|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co sądzicie o tej znajomości? Czy mu się podobam ?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, a kto nie był? 😉 Tylko szkoda czasu, a skoro panna szuka porad to nie ma co cukrować. Głupio robi i skończy się na tym, że będzie się czuła wykorzystana, bo gość któregoś dnia całkiem zaniknie jak już nieco się ogrzeje przy niej.
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale to moje życie i sama przekonać chce się o tym co z tego będzie. Macie fajnie jeśli po randce, macie już wiadomość zanim odwrócicie się do niego plecami. Zazdroszczę! Ludzie są rozni, żałuję że napisałam na forum bo wszystkich sprowadzacie do jednego schematu. Nie napisal wiadomości w ciągu 5 minut - nie jest zainteresowany Nie napisal wiadomości w ciągu 1 dnia- nie jest zainteresowany Nie napisal wiadomości w ciągu 2 dni - nie jest zainteresowany Napisal w trzecim dniu wiadomość - nic z tego nie będzie, traktuje Cię jako opcje blabla Dziękuję za wszystkie komentarze i poświęcony Was czas ale postanowił więcej nie analizować swojego życia na forum, bo to mnie nakręca na te skrajności. Proszę o zamknięcie- usunięcie wątku jeśli to możliwe. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Też tak myślę że i tak nic z tego nie będzie. Generalnie uważam że lepiej nie wkręcać się w takie niejasne znajomości. Jak facet cię trzyma na dystans to ty wtedy robisz to samo i wtedy okazuje się że relacja szybko się kończy.
Jak facetowi zależy to próbuje zintensyfikować kontakt bo boi się ze ktoś inny może sprzątnąć cię sprzed nosa a nie asekuruje sie ze co 3 dzień to dla niego za często. Pewnie nie jesteś jedyną z którą się spotyka ewentualnie jedną z opcji. Kobietom ciężko zrozumieć że facetowi może podobać się kobieta ale nie na tyle żeby z nią wchodzić w coś poważnego. No bo my tak nie działamy. Tymczasem mężczyźni lubią mieć różne opcje choćby nie do końca mu one pasowały. Do czasu aż znajdzie tą w której się zakocha. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znajomość jest świeża, więc nie wiem, po co się z kimś takim męczyć. Szczególnie, że powiedziałaś mu co Ci nie pasuje, a jak widać gościu ma to w odwłoku. Niektórzy muszą się najwyraźniej na własnej skórze przekonać. |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
No tak, obrażaj się teraz
Sama dwa razy przyszłaś dramatyzowac, że to już koniec tej znajomości, kiedy nie miałaś od niego info od dwóch dni i teraz się dziwisz, kiedy my ci po prostu mówimy, ze za bardzo się nakręcasz. Twoje życie, jak chcesz się skupiać na jednym gościu i mieć co chwilę zjazdy nastroju i skoki adrenaliny z jego powodu, to twój wybór, niektórzy tak lubią. Ja tylko piszę z mojego doświadczenia, że zawsze kiedy tak to wyglądało, to nigdy nic z tego nie wychodziło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() No ale biedaczek jest upośledzony emocjonalnie, co my tam wiemy Pewnie rzucił jakimś ochłapem, a autorka już cała szczęśliwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-02-05 o 13:45 |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
,,Nie napisal wiadomości w ciągu 5 minut - nie jest zainteresowany
Nie napisal wiadomości w ciągu 1 dnia- nie jest zainteresowany Nie napisal wiadomości w ciągu 2 dni - nie jest zainteresowany,, Nie rozumiem trochę tego twojego podsumowania. Przecież to tobie nie odpowiadała częstotliwość kontaktu z tym facetem, i dlatego założyłaś watek. Ja rozumiem ze może oczekiwałaś iż dziewczyny powiedzą iż cisza trwająca przez 2 dni po spotkaniu jest normalna, a bycie na emocjonalnej huśtawce typu zadzwoni nie zadzwoni to standard ale tak nie jest co niestety potwierdziła tutaj większość. |
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Tak autorka jest przeszczęśliwa i kupuje już suknie ślubną.
Co trzeba zrobić żeby zamknąć wątek lub usunąć? |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba ktoś powinien zejść na ziemię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o nie komentowanie już tego wątku.
Sprawa zakończona. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.
ale to moje życie i sama przekonać chce się o tym co z tego będzie.
Sama dwa razy przyszłaś dramatyzowac, że to już koniec tej znajomości, kiedy nie miałaś od niego info od dwóch dni i teraz się dziwisz, kiedy my ci po prostu mówimy, ze za bardzo się nakręcasz.