![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystko co chcecie wiedzieć o BUTACH
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3722 |
Konto usunięte
|
Jakie sandały polecacie na wakacje? Muszą być wygodne, chodzę w nich 10-20 km dziennie i łatwo się czyścić. Oraz uniwersalne, chodzę po różnych nawierzchniach, mogą się trafić kamienie, piasek itp.
W tamtym roku miałam sandały Jack wolfskin. Najpierw obtarły mi palce z każdej strony, a któregoś dnia czarna podeszwa + słońce poparzyły mi spód stopy. Na koniec się rozkleiły. Zastanawiałam się nad takimi: https://allegro.pl/oferta/scholl-hea...nt=10515587843 Ale jak tu czyścić tą wkładkę z potu i jak np wpadnie piasek. Albo Birkenstock, tylko które? Ewentualnie jakieś podobne do tych co rok temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;88759009]Jakie sandały polecacie na wakacje? Muszą być wygodne, chodzę w nich 10-20 km dziennie i łatwo się czyścić. Oraz uniwersalne, chodzę po różnych nawierzchniach, mogą się trafić kamienie, piasek itp.
W tamtym roku miałam sandały Jack wolfskin. Najpierw obtarły mi palce z każdej strony, a któregoś dnia czarna podeszwa + słońce poparzyły mi spód stopy. Na koniec się rozkleiły. Zastanawiałam się nad takimi: https://allegro.pl/oferta/scholl-hea...nt=10515587843 Ale jak tu czyścić tą wkładkę z potu i jak np wpadnie piasek. Albo Birkenstock, tylko które? Ewentualnie jakieś podobne do tych co rok temu.[/QUOTE] Na takie warunki to lepiej tenisowki lub adidasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
BAN stały
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;88759222]Właśnie biorę dwie pary
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;88759222]Właśnie biorę dwie pary
![]() ![]() To w koncu marsze 20km czy czy kilka metrow na plazy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Konto usunięte
|
Marsz na odległą plażę i potem kilka metrów do przejścia po kamieniach, piasku żeby dojść pod drzewo
![]() Biorę buty do pływania, więc teoretycznie mogę je założyć przed plażą, ale potem wiadomo, że nóg do końca się nie doczyści ![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
ja polecam birki - mam klapki arizona i gizeh, i na dłuższe letnie spacery nie ma dla mnie lepszego obuwia
![]() |
#3729 |
Wtajemniczenie
|
Pytanie do posiadaczek birkenstocków - ile wam wytrzymują te buty? W sensie po jakim czasie nadają się do wyrzucenia? Mocno się zastanawiam nad kupnem, chcę model klapki z dwoma szerokimi paskami, ale wydanie ponad 200zł na klapki jest dla mnie sporym wydatkiem i nie wiem czy faktycznie się opłaca. Do tej pory kupowałam tańsze zamienniki, starczały mi na 2-3 sezony i pękały albo ścierały się podeszwy. Latem chodzę niemal codziennie w klapkach. Ktoś się wypowie? Jeśli faktycznie jest sens je kupić to gdzie jest w miarę najtaniej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I oczywiście po dwóch dniach odciśnięta stopa na dole :/ Przynajmniej paski nie obcierają. Jak na razie chodzę w conversach, a te czekają aż noga się naprawi. Chyba już nie znajdę wygodnych butów do długiego chodzenia. Załącznik 7752859 Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3732 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kozaki na chudą łydkę
Trampki to najlepsza opcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Super Adorable Gal🌸 ⋆
|
Poszukuję dobrych adidasów na co dzień. Dużo chodzę, zależy mi na dobrej jakości i wytrzymałości-chcę żeby buty posłużyły mi długie lata.
Bardzo mi się podobają czarne sneakersy i wymarzyłam sobie Nike Court Vision Low. Czy ktoś ma/miał i może podzielić się opinią? ![]() Do tej pory miałam Puma Shuffle Jr w których błyskawicznie wyszły mi te plastikowe ,,blaszki" na piętach raniąc mi je do żywego, dlatego teraz chcę poszukać opinii, aby uniknąć powtórki tej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Przyczajenie
|
Witam! Chciałabym się Was poradzić odnośnie wkładek do butów. Kupiłam sobie na 100dniówkę śliczne szpilki w CCC, rozmiar 35 (mniejszych nie było), ale niestety ponieważ nie mają żadnych pasków do zapinania (po prostu wsuwa się stopę) nieco mi spadają. A wiadomo na 100dniówce szaleństwo i zabawa. Mam obawy, a właściwie jestem wręcz pewna, że zgubię gdzieś pantofelek tak jak kopciuszek. Co więcej nie przewiduję takiego końca jak w bajce . Myślałam o tym, żeby dorobić jakieś paseczki ale wtedy buty stracą swój urok. Próbowalam już z różnymi wkładkami. Chodzić się dało, nie spadały, ale do tańczenia się nie nadają. Polećcie mi jakieś sprawdzone wkładki. Słyszałam o jakichś żelowych. Jeśli też uważacie, że takie będą dobre to polećcie mi jakieś konkretne. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3735 | |
🦄
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Może za duża tęgość. Mam takie buty. Nawet jak wsadzę wkładkę i robią się przyciasne nadal spadają. Najlepiej sprawdzają się wyprofilowane zapiętki. Takie w miarę płaskie ze zgrubieniem z gąbki przy krawędzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3739 |
BAN stały
|
Co myślicie o butach Fly London?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
Czy to oryginalne birkenstocki? pierwszy raz spotykam się z żółtym napisem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3741 |
Pani Mizantrop
|
Z zoltym napisem sie spotkalam (nie na zywo, ale na zdjeciu z zaufanego sklepu online), bardziej logo na sprzaczkach mi podejrzanie wyglada. Mam ten model w dwoch kolorach i logo jest inne.
![]() |
#3742 |
BAN stały
|
Co myślicie obiałych sneakersach xx na wiosnę? Wydają mi się fajnym pomysłem, ale z pogodą bywa różnie, więc mogą się szybko ubrudzić stąd to pytanie.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-09 o 07:48 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.