| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Prezenty Prezenty to co¶ co lubimy otrzymywaæ i dawaæ. Podpowiadamy jak wyszukaæ odpowiedni prezent. Gdzie kupiæ po okazyjnej cenie prezenty ¶wi±teczne i nie tylko. | 
| Poka¿ wyniki sondy: Który plecak wybraæ? | |||
| Rekin |      | 0 | 0% | 
| Pies |      | 2 | 100,00% | 
| G³osuj±cy: 2. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzêdzia | 
|  2021-01-05, 18:40 | #481 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-05 
					Wiadomo¶ci: 4
				 | 

Dot.: Prezenty dla dziecka/ch³opiec

U mnie w tym roku królowa³y zabawki z little dutch, a je¶li chodzi o prezenty ode mnie dla dzieci to hitem zawsze s± misie https://www.kolyskove.pl/szumiacy-kr...nie-p-729.html Kupujê praktycznie ka¿demu nowonarodzonemu dziecku 
				__________________ Havana | 
|     |   | 
|  2021-02-04, 12:15 | #482 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2017-10 
					Wiadomo¶ci: 65
				 | 

Zestaw konstrukcyjny np. Montino to fajny pomys³ na prezent dla ch³opca. Mój siostrzeniec ma smyka³kê do zajêæ manualnych, wiêc skomplikowane budowle z rurek i z³±czek poch³aniaj± go na d³ugie godziny.

| 
|     |   | 
|  2021-05-14, 19:26 | #483 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2021-05 
					Wiadomo¶ci: 1
				 |  Co na prezent dla Chrze¶niaka ? 

Cze¶æ,  nied³ugo mam komunie swojego chrze¶niaka i zastanawiam siê co mu daæ na prezent. Dodam, ¿e jestem studentk±, która ma ograniczony bud¿et. Chcia³am siê zmie¶ciæ w kwocie 500 z³. Macie jakie¶ pomys³y ?     | 
|     |   | 
|  2021-11-18, 01:08 | #484 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: mazowieckie 
					Wiadomo¶ci: 7 544
				 | 

Co kupiæ 10 latkowi?  Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________   | 
|     |   | 
|  2021-11-22, 17:55 | #485 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-10 
					Wiadomo¶ci: 9
				 | 

Stacja pogodowa mo¿e byæ dobrym prezentem. Trzeba j± najpierw zainstalowaæ, pó¼niej wyja¶niaæ ró¿ne problemy, typu dlaczego temperatura w s³oñcu ro¶nie, dlaczego promieniowanie s³oneczne nagle wzros³o itp. Mo¿na mieæ w³asn± stronê WWW swojej stacji meteo. Mo¿na zrobiæ w³asn± os³onê przeciws³oneczn± z podstawek doniczkowych. Mo¿na dokupywaæ ró¿ne dodatkowe czujniki, np. wilgotno¶ci li¶ci, jako¶ci powietrza, piorunów. Wiele wiele godzin dobrej zabawy, dla 10 latka, ale tak¿e dla jego najbli¿szego otoczenia.  Informacje z w³asnej stacji pogody mog± siê tak¿e w przysz³o¶ci przydaæ, do ró¿nych analiz, np. op³acalno¶ci instalacji paneli s³onecznych .   Edytowane przez silok Czas edycji: 2023-12-20 o 22:42 | 
|     |   | 
|  2021-11-26, 14:12 | #486 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: po³udnie 
					Wiadomo¶ci: 7 972
				 | 

Cytat: Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________ P.   ____________________ Popycham drzwi, chocia¿ jest wyra¼nie napisane ci±gn±æ ...tak jestem kobiet±  | |
|     |   | 
|  2024-02-21, 10:53 | #487 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2024-02 
					Wiadomo¶ci: 11
				 |  Dot.: Prezenty dla dziecka/ch³opiec 

Du¿o dzieciaków, ch³opców w dzisiejszych czasach gra w minecraft. Fajnym pomys³em dla takiego zafascynowanego minecraftem gracza bêdzie ta ksi±¿ka - Puszka prezentowa Minecraft - Stephanie Milton , która zdradzi mu zaawansowane strategie przetrwania.

Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-02-21 o 15:27 Powód: link | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe w±tki na forum Prezenty | 
|  | 

| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.