|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cześć!
Widzę, że mowa o biżuterii ślubnej i obrączkach Ja bardzo napaliłam się właśnie na bardzo skromny wisiorek z perełką. Mierzyłam kilka wzorów w Kruku, ale obydwie z babką z salonu stwierdziłyśmy, że do mojej urody pasuje typowo chłodna i błyszcząca biżuteria, a więc stanęło na cyrkoniach. Osobiście przesądna nie jestem ![]() Obrączki, jak już wspominałam, mamy klasyczne, lecz płaskie (straszliwie na naszych palcach wyglądały te zaokrąglone ![]() Jeśli ktoś planuje proste, klasyczne obrączki, to polecam sprawdzać w mniejszych salonach jubilerskich. Jakość jest bardzo dobra, gwarancja też, a cena znacznie niższa. Kupiliśmy obrączki z firmy Łazur http://www.obraczki.com.pl/ Na rysunkach (bo nie jestem pewna, czy to fotka, czy wizualizacja) wyglądają odpustowo, ale w rzeczywistości mają piękny, delikatny kolor (w salonach są tzw. wzorniki, żółte i brzydkie, bo nie są ze złota. Zamawia się oczywiście oryginał, ma on jaśniejszą barwę ). W Schubercie w Zabrzu nasze obrączki kosztowały 1200 zł. W Gliwicach - małym salonie na głównej ulicy - 670 zł Naprawdę, czasem warto poszukać, bo po co przepłacać za ten sam wzór?
|
|
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Ooo Sonero milo cie znow widziec i wlasnie przeczytalam ze jestes w blogoslawionym stanie, duzo zdrowka zycze ![]() W takim razie ja jestem odmieniec w porownaniu do Was: perel nie lubie pierogow ruskich takze ![]() Tz smakuja bardzo, nawet z ketchupem je wcina
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Że się nieśmiało wtrącę do rozmowy... mam dziś straszny zapieprz w pracy i dopiero teraz mam chwilkę, żeby napisać.
Ja uwielbiam pierogi ruskie... ale jak już kiedyś wspominałam, nie mogę jeść sera ![]() Co do pereł, to mi się bardzo podobają, ale nie noszę, bo nie są, że tak powiem, w moim stylu ![]() Moja przyjaciółka miała perły na swoim ślubie i na razie jej małżeństwo się trzyma
|
|
|
|
#4924 |
|
Wtajemniczenie
|
Sonerko, gratulacje i trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok
Wam tez jest tak zimno? Juz wyjelam koc z szafy i pod nim siedze mimo ze w mieszkaniu 24 stopnie ale wydaje sie ziiiiiiimno. Ide zrobic sobie kawe
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
O, SOnero - gratulacje!
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4927 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez jest zimno
i w ogóle jakoś tak kiepsko się czuję oby to się nie zamieniło w jakieś przeziębienie. I jeszcze coś mnie wczoraj podkusiło, żeby zużyć próbkę normaderm vichy... I mnie po tym wysypało
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
cześć
Widzę że następuje zmiana tematu na problemy z cerą. Niestety i mnie przedwczoraj ostro zsypało:/ Nie wiem czy to wina innej wody do mycia, czy też może przez to że zjadłam kilka delicji. Tyle lat już chodzę do dermatologa a jakiejś super zmiany nie widać. Co się zrobi lepiej to za tydzień/dwa znowu pogorszenie;/ |
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie z perłami identycznie, nie są w moim stylu ale na kimś podobaja mi się |
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mam dziś samotny wieczór, drugi z rzędu
Mieszkanie w mieście, gdzie się nie ma znajomych jest beznadziejne.
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
pozapychał chyba
nie kwasze się teraz, używam tylko co 3 dzień jakiegoś mazidła od dermatologa i czekam na okres, żeby pójść na te badania hormonalne. Świństwo ten normaderm. Kiedyś miałam i mi nie słuzył, a teraz jeszcze mi się zachciało znowu przetestować
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam powrot niedoskonalosc . Trzeba zacząc kwasami sie przecierać.Musze zakupić tonik z BU. EDIT 70 postów i XI część
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż generalnie lubię być czasem sama, ale w taką jesienną pogodę jestem wystarczająco przygnębiona, ech.. |
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze tylko godzinka...![]() Chodziłam wczoraj troszkę po sklepach i znalazłam piękne buty... i już nie chcę innych... a te kosztują więcej niż chciałam wydać na jesienne buty ... no i co tu zrobić ![]()
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jej, dobrze że weekend się zbliża , ja też wyczekuję godziny zero....jestem jakaś przybita , i nawet nie cieszy mnie jutrzejszy odbiór samochodu ![]() No nic, może mi minie w domu........... ButterB co zrobić ? Kupić oczywiście , a dużo droższe niż planowałaś ?
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normaderm jest nafaszerowany silikonami i to pewnie ich sprawka. 3 dni to za mało, zeby kwas zaczął działać. EDIT: faktycznie Haniu, zaraz XI część! |
|
|
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
SONERO ja też gratuluję!!
Dużo zdrówka dla Ciebie i brzuszka![]() A ja bylam wczoraj u fryzjera Jutro muszę się odwalić na bóstwo Ale nie wiem w co sie ubrać ehhh...
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż mój TŻ powiedział to samo.Buty są na obcasie...a takich mam mało... wiadomo, że by się przydały. |
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
tu czuję się co chwilę kuszona butami przez was, mam trochę butów, ale nie za dużo (chociaż ich chyba nigdy za dużo) i tak sobie myślę, że może czas się porozglądać
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymienialiście się zdjęciami? Czy tak zupelnie na zywiol idziecie?
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna nocko, biżuteria w moim stylu. niestety ceny nie na moja kieszeń. pierścionek, który mi się podoba..kosztuje ponad 2,5 tys :/
Dorinko, a co to za smęty dzisiaj? skąd taki zły humor i niechciej? zaczęła się jesień..a ja nie mam żadnej kurtki ani spodni. tralala..i pensji jeszcze nie mam
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie zastanawialiśmy się jak zrobić, ale wreszcie się wymieniliśmy
On powiedział, że jestem śliczna, a ja pomyślałam, że z niego mega ciacho![]() ButterB KUPUJ!!!
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Ja bardzo napaliłam się właśnie na bardzo skromny wisiorek z perełką. Mierzyłam kilka wzorów w Kruku, ale obydwie z babką z salonu stwierdziłyśmy, że do mojej urody pasuje typowo chłodna i błyszcząca biżuteria, a więc stanęło na cyrkoniach. Osobiście przesądna nie jestem
(w salonach są tzw. wzorniki, żółte i brzydkie, bo nie są ze złota. Zamawia się oczywiście oryginał, ma on jaśniejszą barwę
Naprawdę, czasem warto poszukać, bo po co przepłacać za ten sam wzór?

mimo ze w mieszkaniu 24 stopnie ale wydaje sie ziiiiiiimno. Ide zrobic sobie kawe

Mieszkanie w mieście, gdzie się nie ma znajomych jest beznadziejne.

Dużo zdrówka dla Ciebie i brzuszka
Chociaż mój TŻ powiedział to samo.