![]() |
#2551 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
w razie jakby co to w kwestii remontu służę pomocą - my kapitalny mieszkania robiliśy roczek temu, a teraz nasze gniazdko jest przecudne i w ogóle wszsytkim Wam tego życzę - żebyście się wspaniale czuły na swoim ![]() Liluś dzięki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Wtajemniczenie
|
Daget
![]() ![]() ![]() ![]() Gapa jestem bo by mnie imprezka ominęła ![]() ![]() Dzastuś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-12 o 10:51 Powód: o spanku:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
daget no to świętujemy
![]() ![]() ![]()
#2555 |
Zakorzenienie
|
jestem.... z doskoku wprawdzie bo wzielam sie za sprzatanko ale nie moglam do Was nie zajrzec.... W lodowce zabrak panuje i nie ma z czego ciacha zrobic
![]() Ava zdjatka fajusie... i cieplusie.... a powiedz mi dlaczego wszyscy macie takie granatowe zegarki???? Katarzinka - energetyka??? woow ... to po inzynierii jestes???? Jejku kobieta z umyslem scislym, chyle czola ![]() Monai no prosze prosze..... zazwyczaj w snach sie pojawiaja najwieksze zakamarki naszego mozgu..... To o czym marzymy albo to przed czym mocno uciekamy. Mnie sie dzisiaj snilo ze mialam 2 kupcow na sukienke slubna od reki.... a my za tydzien mamy sesje plenerowa i sie normalnie klocilam, ze jej nie sprzedaje.... Lilus zdrowko... Hymmmm dobre pytanie..... Gardelko lekkko pobolewa wiec ssie jakies pastyleczki, w moczu czysto wiec wyeliminowano zapalenie cewki, o 16 mam odebrac wynik badania <czystosci pochwy> a w poniedzialek do ginekologa na kontrole. Z moich ogledzin wynika ze juz jest duzo lepiej chodz moj organizm szaleje. Wiecie my od 7 cylki stosujemy NPR i to co teraz obserwujemy z moim organizmem w ogole w niczym nie ma odbicia. Poczekamy wiec na diagnoze lekarza.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
póki co jestem mgr inż. a jak mi sie uda wszystko dobrze to bede dr inż. ale póki co jeszcze na razie sobie tu siedzie tworząc doktorat i raz na jakiś czas wpadam w panikę pt. chyba nie uda mi sie tego zrobić - wiecie ponuraki jak sie zjawią to wszystko jest be (mój kolega mówi na ten stan u swojej zony "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie chce" ![]() trzymam kciuki za lekarza i dobre wyniki ![]() no i ![]() kurcze w piątek po 12tej nie powinno się już pracować - już mam takiego lenia, że łojzicku ![]() ps. obiecuje Wam tu wszystkim ze w łykend zaczynam rozchadzać moje szpiki ślubne - bo jak będę to odkładać to nic z tego nie wyjdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | ||
Rozeznanie
|
ale sen o pisaniu na wizażu czy sen o ciąży?
![]() ![]() ![]() no nie był taki dziwny... strasznie realistyczny... kiedyś miałam dziwny sen w którym na wycieraczce znalazłam nietoperza olbrzymiej wielkości ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
katarzinka a może to po prostu PMS, cio
![]() ![]() EDIT: haha no proszę jakich to skutków ubocznych dziewczyny się w NPR dopatrzyły. Powinni o tym w broszurach pisać ![]()
#2559 | ||
Zakorzenienie
|
hej kotki!
![]() Cytat:
po 1- dziękuję za to ciacho! ![]() a po 2.- ![]() Jesteś mega wspaniała! ![]() A ja uwieeeeeeeeeelbiam wprost takie oszołomce! ![]() Cytat:
dobre ![]() Widget- fioletowa ma piękności! ![]() ![]() ![]() Liluś, Dźasti, Aguniu, Izazusiu, Martuś, Malutka, Biedroneczko, Katarzinko, Monai, Kinuś, Sanetka, Ava- ![]() Misie byłam na makijerze. Ogólnie jestem zadowolona- fotki póżniej, bo tu nie mam ![]() Ja po prostu czuje się całkiem inna, bo na codzień nie używam podkładu i żle się tak czuje- taka jakby oszukana! ![]() Ale chyba to przeżyje. Ogólnie to potrafię sama się tak pomalować, bo nic trudnego mi nie wymyslila- makijer złoty. Ale nie mam tak swietnych kosmetykow! Zrobila mi go po 16 i o 23.30 jak go zmywalam przygladajac sie w lusterku bardzo dokladnie nie zauwazylam ani jednego mankamentu! Zero rozmazania i klusek na powiekach!!! Więc bedzie good chyba ![]() Dziś fryzik próbny! Ciekawe co to będzie- kolejne 80 zł-100 zł do wydania ![]() Dziewuszki!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Dostaje zawału, bo nie wiem co zrobić, aby odwiedziła mnie @@@@@@ Ja nie chcę mieć na ślubie tego dziadostwa!!! ![]()
![]() |
#2560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kasieńko! coś mi się wydaje, że to tak jak z telefonem na który czekasz - wpatrujesz sie na niego i nie dzwoni, a przestaniesz i łuuup ja prowadziłam obliczenia i tak kombinowałam, az mi sie udało przełożyć - ale jak sie bierze tablety albo plastry to da rade. a Ty to po prostu przestań o tym myśleć to się zjawi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już nie mogę się doczekać foteczek ![]() ![]() a ja coś dziś się kiepsko czuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale myślę, że jogę pomijając tez dasz radę ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-09-12 o 11:40 Powód: byk ort:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczęta
![]() Kilka dni nie miałam dostepu do internetu,bo było malowanie w domu i wszystkie gniazdka pozdejmowane,więc nie mialam sie do czego podłaczyć...Potem postaram sie nadrobić to co naskrobałyście przez ten tydzień ![]() Z moim przeziębieniem już lepiej,tzn został jeszcze karat,ale ogólnie już o niebo lepiej,poza tym wczoraj przyszła @,więc bedę miała spokój w dniu slubu ![]() ![]() ![]() Pogoda mnie dobija,ale to chyba żadna nowość,bo wiekszośc ludzi narzeka na zimnicę... Idę teraz dalej sprzatać,a w międzyczasie bedę podczytywać ![]() Buziaki ![]()
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie joga jest uzupełnieniem treningów i basenu więc mnie nie przeraża - ale myślę, że miętówka i ciepły okładzik na brzuszek też pomoże ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co mnie pomoże??? Jak ja mam o tym nie myśleć?? Ciągle myślę!!! W dodatku dziś na mej brodzie pojawił się mega bulwiak! ![]() Który zwiastuje nadejście @ Jednak kiedy ona nadejdzie to już inna bajka! I nie wiem, czy pozostawić sprawy własnemu tokowi czy ingerować czymś... Buuuuuuuuuuuuuu... płakam!!! I w dodatku przymarzam do krzesła <tak tu zimno>
![]() |
#2567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tej materii doświadczeń nie mam, ale słyszałam, że gorące kąpiele mogą przyspieszyć - ale to nie sprawdzone przeze mnie. jak by się dało to bym przejęła za CIebie żebyś nie miała stresów w ten dzień, ale niestety technika aż tak zaawansowana nie jest buziaki
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a ja tylko na chwilke... Po tygodniowym nic nie robieniu (ot takie zniechecenie do wszystkiego co codzienne
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasienko - przepraszam (popatrz prosze o wybaczenie az na forum! ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dzis juz nawet lepiej z nastrojem ![]() I rowniez na forum chcialabym oglosic wszem i wobec ze Kejti dzis ma swieto !!! Kejtus zyczonka dostaniesz droga prywatna, ale i tak tu powiem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KASIU !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Wtajemniczenie
|
Kasienko
![]() ![]() kiedyś próbowałam ćwiczeń Pilates (czy jak to tam się piszę), ale szybko mi przeszło ![]() ![]() ![]() edit: Kejti i Lulu STO LAT!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mi się wydaje, że dziś ma urodziny również Lulu ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-09-12 o 12:34 Powód: dla Kejti i Lulu |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
Daget
![]() ![]() dobrze że się kłóciłaś o sukienkę we śnie ![]() ja wiem, że z mojateż będzie mi się trudno rozstać ![]() Monai-sen o ciąży ![]() ![]() ![]() Kasieńko cieszę się, że jesteś zadowolona-mój makijer też się nie zwinął na powiekach czego się bałam-miałam jakąś bazę pod cienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinuś to może być skutek-zrób sobie herbatkę-ostatnio odkryłam tetley jaśminową ![]() ![]() Katia ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-12 o 12:20 Powód: bo Kejti ma urodziny |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
to skoro tak to KEJTI wszsystkiego najlepszego - posypały się urodzinki
dużo szczęścia i morza miłości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
No to Lulu pochwal sie, to prawda ze Ty tez dzisiaj swietujesz z Kejti ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Tak potwierdzam i ja że kejti ma dzisiaj urodzinki. Ode mnie życzonka już przez gg dostała i teraz sobie plotkujemy :P
Dziewczyny, trzymać kciuki proszę, za mnie, kakusię i monai, bo ja też zaczynam pracy szukać, właśnie pierwsze podania poszły. Oby coś się szybko znalazło, bo chcemy powoli zacząć starania o własne cztery kąty, ale póki ja pracy nie znajdę to nie da rady ![]()
![]() |
#2574 |
Wtajemniczenie
|
ech i znów wrócę z pracy na humorku
![]() ![]() Lulu-wpraszam się na imprezkę: Życzę Ci by to oczym marzysz Ci się spełniło a to co kochasz by Twoje było ![]() ![]() Aguś ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-12 o 12:28 Powód: kciuki za Dziewczyn pracę |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
![]() Kochana Kasieńko ja... życzę Ci przede wszystkim szczęścia, którego tak poszukujesz, mnóstwa spokoju ducha i przede wszystkim siły, która jest Ci teraz bardzo potrzebna!!! Ciumkam słodko ![]() ![]() Moaaaaaaaaaa ![]()
#2576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przez łykend będę ćwiczyć mój referat, żeby go wygłosić w środę piękną angielszczyzną z akcentem znad Wisły ![]() ![]() niestety Was nie poczytam bo awaria kompa w domu trwa i dopiero w poniedziałek ponadrabiam zaległości póki co to Wam miłego łykedziku życzę i do poniedziałku PS. a w przyszłym roku to się spotykamy na "mężatki 2008" ???? PS. czy póki co to ja jestem ostatnia z tego szacownego grona???? buziaki
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj impreza...... Solenizantkom zycze duuuuuzo, duuuuzo, duuuuzooooo ciepelka, milosci, szczescia i radosci. Aby kazdy poranek przynosil nadzieje na cudownie spedzony dzie a wszelkie troski rozganial lekki wiatr. Malo burz lecz jesli juz sie zdarza to pieknej teczy i slonka.....
![]() Jakby tak zliczyc wszystkie latka to swieczki na torcie sie nie zmieszcza..... Wiec postawmy jedna swieczke jako symbol, gdyz kobieta ma tyle lat na ile sie czuje <usciski> ![]() No i ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-12 o 12:49 Powód: bo mi N szwankuje i mam literowki ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a spotykać to my się dalej będziemy na PM 2008, bo przecież już na zawsze nimi zostaniemy!
![]() |
#2580 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() ![]() Babka z salonu mówiła, że usknia po jakimś czasie robi się nieco luźniejsza, przez co polecała te ramiączka, żebym nie musiała co chwilę poprawiać gorsetu ![]() Sikaniem sie nie przejmuję za bardzo. Będziemy mieli do dyspozycji pokój z dużą łazienką, powinnam dać radę ![]() Cytat:
![]() Mam właśnie nadzieję, że emocje mnie rozgrzeją ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aguś, Kakusiu, Monai - trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że szybko coś znajdzecie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.