![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bruksizm
Moje efekty po 3 zabiegach botoks w miesnie zwaczy. Pierwszy zrobilam koncem lutego rok temu, drugi poczatkiem czerwca, ostatni koncem pazdziernika. Efekty przeszly moje najsmielsze oczekiwania.
Na bruksizm nie cierpialam, ale genetycznie i anatomicznie, mialam duze miesnie zwaczy, co tez widac na zdjeciach przed. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Rewelacja!! Mega rezultaty, zupełnie nie ta buzia 👍😍 powiedz ile czasu po pierwszym zabiegu zauważyłas rezultaty?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niestety, to nie jest permanentne i trzeba ten zabieg powtarzac co kilka miesiecy. Jednak zauwazylam, ze po drugim zabiegu efekty utrzymywaly sie dluzej niz po pierwszym, wiec poszlam na trzeci dopiero po 6 miesiacach od drugiego. Tak czy inaczej, ten zabieg uporal sie z moim najwiekszym zyciowym kompleksem - szeroka buzia z pyzatymi policzkami. Wprawdzie, chyba kwadratu nie mialam, a bardziej okragla, ale po prostu moja buzia wygladala nieproporcjonalnie do reszty ciala. Waze 52kg i jestem szczupla, a przed zabiegiem jakbys tylko moja buzie zobaczyla, to dalabys mi z 70 kilogramów. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2019-01-23 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Jejku jak to dobrze spotkać kogoś o podobnych rozterkach😊To jest wypisz wymaluj mój problem, szczupła a buzia jak księżyc w pełni. To mój kompleks odkąd pamiętam a mam 30lat. 8 dni temu podałam się pierwszym ostrzykiwanion mięśni żuchwy i z niecierpliwością czekam na rezultaty!! A jeśli będą takie jak u ciebie to jestem zdecydowana powtarzać zabieg bez przerwy.... Mam dość mojej pyzatej dzieciecej buzi. Bardzo Ci dziękuję za zamieszczenie zdjęć i twojego przypadku 😘😘
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Jedna fioka botoxu poszła na dwie strony. Lekarz powiedziala że na początek zawsze zaczynają od mniejszej dawki (jest możliwe po flakonie na stronę) mam wizytę kontrolna za tydzień i wtedy oceni pierwsze rezultaty i ew dostrzykniecie.Klinika z której korzystam mieści się we Francji. Nie wiem jak jest w Pl
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Ankieta dotyczy osób, które leczyły się u fizjoterapeuty.
Cześć, jestem studentem 5 roku na kierunku fizjoterapia w Wyższej Szkole Rehabilitacji w Warszawie. Piszę pracę magisterską na temat skuteczności fizjoterapii w leczeniu bruksizmu. Udostępniam ankietę, która bardzo mi pomoże w napisaniu pracy. Ankieta jest w pełni anonimowa i odpowiedzi zostaną użyte tylko w celach badawczych. https://forms.gle/S4JVLehFr8nNVL7B6 Bardzo dziękuję za poświęcony czas! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Apropo, które wkładki na bruksizm polecacie? Bo muszę sobie w końcu kupić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.