Po pierwsze prześliczna jest ta sukienka!
![]() ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę, że się podoba Tobie ![]() Co do tego dekoltu to zgadzam się- rzeczywiście za dużo by tego było. Ja nie lubię przesady a ten pas zresztą jakoś mi nie pasuje... ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;8966300]Do tej kiecki ubierz czarne peep-toe, czarną kopertówkę, szerokie czarne bransoletki i ewentualnie delikatny, srebrny łańcuszek ![]() ![]() O fajne rady z dodatkami ![]() ![]() ![]() Jeżeli dziewczyny miałybyście jeszcze jakieś pomysły to dawajcie znać! A co do ostatniego zdania to jesteś bardzo kochana ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
SiS ta druga sukienka jest bardzo ładna! Wydaje mi się że ślicznie byś w niej wyglądała
![]() ![]() ![]() Dodatki bym wybrała takie jak już pisała Asia : czarne peep toe i kopertówka. Jeśli chodzi o biżuterię to postawiłam bym na czarną. Coś na rękę + kolczyki. Przy tak ozdobnym dekolcie naszyjnik wydaje mi się zbędny. PS. Ja ostatnio byłam na weselu w czarnej kiecce ![]()
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nawet Wam nie napisałam, że dość niedawno uszy sobie przekłułam ![]() ![]() Ale już jest ok ![]() Cash kompletnie zapomniałam o kolczykach jako dodatku- a mogą być fajnym i wtedy np. już na szyję nie będę nic zakładać ![]() W tamtej sukience biodra są jakoś dziwnie podkreślone, czego ja nie lubię. Mam dość wąską talię i podkreślając biodra będzie źle to u mnie wyglądać. U mnie z tą czarną kiecką jest tak, że rodzicie sami powiedzieli bym jej nie wkładała ![]() Taki zwyczaj.... ![]() Wczoraj zrobiłam sobie próbę makijażu ![]() Oczy pomalowałam białym cieniem i na łuk brwiowy nałożyłam taki rozświetlacz w kolorze białego złota, następnie przy linii rzęs zrobiłam kreskę eyelinerem. Tę kreskę wzmocniłam ciemnym cieniem (takim zimnym grafitem). Roztarłam go trochę w górę by był coś a'la smokey eyes. Potem na ten ciemny cień nałozyłam sypki cień, który nie ma koloru tylko mikro-drobinki w kolorze białym i go lekko rozświetli (inaczej wyglądam jakbym była zmęczona- już taka uroda przy blond włosach i jasnej cerze). Dolną powiekę podkreśliłam białym cieniem. Rzęsy mocno wytuszowałam. Policzki ożywiłam różem w kolorze naturalnym. Usta pociągnęłam tym samym białym cieniem, ale delikatnie dla rozświetlenia i nałożyłam błyszczyk, także w takim rożanym kolorze. Jeżeli chodzi o włosy to już jestem umówiona do fryzejrki na ścięcie i układanie ale wczoraj wymyśliłam, że włosy mogę spiąć z tyłu głowy, wysoko do góry (by powstała taka mała 'poduszeczka) i przytrzymać satynową opaską- wyglądało fajnie i by pasowało do całości. A do fryzjera na ścięcie pójdę po ślubie, bo akurat balejaż miałam robiony tydzień temu... Co uważacie? Może tak być? Macie naprawdę super pomysły ![]() To zrobię sobie listę dodatków jakie muszę zakupić: - kopertówka - kolczyki (muszą być dość delikatne) - bransoletki - opaska (również delikatna i wąska). Nie jest źle ![]() Przepraszam za długi i nudny post ![]() W załącznikach wrzucam jakie fryzurki mam na myśli:
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Podoba Wam się któraś z tych torebek?
Przedostatnie zdjęcie to ten makijaż który wczoraj zrobiłam, niestety bez fryzury, bo nie mam jeszcze takiej opaski... Myślę o kupnie takiej jak na ostatniej fotce ![]() Makijaż był robiony po całym dniu, o godzinie 2 w nocy ![]() Będę wdzięczna za Wasze komentarze i rady ![]() ![]() Przepraszam, że tak męczę ![]()
#4740 |
Zakorzenienie
|
Sukienka mi sie podoba ta z ozdobnym dekoldem - jak reszcie. BUty te przedostatnie na zdjeciu, makijaz super chociaz wyglada bardzo delikatnie, ale na zdjeciu wszytsko jest delikatniejsze. Z torebek tez ta przedostatnia, tylko fryzury - wyjde na marude, ale to wciaz nie to
![]() A tak w ogole to mi sie marza warkoczyki - w sensie duzo malych warkoczykow - myslicie, ze mi bedzie dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.