![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: essence
A da sie nią bez problemu zrobić kreskę po wewnętrzenej stronie powieki?? Nazwa niby wskazuje że tak, ale w sumie to różnie bywa ... Kończy mi się dwustronna kredka z gąbeczką z Avonu (strasznie nie wydajna, do tego połamana w środku i przy struganiu odrywają sie te kawałeczki
![]()
#3812 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zadomowienie
|
Dimiti chciałabym oba;d a tak poważnie to chyba jednak ten jaśniejszy wezmę
P.S. czy któraś z dziewcząt mogłaby wkleić efekt jasnego i ciemnego pasiaka SC na ręce dla porównania ? Bo szukałam tutaj ale albo nie ma albo robiłam to nieumiejętnie ![]() ![]() acha! KasiuKatarzynko dziekuje za fatyge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() przykro mi, że okazało się, że ich już nie ma, jeszcze przedwczoraj były, teraz pozostała tylko resztka serii SC, nawet dużego pudru brązującego już nie ma, żałuję, że nie wzięłam dwóch bo długo szukałam brązera bez drobinek |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zadomowienie
|
Szkoda a już myślałam że poproszę kuzynkę w Niemczech o zakup,
spr polską stronę essence i widzę że podobnie jak Inglot ona też kuleje;/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Karolciu a kiedy byłaś ostatnio w Naturze? Byłaś tam w Solvayu? Uzupełnili coś w tej szafie wreszcie czy nadal same pustki?
![]() Mogliby rzucić jakąś limitowankę nową, ciekawe czy będzie ta Posejdon`s Love u nas...zaczynam wątpić ![]() Ale chyba na pocieszenie kupię jeszcze jeden róż cyckowy(przez Hosenkę, bo mi smaka narobiła ![]() ![]() EDIT: Aguś, dimiti a na NK to czemu nie zaglądacie? ![]()
#3819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałam dziś do Natury i niestety nowej limitowanki nie ma - nadal uj
![]()
#3821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie interesuje czy są jakieś nowe kredki Longlasting(te wysuwane) i wogóle czy coś uzupełnili(tusze, błyszczyki), bo jak ja byłam to pozostały pojedyncze sztuki i też mogły być zmacane.
![]() |
#3823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() P.S. to od razu zapytam zeby byc na biezaco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jak długi może być termin przydatności takiego fixa? Bo nie wiem, czy wziąć 2 czy 1, a nuż wezmę 2 i się zepsuje jeden, zanim go zacznę używać... A te fixy to mój KWC ;( ;( Cytat:
Ostatnio przystopowałam z Essence i szarpnęłam się na kolejną paletkę Glamour Sensique ![]() ![]() Ale za to kredki longlasting aż mi siostra podbiera, takie są cudowne, dosłownie cud, miód i M&M's ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Raczkowanie
|
Wyczytałam "cały "wątek i... jestem kolejną fanką Essence. Wczoraj zakupłam róż (Best friend) ... jutro kupię jeszcze jeden odcień bo pozostałe miały drobinki a ten nie.
Widziałam w Naturze końcówkę limitowanki Asia Glam-puder 3 sztuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zadomowienie
|
A u mnie z Asia Glam niedobitki niewarte zainteresowania się ostały... Zielone cienie i tak mi nie pasują więc w nie nie inwestowałam.
Chwalicie tak ten róż BF a ja różu mam zapas na rok... Jeszcze mi przyjdzie... A swoją drogą to mi się wydaje czy tylko ten BF ma zimny odcień? Ciepłego nie mam zamiaru nakładać na twarz bo jestem cudownie chłodnym latem i wszelkie brzoskwinie i brązy na policzkach odpadają. Chłodny róż jak w BF byłby akurat ale... Na razie się powstrzymam. Swoją drogą troszkę szkoda że fixy wycofali zanim zdążyłam ich spróbować... Jak kiedyś byłam w NAturze to był tylko jeden z rozwaloną nakrętką. Poczekam na nową limitowankę. Pamięta któraś jak długo IL królowało? Kołacze mi się że jakiś miesiąc, chyba na początku sierpnia wszedł... Może na przełomie wrzesień/październik będzie nowa limitowanka?
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Raczkowanie
|
[quote=gabs;8965823]A u mnie z Asia Glam niedobitki niewarte zainteresowania się ostały... Zielone cienie i tak mi nie pasują więc w nie nie inwestowałam.
Chwalicie tak ten róż BF a ja różu mam zapas na rok... Jeszcze mi przyjdzie... A swoją drogą to mi się wydaje czy tylko ten BF ma zimny odcień? Ciepłego nie mam zamiaru nakładać na twarz bo jestem cudownie chłodnym latem i wszelkie brzoskwinie i brązy na policzkach odpadają. Chłodny róż jak w BF byłby akurat ale... Na razie się powstrzymam. BF jest zimny na pewno, przetestowany na mojej zimowej twarzy. Reszta róży wpadała rzeczywiście w jakieś ciepłe odcienie, gdy je oglądałam, ale można tu winić sztuczne światło. Może któraś z dziewczyn coś więcej powie na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
ja czekam na kuleczki PL ale jak sie okaze ze maja cieply odcien to chyba zrezygnuje i kupie rozyk bo jeszcze go nie posiadam w swoim zbiorze
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
Ale Ty już chyba wiesz, że takie dywagacje mogą zakończyć się zakupem i różu i kuleczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i to i to sie przyda zreszta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zadomowienie
|
Dimiti i co bylas w Naturze, zostalo cos jeszcze z SC?a konkretnie pasiaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Na stronie Essence pojawiła się limitowanka Bohemia(a jeszcze niedawno była UJ) a za tydzień bodajże wchodzi nowa gazetka Natury i ciekawe czy ta seria się pojawi u nas?
![]() http://www.cosmoty.de/news/2582/ Mnie się nic nie podoba z tej serii, ale mam nadzieję, że mimo wszystko dotrze do PL ![]()
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
cienie, brazer i smokey eyes- to mnie ciekawi ale w sumie nie padam na twarz
![]() ![]()
![]() |
#3837 |
Rozeznanie
|
Nie naskoczcie na mnie, ale ja już straciłam wiarę, że Posejdon się u nas pojawi ;(
Brakuje mi tych dawnych och-ów i ach-ów nad limitowankami, a UJ moim zdaniem zupełnie na nie nie zasługuje... I tych nerwowych wypraw do Natury... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Raczkowanie
|
dolaczam dzisiaj do was Essencomaniaczki,albo nawet Essencoholiczki;D
kupilam puder mineralny w kompakcie mial ktos? i w drogerii byly niedobitki ibizy te kredki mnie kusily oj kusily ;D zostaly rude i turkusowe ostatnimi resztkami sil sie powstrzymalam bo probuje doprowadzic do minimalizmu ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.