![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tinker po roku.
Tinker, cho na discorda. Będzie brakować twoich wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak czy siak zapraszam w imieniu wszystkiech na discord aco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Eh, kiedy to minie.. Strasznie mnie to boli...
Wysłane z mojego motorola edge 20 lite przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
demoralizator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Wracam żeby napisać aktualizację - po dwóch latach.
Tak, nadal pracuję i moje życie jest zupełnie spoko. Pracuję, mam psa, mieszkamy sobie razem, spłacam kredyt, powoli urządzam mieszkanie, hoduję kwiatki, trenuję. Chodzę nadal na terapię, leczę ptsd i stany lękowe. Uporałam się z depresją. ALe żeby nie było tak pięknie, to nadal przeżywam rozwód, nadal mnie to boli. Mimo, że na co dzień dobrze funkcjonuję, to łapią mnie ataki paniki i nawracające, natrętne myśli dotyczące byłego męża. Dwa razy przeszłam załamanie nerwowe. Po tychże załamaniach prezchodziłam okropne stany lękowe trwające kilka dni, w których to pisałam na discordzie na wątku o singielkach, że to wszystko moja wina, że już nikogo nie pokocham, że skończyło się moje życie, że nie widzę powodów, żeby dalej być na tym świecie. Oczywiście z pomocą psychiatry i terapeutki udało mi się po jakimś czasie wyjść z tych stanów. Pierwsze załamanie - gdy od "koleżanki" dowiedziałam się, że nadal spotyka się z moją siostrą "bo tak bardzo zależy mu na mojej siostrzenicy", i powiedział jej (koleżance) że "tyle można było jeszcze zrobić..." (chodziło o małżeństwo) za drugim razem, niemal pół roku później, gdy z tą koleżanką zaczął się spotykać (o czym sama mnie poinformowała). Tak jak pisałam, cały czas byłam i jestem pod opieką psychologiczno-psychiatryczną. Oprócz tych dwóch załamań nerwowych, które skutkowały długimi stanami lękowymi (i moimi wysrywami na discordzie), dosłownie nie spałam, miałam problem z jedzeniem, byłam nieprzytomna, nieobecna, moje myśli ciągle zamieszkiwał mój ex (poszłam na zwolnienie), większość czasu jest w porządku. Nie mam większych problemów. Moje aktualne lęki dotyczą innej kwestii - że już nigdy nikogo nie pokocham i że nikt nie pokocha mnie. To też mi daje w kość, ale radzę sobie - zwykle po prostu wtedy piszę, co daje mi możliwość "wyrzygania się". Potem te notatki palę, drę. Zaczęłam też pisać listy do ex, ale wiadomo, że mu ich nie wysyłam ![]() zapytałam go tylko raz - DLACZEGO. Napisał mi coś w stylu "to nie była twoja wina, pracowaliśmy na to razem". Od tamtej pory nie mam z nim żadnego kontaktu, jesst wszędzie zablokowany, nie próbuje się ze mną kontaktować. Ja niestety nie umiem się tak odciąć i ciągle mam ten rozwód z tyłu głowy. Boli nadal. Edytowane przez tinkerver2 Czas edycji: 2024-09-20 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Czujesz że obecny psychoterapeuta Ci pomaga? Ile już jesteś pod kiego opieką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
A jak wygląda twoja życie towarzyskie? Hobby, czas wolny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Nie mam życia towarzyskiego. Mam tu w Kato ciotkę, z którą spędzam dużo czasu, ale nie mam żadnych koleżanek czy kolegów. Grupa z pracy się rozpadła, kolejnej już nie udało mi się stworzyć. Pisałam na różnych grupach, szukałam znajomych, ale kończyło się na 1 spotkaniu.
Pod opieką tego psychologa jestem prawie rok. Ogólnie jak od niej wychodzę to jestem mocno zmotywowana, niby wszystko wiem, a potem i tak te myśli wracają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Zatem nic dziwnego, że od 2 lat męczysz się wspomnieniami o byłym. Musisz szczelnie wypełnić swój czas wolny. I koniecznie być wśród ludzi. Jak najmniej przebywania z sam na sam z własnymi myślami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Portal randkowy - https://be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
Edytowane przez zhudimme Czas edycji: 2024-11-10 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.