|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
a ja kurde mam maly/duzy problem- co jakis czas mam napady dusznosci, po prostu ciezko mi zlapac oddech, czuje jakby za malo powietrza mi do pluc doplywalo albo jakby mi sie pluca skurczyly i nie moge zlapac porzadnego oddechu
jakie to jest okropne! ciagle zapominam o tym powiedziec GP to sie pojawia niespodziewanie i przewaznie na wieczor,ciagle biore ogromne wdechy, ale i tak to nie pomaga, caly czas ziewam, bo wydaje mi sie, ze wtedy moge sie tak zachlysnac powietrzem ale od wczoraj sie cos pogorszylo i wcale mi to nie pomaga, zaczyna mnie to martwic. nie moge normalnie oddychac nie wiem co mam o tym myslec ![]() kolezanka mi napisala, ze jej znajoma miala podobne objawy i poszla do GP, ten powiedzial, ze to astma i dostala inchalator. a jeszcze zle reaguje na kurz- kicham strasznie i czasami mnie dusi przy koszeniu trawy. mam nadzieje, ze to nie ta astma
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko gratuluje daty
trzymam kciuki, by nikt jej sprzed nosa nie zawinal ![]() a ja jestem, podczytuje Was codziennie ile moge, ale meza mam w domu caly tydzien i wiecie jak to jest........... on tu siedzi i grzebie na necie a jak ja na moment siade to jemu sie nudzi i mowi, zebysmy cos porobili...... tak to z nim jest- on jak siedzi to ja sie czyms zajme w domu ale jak ja siade to mnie tylko zgania, bo jemu sie nudzi i chodzi z kata w kat i sciezki wydeptuje
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wrocilam od mamki wlasnie,jejus jechalismy do mojej cioci i obok jej domu mama moja wypatrzyla takieee ogromniaste prawdziwki ze szokkkkkkkk kapelusze maja wielkosc duzego talerza
Marcelko to gratuluje ustalenia daty slubu,jejus juz nie moge sie doczekac Waszych wesel,przygotowan kochane Orzeszku witaj kochana,dawno C
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
cos mi sie przycisnelo i calego posta nie wyslalo wiec uzupelniam
Orzeszku witaj dawno Cie nie bylo,super ze wycieczka i SPA sie udaly Asienko to nie ma co tego tak zostawiac tylko udaj sie kochana do lekarza z tymi dusznosciami Aniu witaj,nareszcie jestes,opowiadaj nam jak bylo i prosimy oczywiscie o foteczki Misiu i Kasiasiarku to odpocznijcie i zrelaksujcie sie po pracy A ja jutro ide do kolezanki na parapetowke jesli tak mozna powiedziec bo kolezanka mieszka juz w mieszkaniu 1,5 roku ale jakos nigdy nie moglysmy sie zgrac i spotkac,ide z siostrami i wlasnie zastanawiamy sie co jej kupic bo kwiatow nie chce,wszystko ma w domu,myslalam zeby moze kupic jej pieknego storczyka bo kiedys je uwielbiala ale juz chyba jej przeszlo jak juz nie ma kwiatkow i jestem w kropce,no coz jutro bede musiala na zakupy sie wybrac i czegos ladnego poszukac
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko wow to rzeczywiscie niezle prawdziwki
![]() ja tez lubie storczyki, kilka dni temu nawet od mezusia dostalam pieknego, duzego na przeprosiny teraz dbam o niego, zeby go przypadkiem nie przwialo czy slonko nie poparzylo mu lisci bo to bardzo delikutasne kwiatuszki
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Asiu tz w pracy,wiec sama musialam sie zrelaksowac ![]() polezalam w wannie i odpoczelam sobie ja na twoim miejscu poszlabym jak najszybciej do lekarza,bo nie warto sie meczyc Marcelinko to zaklepujcie szybciutko sale i zespol a na ile osob planujecie wesele? fajnie by bylo jakbysmy wszystkie braly slub w pazdzierniku ![]() kachulko fajnie znalesc takie grzyby kasiasiar wyralas juz bukiet?( pytalam juz wczesniej,ale chyba nie zauwazylas )nikitko pierogi byly przepyszne(z jagodami)
|
|
|
|
|
#1777 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Asiu to znajdz M zajecie i nie bedzie sciezek wydeptywal :d
Co do trudnosci w złapaniu oddechu, to nawet o tym samym kiedys pisalam... Nawet ak sie mocno "zaciagnelam" to nic nie dawalo,czulam sie jakbym nie umiala/ni potrafila oddychac, tylko lekko sie zaciagac... Na pociesenie, przeszlo mi Dziekujemy ![]() Misia, dziekjemy jak bylo ciszo to bylo cicho a jak sie posypalysmy to na pazdziernik hihiW planie jest 120 os... Kachulko dziekuje Sprezaj sie kochana i dolaczaj do nas ![]() Co do prezentu to nie pomoge, ale cos wymyslicie, co dwie glowy to nie jedna ![]() Popijam kawe, zeby zbyt szybko nie zasnac ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ladnie Marcelko,wielkie weselicho bedzie ,120osob to wielka impreza,u nas bedzie co najwyzej 60-70 osob No postaram sie sprezac i dolaczac do Was kochane,mi tez pasuje wrzesien lub pazdziernik ale tz chce marzec i wez tu badz madry hehe Ostatnio smialismy sie ze ja zrobie wesele we wrzesniu a on w marcu hehehe ![]()
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
kachulo zawsze mozecie wziasc cywilny wrzes/pazdz, a koscielny w marcu
![]() Marcelinko to duze wesele sie szykuje dobranoc kobietki |
|
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
witam was dziewczyny ja juz po pray i pierwsze co zrobilam to wskoczylam do wanny bo dzisiaj bylo goraco
a teraz leze sobie w sypialni z komputerem na kolanach!!!i juz czekam na weekend,jeszcze jeden dzien i wolne a w niedziele chrzciny...dopiero teraz mialam czas sprawdzic maila nikita bardzo ladny makijaz marcelko a ty barzo urocza dziewczyna jestes ladnie wygladasz na tych zdjeciachkinia zdjecia sa naprade super a ty sliczna Panna Mloda ![]() dragonko opowiadaj jak bylo ![]() kachula mowisz prawdziwki?ooo jak ja chce na grzybki,pochodzic sobie po lesie..niestety tylko smakiem moge sie obejsc ![]() mezatka mam pytanie i mi tez podobaja sie storczyki...czy trzeba specjalnie jakos o nie dbac???a ty kochana lepiej szybko do lekarza bo jak to astma czego ci nie zycze to nie ma zartow ...moja kolezanka kiedys tez tak miala i nie wiedziala ze to astma to dostala ataku to malo sie nie udusila ![]() mowicie ze umnie szafy od ciuchow sie uginaja..ja nie mam w domu szaf tylko przy sypialni mam takie pomieszczenie do ktorego sie wchodzi a tam polki i wieszaki i musze przyznac ze juz do sufitu ale takie cos to wygoda wchoze i szyam ale jeszcze moge kupowac jeszcze wcisne to i owo a jeszcze sa dwa co prawda tez troche zawalone ale zaszwe cos wcisne..ostatnio doszlam do wniosku ze faktycznie duzo kupuje tym bardzej ze nawet w tym nie chodze a do domu przynosze coraz wiecej..to juz chyba choroba..ale zawsze po zakupach lepiej sie czuje i mam wiecej energi![]() zycze wam milej nocy kachula niewiem czy dobrze zrozumialam ty 2 tygodnie sama??o rany...moj M ma wrocic w sobote a jak bedzie to sie zobaczy
Edytowane przez anieze Czas edycji: 2008-09-12 o 02:58 |
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Agus dobrze zrozumialas ja az do nastepnego weekendu znowu bede sama,tz pojechal do wloch i juz mi dzis pisal ze we wtorek wraca do niemiec a pozniej znowu do Wloch wiec mam nadzieje ze chociaz wroci na przyszly weekend do domu bo chyba sie z nim rozwiode heheh jak nie wroci Fajnie masz z ta garderoba,ja mam 2 wielkie szafy w zabudowie i tez juz sa troszke male i juz mi sie ciuszki nie mieszcza ale musze sobie je porzadnie przebrac bo wiekszosc i tak nie nosze Misiu u nas raczej odpada zeby robic cywilny a pozniej koscielny,chcemy slub konkordatowy ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie ,jak narazie trzeba wziac sie od nowa za odkladanie pieniazkow bo teraz za wszystkie oszczednosci kupilismy auto wiec zbieranie zaczyna sie od nowa ,ale fajny pomysl masz na rozwiazanie naszych sporow hihi A mi cos sie spac nie chce,juz ta godzina a ja nawet jeszcze w lazience nie bylam ale powoli sie zbieram do kapanka a pozniej do lozka choc pewnie szybko nie zasne,znowu chyba sie przestawilam i nocny marek sie ze mnie zrobil
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
kachula to juz ci wspolczuje tyle czasu samej ale kto to mowi jak mojego M nie ma po 2 tygodnie
ale niewiem czy pisalam..ze moj M od poniedzialku bedzie mial prace lokalna..wiec codziennie przynajmniej na noc bedzie w domciu..ale jak to bedzie to sie zobaczy...a ja ide na 7:30 jutro do pracy i juz mi sie nie chce...ale jeszcze tylko jede dzien i bedzie z glowy.... kachula ty chyba naprawde lubisz nocne siedzenie bo widzialam ci dopiero na NK jak sobie buszujesz!!!.. a mi szkoda sie jakos polozyc bo jak juz wstane to musze do pracy a tak sobie jeszcze siedze i chyba cos w telwizorze zobacze co jest ... wlasnie wyrzucilam buty mojego M od motoru na balkon bo tak staly cale w blocie juz 2 tygodnie a on nic nie robil z nimi chociaz tyle razu jemu mowilam...wiec moze jak deszcz w nie napada to sie biedaczek zmartwi i sie wezmie za nie...ma szczescie ze nie wyrzucilam do kosza..bo zawsze jak zostawia np.gazety w roznych miejcach to ja nie patrze tylko wrzucam do kosza i moze nauczy sie chowac a nie rozkladac wszedzie ![]() a umnie ciepla noc .okna pootwierane i duszno jak niewem...moze w nocy jakas burza bedzie |
|
|
|
#1783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu bo 17 się poznalismy, no i na obrączkach mamy date 17 więc chcieliśmy zostać przy tej 17 ![]() Co do tych twoich ataków to nie ma żartów mój synek jak miał atak co prawda to jeszcze nie astma to tak sie dusił że mogło się to źle skończyć wiec nie ma na co czekać tylko iśc do lekarza a jak na wizycie zapominasz o tym powiedziec to zapisz sobie na kartce i noś przy sobie ![]() Cytat:
oby udało wam sie ja zarezerwować |
||
|
|
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Orzeszku, witaj Misia, jak ochłonę, to wystawię ją znowu, ale zaznaczę, że nie odwołuję ofert, może jacyś poważni ludzie się trafią. Marcelko, wczoraj wkleiłam te wkładki żelowe- zapietki do butów w kratkę i dzisiaj obtarły mnie jeszcze gorzej. Mam trochę spraw do załatwienia w mieście i będę biegała w sandałach, które trzymam pod biurkiem na wszelki wypadek . Gratuluję wybrania daty, żeby tylko udało się wszystko zgrać.Mężatko, koniecznie powiedz lekarzowi o tych dusznościach, bo to nie ma żartów Kasiu, my tez mieliśmy wesele na 60 osób ![]() Anize, ja to chyba na leczenie z zakupoholizmu będę musiała pójść ![]() Monia, niestety nic nie wymyśliłam .
|
|
#1785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcelko trzymam kciuki, żeby udało się Wam salę zarezerwować, może zróbcie to już teraz dla świętego spokoju Cytat:
Cytat:
dziękuję ślicznie |
|||
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Olu to bardzo ci współczuje
ja kupiłam ostatnio butki z ryłko, ale jak dodałam do nich wkłądki żelowe to wszystko jest gitez i moge w nich troche pochodzić ![]() a ja dzis zwijam sie z bólu tak lewy jajnik cos mnie boli że szok chyba zapisze sie po @ do ginki
|
|
|
|
#1787 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oby sie udalo
Kinia wiesz co, nawet teraz bym zarezerwowala, ale nie mamy kasy na zaliczke J po pracy jedzie sie zapytac ile miala by wynosic (to sala gdzie moj brat mial wesele i wiem ile oni wplacali, z tym, ze oni to na 180 os, a nie 120) Oby bylo mniej ![]() Mam wrazenie, ze nam ja sprzatna i trzeba edzie wybierac w pt...Oby ta dobra passa trwala przynajmniej do 18, bo dzis mam egz Juz tak sie wszystkim stresuje, ze jade do miasta bez sniadania, juz mam makijaz i estem ubrana, a to dopiero 9 ![]() Olu wiesz co, dziwne, ze jeszcze bardziej Cie obtarly hmmm mi pomogly... To juz nie mam pomyslow,bo sama mam buty obcierajace, a tylko to mi pomoglo... Pojawie sie i bede sie wsrod Was odstresowywac Lece i wracam ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
u mnie dzis nieciekawie, a to ze wzgledu na piersi, a konkretnie jedna. W nocy zasnelam z lewa reka polozona za glowe jakby i chyba mi sie jakis zator w piersi zrobil, bo obudzilam sie z mega bolem i goraczka...masakra jakas. Musialam wziasc paracetamol zeby wogole na nogi stanac...na szczescie Edzio jest wyrozumialy i lezy spokojnie. Maz ma szybciej wrocic z pracy, bo juz mu do sluchawki ryczalam, ze tak dalej nie wyrobie, teraz juz jest troszke lepiej, bol jakby przechodzi, ale mam powoli dosc , szczegolnie mojej lewej piersi, ktora zawsze jest wieksza, ma za duzo mleka a teraz jeszcze to ![]() Marcelko, oby sie udalo z sala Asienko, koniecznie idz z tym do lekarza kochana. Martwimy sie A ja juz po wizycie u ginka. wszystko jest w porzadku, przepisal mi mini piguke, ktora sie bierze nonstop w okresie karmienia. Maz sobie poradzil, ale jakze by inaczej, skoro maly spal mu cale 2, 5 godziny ![]() A ja wieczorem sprobowalam dac mu mleczko z butli, i w koncu normalnie zaczal pic! Wydudnil to co bylo w butli i jeszcze sie o cyca dopominal. Teraz jestem spokojna, bo wiem, ze jak go glod dopadnie o i z butli umie wypic i maz da sobie rade ![]() Lece odpoczac, dzis musze sie oszczedzac. |
|
|
|
#1789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam za egzamin.Myślę, że mnie obtarły jeszcze bardziej, bo od wczoraj juz miałam obtarte. Na zewnątrz 14 stopni a ja w sandałach ![]() Mijalea, współczuję, dobrze, że Edziu taki wyrozumiały. Przez Was napewno nie zostanę pracownikiem roku , masa roboty, a ja nie mogę się powstrzymać o zaglądania do wąteczku. Czy to już uzależnienie?
|
|
|
#1790 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Olu to juz jest uzaleznienie
![]() Madziu oby ten zator przeszedl, bo z tego co slyszalam, to nie nalezy to do najprzyjemniejszych doznan... Dziewczyny Ja nie wiem, jak Ci ludzie sa doinformowali, ale kazdy mowi co innego... Ta sale co chcemy zarezerwowac, to mozna ale od 150 os, albo trzeba od tak zaplacic za 30 os Czar prysl
|||||||||||||||||||||
|
|
#1791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1792 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Olu mozna zarezerwowac, ale trzeba zaplacic za min 150 os. Jak bedzie 120 gosci to placisz za 120 os + 30 os, ktorych i tak nie bedzie, ale trzeba... Czyli wywalic prawie 5 tys dodatkowo, albo zaprosic wiecej ludzi...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
O matko, jaka bzdura. Ciekawy pomysł na łatwa kasę
![]() Może coś sie jeszcze wymyśli. My też mieliśmy cały czas pod górkę.
|
|
#1794 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hmmm nawet jakby sie z babka dogadalo, to nie ma co ryzykowac, bo przyjedzie para ze 170osobami i bedziemy szukac sali na 3-m-ce przed slubem ehhhhhhhhh Tak niestety robia, mimo spisania umowy...
Teraz to ja juz nie wiem gdzie szukac zeby nie bylo za drogo i przyzwoicie...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przyjaciółka, ta od Arka też tak miała i normalnie aż dotknąć się nie mogła, ale rozmasowywali i jej przeszło dobrze, że synuś taki grzeczki i że z butli je , więc przyjaciółka wykończona![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelus, a nie ma innej sali w okloicy? koniecznie musi byc ta?
Na pewno cos sie znajdzie U mnie juz troche lepiej, to pewnie za sprawa paracetamolu, zelzala mi goraczka i jakos chodze. A przed chwila przyszla paka do mnie Jak zobaczylam listonosza z paczka to od razu ozdrowialam i ja wyprobowalam- super! |
|
|
|
#1797 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Madzia sa inne i sa tansze, ale mi chodzilo o taka co sie o nic nie trzeba bedzie martwic, a na innych nei masz tego zagwarantowanego, a na czyjes slowo to ja wierzyc nie bede... Ta byla sprawdzona, wszystko super, extra no nic... Trzeba szukac innej... Trudno...
Hihi nie ma to jak zobaczyc listonosza z paczka skad ja to znam, wtedy mysl o bolu np. glowy przechodzi jak reka odjal ![]() Ide sie polozyc i pokalkulowac
|||||||||||||||||||||
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Ja juz zaczlam weekend ![]() Madziu Mam nadzieje, ze Bol i obrzmienie szybko mina Grztuluje nowej prostownicy ![]() Marcelko gratuluje wybrania terminu, mam nadzieje, ze uda Ci sie znaleźć dobra sale Olu mnie wszystjie butki obcieraja, czy połbuty, czy kozaki, czy sandalki, zawsze jak nie na piecie to na palcach I nic nie pomaga, ani plasterki, ani żelkowe wkladki ![]() mam nadzieje, ze rozchodzisz butki i juz nie będa obcierały dziewczynki my tez mielismy miec wesele na 120 osób , jeszcze jak ostatnio bylismy w Polsce to ugadywalismy sie z facetem od sali, jak stoly porozstawiać na te 120 osob. A teraz juz mamy 93 ![]() czesto jest tak, ze nie wszyscy przychodza, odpadaja w ostatniej chwili ![]() Misiu przepraszam, pytanie widziaam, ale zapomnialam odpowiedzieć, przepraszam ![]() Bukiet mam juz wybrany ale jeszcze nie zmówiony, wiec jego ostateczny wyglad może ulec zmianie, bo nie wszystkie kwiaty , czy kolory moga być dostepne |
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Madziu oj to wspolczuje tego bolu ale miejmy nadzieje ze szybko przejdzie,kiedys wlasnie slyszalam od kolezanki ze to okropny bol Kiniu a Twoja swiadkowa nie byla wlasnie ta przyjaciolka od Arusia?Tak mi sie jakos wlasnie wydawalo jak fotki ogladalam ale nie jestem pewna Olus to dobrze ze masz w zapasie sandalki pod biurkiem,mam nadzieje ze noga szybko sie przyzwyczai do nowych bucikow i nie bedzie juz obcierac Marcelus no porazka normalnie?dlaczego oni tak robia?przeciez nie kazdy robi wesele na 150 osob!!!a z tym doliczniem po 30zl od osoby to juz kompletna bzdura,no nic kochana sprobuj poszukac czegos innego,napewno cos znajdziesz Nikitko masz racje idz lepiej do lekarza jak tak cie boli jajnik,z tym nie ma zartow kochana Aga no to super wiadomosc ze bedziesz miala meza przy sobie prawie codziennie,nawet nie wiesz jak Ci kochana zazdroszcze,moj narazie nie chce jezdzic po kraju bo mowi ze po polskich drogach nie da sie jezdzic wiec jeszcze troszke pojezdzi po europie a moze kiedys jak juz sie rodzina powiekszy to przejdzie na kraj A ja szykuje sie do wyjscia ,zaraz z siostra idziemy kupic kolezance prezent i wiecie co wymyslilysmy?u mnie w pracy dziewczyna bierze jutro slub i kupilismy jej piekna satynowa haftowana posciel wiec pomyslalam ze moze i tej kolezance co idziemy do niej na parapetowke kupimu podobnamtroszke droga taka posciel ale jak sie zrzucimy we trzy to zawsze bedzie taniej ale pewnie bedzie zadowolona bo posciel naprawde piekna
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioenko bukiecik sliczny,bardzo mi sie podoba
Madziu gratuluje nowej prostownicy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

jakie to jest okropne! ciagle zapominam o tym powiedziec GP
to sie pojawia niespodziewanie i przewaznie na wieczor,ciagle biore ogromne wdechy, ale i tak to nie pomaga, caly czas ziewam, bo wydaje mi sie, ze wtedy moge sie tak zachlysnac powietrzem ale od wczoraj sie cos pogorszylo i wcale mi to nie pomaga, zaczyna mnie to martwic.
i Kubus 

teraz dbam o niego, zeby go przypadkiem nie przwialo czy slonko nie poparzylo mu lisci
bo to bardzo delikutasne kwiatuszki

J po pracy jedzie sie zapytac ile miala by wynosic (to sala gdzie moj brat mial wesele i wiem ile oni wplacali, z tym, ze oni to na 180 os, a nie 120) Oby bylo mniej 

Grztuluje nowej prostownicy