Co sądzicie o tej znajomości? Czy mu się podobam ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-02-05, 12:38   #61
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Co sądzicie o tej znajomości? Czy mu się podobam ?

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Dokładnie. Niestety od Autorki wieje lekką desperacją. Wie co jej nie odpowiada, a i tak się pewnie na to zgodzi żeby tylko utrzymać tą znajomość.
Też taka byłam. To napięcie, kiedy panicz się nie odzywał i chodzenie cała w skowronkach, kiedy wreszcie łaskawie o sobie przypomniał. Nic nigdy z takich znajomości nie wychodziło. Tańczysz autorko jak on ci zagra, a mogłabyś poznawać innych facetów.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-05, 12:42   #62
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ColourTheSmallOne Pokaż wiadomość
Też taka byłam. To napięcie, kiedy panicz się nie odzywał i chodzenie cała w skowronkach, kiedy wreszcie łaskawie o sobie przypomniał. Nic nigdy z takich znajomości nie wychodziło. Tańczysz autorko jak on ci zagra, a mogłabyś poznawać innych facetów.
Heh, a kto nie był? 😉 Tylko szkoda czasu, a skoro panna szuka porad to nie ma co cukrować. Głupio robi i skończy się na tym, że będzie się czuła wykorzystana, bo gość któregoś dnia całkiem zaniknie jak już nieco się ogrzeje przy niej.
Stary 2024-02-05, 12:47   #63
Lotka90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KiedysToBylo Pokaż wiadomość
I tak nic z tego nie będzie, czas spojrzeć prawdzie w oczy. Z jakiegoś powodu on jest taki, że się rzadko odzywa, a Ciebie jak widać wprowadza to w skrajności - kiedy milczy to zaraz jest "olaboga trzeba to skończyć", a jak panicz się odezwie to raptem wszystko cacy i zapominasz, że w ogóle miałaś jakiś problem, jakby nagle się wszystko odwróciło. Ale zaraz znowu nie będzie pisał i problem pewnie wróci.
Zamęczysz się niepokojem moim zdaniem.
Dziękuję za wróżenie, że nic z tego nie będzie ale to moje życie i sama przekonać chce się o tym co z tego będzie.

Macie fajnie jeśli po randce, macie już wiadomość zanim odwrócicie się do niego plecami. Zazdroszczę!

Ludzie są rozni, żałuję że napisałam na forum bo wszystkich sprowadzacie do jednego schematu.

Nie napisal wiadomości w ciągu 5 minut - nie jest zainteresowany
Nie napisal wiadomości w ciągu 1 dnia- nie jest zainteresowany
Nie napisal wiadomości w ciągu 2 dni - nie jest zainteresowany

Napisal w trzecim dniu wiadomość - nic z tego nie będzie, traktuje Cię jako opcje blabla

Dziękuję za wszystkie komentarze i poświęcony Was czas ale postanowił więcej nie analizować swojego życia na forum, bo to mnie nakręca na te skrajności.

Proszę o zamknięcie- usunięcie wątku jeśli to możliwe.
Lotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-05, 12:50   #64
magdalenaCat
Raczkowanie

Też tak myślę że i tak nic z tego nie będzie. Generalnie uważam że lepiej nie wkręcać się w takie niejasne znajomości. Jak facet cię trzyma na dystans to ty wtedy robisz to samo i wtedy okazuje się że relacja szybko się kończy.

Jak facetowi zależy to próbuje zintensyfikować kontakt bo boi się ze ktoś inny może sprzątnąć cię sprzed nosa a nie asekuruje sie ze co 3 dzień to dla niego za często. Pewnie nie jesteś jedyną z którą się spotyka ewentualnie jedną z opcji. Kobietom ciężko zrozumieć że facetowi może podobać się kobieta ale nie na tyle żeby z nią wchodzić w coś poważnego. No bo my tak nie działamy. Tymczasem mężczyźni lubią mieć różne opcje choćby nie do końca mu one pasowały. Do czasu aż znajdzie tą w której się zakocha.
magdalenaCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-05, 13:31   #65
KiedysToBylo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lotka90 Pokaż wiadomość
Dziękuję za wróżenie, że nic z tego nie będzie ale to moje życie i sama przekonać chce się o tym co z tego będzie.

Macie fajnie jeśli po randce, macie już wiadomość zanim odwrócicie się do niego plecami. Zazdroszczę!

Ludzie są rozni, żałuję że napisałam na forum bo wszystkich sprowadzacie do jednego schematu.

Nie napisal wiadomości w ciągu 5 minut - nie jest zainteresowany
Nie napisal wiadomości w ciągu 2 dni - nie jest zainteresowany

Napisal w trzecim dniu wiadomość - nic z tego nie będzie, traktuje Cię jako opcje blabla

Dziękuję za wszystkie komentarze i poświęcony Was czas ale postanowił więcej nie analizować swojego życia na forum, bo to mnie nakręca na te skrajności.

Proszę o zamknięcie- usunięcie wątku jeśli to możliwe.
Ja nie mówię, że on nie jest zainteresowany. Ludzie są różni, niektórzy mogą być zainteresowani, ale są też np. niedostępni emocjonalnie. Może ten typ po prostu tak ma, a może nie jest zainteresowany - nie wiadomo.
Znajomość jest świeża, więc nie wiem, po co się z kimś takim męczyć. Szczególnie, że powiedziałaś mu co Ci nie pasuje, a jak widać gościu ma to w odwłoku. Niektórzy muszą się najwyraźniej na własnej skórze przekonać.
KiedysToBylo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-05, 13:44   #66
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

No tak, obrażaj się teraz Sama dwa razy przyszłaś dramatyzowac, że to już koniec tej znajomości, kiedy nie miałaś od niego info od dwóch dni i teraz się dziwisz, kiedy my ci po prostu mówimy, ze za bardzo się nakręcasz.
Twoje życie, jak chcesz się skupiać na jednym gościu i mieć co chwilę zjazdy nastroju i skoki adrenaliny z jego powodu, to twój wybór, niektórzy tak lubią. Ja tylko piszę z mojego doświadczenia, że zawsze kiedy tak to wyglądało, to nigdy nic z tego nie wychodziło

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenaCat Pokaż wiadomość

Jak facetowi zależy to próbuje zintensyfikować kontakt bo boi się ze ktoś inny może sprzątnąć cię sprzed nosa a nie asekuruje sie ze co 3 dzień to dla niego za często. Pewnie nie jesteś jedyną z którą się spotyka ewentualnie jedną z opcji. Kobietom ciężko zrozumieć że facetowi może podobać się kobieta ale nie na tyle żeby z nią wchodzić w coś poważnego. No bo my tak nie działamy. Tymczasem mężczyźni lubią mieć różne opcje choćby nie do końca mu one pasowały. Do czasu aż znajdzie tą w której się zakocha.
Święte słowa
No ale biedaczek jest upośledzony emocjonalnie, co my tam wiemy
Pewnie rzucił jakimś ochłapem, a autorka już cała szczęśliwa.

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.

Edytowane przez ColourTheSmallOne
Czas edycji: 2024-02-05 o 13:45
Stary 2024-02-05, 13:47   #67
MIRANDA007
Raczkowanie

,,Nie napisal wiadomości w ciągu 5 minut - nie jest zainteresowany
Nie napisal wiadomości w ciągu 2 dni - nie jest zainteresowany,,
Nie rozumiem trochę tego twojego podsumowania. Przecież to tobie nie odpowiadała częstotliwość kontaktu z tym facetem, i dlatego założyłaś watek. Ja rozumiem ze może oczekiwałaś iż dziewczyny powiedzą iż cisza trwająca przez 2 dni po spotkaniu jest normalna, a bycie na emocjonalnej huśtawce typu zadzwoni nie zadzwoni to standard ale tak nie jest co niestety potwierdziła tutaj większość.
MIRANDA007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-05, 13:49   #68
Lotka90
Przyczajenie

Tak autorka jest przeszczęśliwa i kupuje już suknie ślubną.

Co trzeba zrobić żeby zamknąć wątek lub usunąć?
Stary 2024-02-05, 13:50   #69
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MIRANDA007 Pokaż wiadomość
,,Nie napisal wiadomości w ciągu 5 minut - nie jest zainteresowany
Nie napisal wiadomości w ciągu 2 dni - nie jest zainteresowany,,
Nie rozumiem trochę tego twojego podsumowania. Przecież to tobie nie odpowiadała częstotliwość kontaktu z tym facetem, i dlatego założyłaś watek. Ja rozumiem ze może oczekiwałaś iż dziewczyny powiedzą iż cisza trwająca przez 2 dni po spotkaniu jest normalna, a bycie na emocjonalnej huśtawce typu zadzwoni nie zadzwoni to standard ale tak nie jest co niestety potwierdziła tutaj większość.
Ogólnie gościu nie odzywał się przez DWA dni, a ta sobie ironizuje o 5 minutach po i o wiadomości zaraz po odwracaniu się
Chyba ktoś powinien zejść na ziemię.

Stary 2024-02-05, 14:03   #70
Lotka90
Przyczajenie

Proszę o nie komentowanie już tego wątku.

Sprawa zakończona.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości