![]() |
#2041 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Reniu też miałam zły dzień dzisiaj. Trzymaj się
![]() nicRu fajna rymowanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Nic nie umiem dalej na matme... jestem tępa chyba... eh
Objadłam się knedlami na kolacje- jestem pełna ![]() Idę się kłaść bo jutro na 7 do szkoły- ciężko będzie wstać ![]() Dobranoc ![]()
#2043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak sie zmobilizujesz to przeczytasz i nawet potop ![]() Cytat:
![]() miałam dzisiaj porozwiązywać zadania z niemieckiego przypomnieć sobie słówka i z WOSU coś porobić i ogólnie ![]() ![]() na sobote i niedzielę zostawiłam sobie dokończenie przedwiośnia i wybranie tematu na polski ![]() ![]()
![]() |
#2044 |
Raczkowanie
|
kurde dziewczyny mam tu niezłe zaległosci na forum ale dopiero dzsiaj mam zcas wejsc na chwilkę bo wcześniej mialam taki zawalony nauką tydzień.
Ale zdążyłam już powtórzyć mechanikę punktu materialnego z fizyki i zbiór liczb R z matmy ![]() I znalazłam już tema na Polski. Nie pamiętam dokąłdnie anzwy, ale cos z porami roku w literaturze i malarstwie, wiec myśle, ze zrobie jakąś prezentacje multimedialną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozwaliłam dziś 2 str A4 zadań z angielskiego (malutki druczek!) i zapisałam sie na fakultety z WOSu. Rozważam ciągle tą nieszczęsną historię i sama już nie wiem... ![]() Ehh. Dobrze, że już jutro weekend. ![]() Dobranoc i miłego piatku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Raczkowanie
|
Ano w tym , że nasza babka od polskiego twierdzi, że najłatwiej zdać wybierając temat z języka, problem w tym, że mnie to w ogóle nie kręci.. I wiem, że będzie strasznie komentować inny wybór niż ona zaleca :/ Nie widzi mi się siedzenie nad czymś co generalnie w ogóle mnie nie interesuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Geo właśnie dzisiaj zaczełam i też nie jest źle, jakoś mam wenę ostatnio i nawet dobrze mi to wszystko idzie ![]() Dobranoc dziewczęta ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez mam na jutro potop ![]()
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te działy są całkiem w porządku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Raczkowanie
|
Ehhh Potop;/
U mnie był pod koniec 2 klasy i przeczytalam nicale 20 stron... heeh do tej pory nie iwem o co chodzi. Za to musze przeczytać Chłopow na poniedziałek, co tez nie jest zbyt ciekawe. Trzeba isc spac, bo jutro do szkoly na 7. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam, przecież jak ktoś kompletnie nie siedzi w temacie języka, nie lubi takich zagadnień, to na pewno sobie z tym tak łatwo nie poradzi... Językowe tematy są ciekawe, ale trudne moim zdaniem. Bierz to, co Cię interesuje. Dobranoc wszystkim ![]() ________ Aaa!!! Miałam przeczytać Powracającą falę ale przed chwilą zobaczyłam, że to ma kilka rozdziałów. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Czujam się tu kompletnie nie na miejscu i jak największy leń
![]() Z biologią ruszam dopiero jutro jak mi się przypomni. 'Przedwiośnie' miało być na dziś, pani przełożyła na wtorek, więc przeczytane (ha! streszczenie o.O) będzie w środę. Do szkoły nie idę, bo mamy rajd, a ja po górach nie chodzę dla zasady. I co ja tu robię? |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Może odwrotnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja od dzisiaj biore się za nauke! ![]() 2 tyg mineły więc koniec leniuchowania. Może jakiś plan nauki sobie stworze ? ![]() A, i mam jeszcze tylko 10 dni na przeczytanie Zbrodni i kary ![]() Dzisiaj mam skrócne lekcje ! ![]() do 13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Raczkowanie
|
Miłego dnia
![]() Ja na 9:45 więc jeszcze troche czasu mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Ja się zamierzam uczyć od weekendu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Według moich wyliczeń powinnam dostac dzisiaj trzy jedynki ![]()
#2058 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co jeśli w nierównościach delta wychodzi ujemna?
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
Aga 2890 - potem chemia na politechnice ( ale boje sie matmy jak slysze o tych całkach itp to mnie zoladek boli
![]() ![]() a jak mam matme w szkole? masakra -> 3 rok i 3 nowy nauczyciel ale wszscy kieruja sie jedna zasada -> human wiec nie trzeba uczyc dokladnie i wystarczy zupelnie okrojony material ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Rozeznanie
|
No to wtedy brak rozwiązań lub x E R to zależy od polecenia.
Ja dzisiaj musiałam się zwolnić z lekcji :[ Dostałam @ i jeszcze w życiu nie bolało mnie tak jak tym razem. o.O Napisałam jakimś cudem kartkówkę z matmy z funkcji potęgowej i wykładniczej, poszłam do pielęgniarki, no i właśnie sobie wstałam: ] Czytam teraz Mistrza i Małgorzatę. Fajnie mi wchodzi nawet, jestem zadowolona. Dwa dni i prawie pół książki [500 str] przeczytane. No i wybrałam temat na ustny polski: Motyw ojca w literaturze i sztuce.
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam ze szkoły i z basenu, ze szkoły wyniosłam 3 z odp z biologii ![]() ![]() WEEKEEEEEEEEEEEEEEEEND ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Już po lekcjach ![]() ![]() ![]() Idę posprzątać w pokoju a później do koleżanki oglądać Kung- Fu Pande ![]() Miłego popołudnia ![]()
#2063 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobryy!
![]() Jak dobrze, że już piatek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() od 4 miesięcy jestem zakochana w debilu i nie potrafie o nim zapomnieć ![]() a teraz w moim życiu pojawił się chłopak, wiem że jest on dobrym człowiekiem i w ogóle ma świetny charakter.. a ja nadal czuję coś do tamtego(wcześniej się z nim spotykałam). nie wiem co robić.. a nie chce skrzywdzić tego drugiego. to jest trochę bardziej skomplikowane ale nie da się tak tego opisać. ![]() ok już kończe bo pisze nie na temat. Cytat:
![]() co do sprawdzianu z "Potopu" to babka go nie zrobiła.. wiedziałam, ze nas tak specjalnie zastraszy :P i zadania też nie sprawdzała ale przynajmniej mam z głowy. dzisiaj kończyłam 2h wcześniej bo nie mieliśmy dwóch wf-ów daletgo teraz zabieram się za ćwiczenia bo całymi dniami siedze w szkole tyle sie ruszam co dotarcie i powrót do szkoły. woczraj poszłam o północy spać i rano sie budzę tak jak zwykle po 6,przemywam twarz wodą i oświeciło mnie że mam fakultety z bioli :P zdążyłam tylko na drugą godzinę, ale zawsze coś ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja uwaliłam matmę ;P No cóż, zadnia były koszmarnie trudne, jestem kompletnie odmóżdżona. Dalej nie wybrałam tematu maturalnego a w weekend muszę iść do Jamy Michalika, zacząć uczyć się polskiego na sprawdzian z połowy Młodej Polski i drugi ze Średniowiecza i Starożytności oraz z angielskiego ;| A angielski to u mnie koszmar ..
![]() Renia90 *przytulasss!* mnie wciąż boli po historii z jednym chłopakiem i niestety prawda jest okrutna: serce to tylko mięsień (ktoś napisał tak na wizażu). Ale nie będę się tutaj o tym rozpisywać, to w końcu forum publiczne. Bolało, boli, przestanie boleć. Szkoda tylko, że to po raz pierwszy był facet naprawdę wartościowy... A Potop przeczytałam w 1 klasie :P i to był koszmar! Przebrnęłam przez wszystkie III tomy i dalej nie wiem o co chodzi ;O Teraz skończę Wesele i się wezmę za Granicę ![]()
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest zimnica, dziwnie się czuję fizycznie i psychicznie, muszę ogarnąć pokój, potem na 18, a jutro z samego rana do Wawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
maszyna, nie człowiek
|
Aj, żeby nie mówić o przykrych rzeczach to może i mam mnóstwo kucia i sprzątanie na głowie ale cellulit mi znikł o__o Może dlatego że nie mam czasu na obżeranie się słodyczami XD ? Idę dalej sprzątać i wypisać słówka z angielskiego
![]()
#2068 |
Zakorzenienie
|
w końcu weeekend
![]() ![]() nic mi się nie chce a do tego tak zimno na dworze jak by to już się zima zbliżała ![]() w poniedziałek z racji tego że pierwsze klasy jadą na integrację mam na 10:40 i do 13:10 ![]() ![]() a jutro biorę się za generalne wieelkie sprzątanie w moim pokoju ![]() ![]()
#2069 |
Zakorzenienie
|
Weekend -jak dobrze
![]() ![]() Ale moja szkola nie pozwoli mi sie nudzic ..duzo nauki mam na przyszly tydzien ![]() Acha i zawsze chudlam przez szkole a teraz to ja chyba przytyje.. Co wracam ze szkoly to mam ochote na slodkie ![]() I jem jak sie ucze. Bede madra i gruba ![]() ![]()
![]() |
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się uczę to muszę mieć coś pod ręką bo nie mogę się potem skupić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.