![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
![]() [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;8968682]musisz patrzeć cały czas na stronie pwsz... plany pojawiają się różnie ![]() o coś nowego chyba, ja nie pamiętam żeby listy były ![]() co do ubioru to pewnie większość na galowo będzie , ale radze ubrać się ładnie ale nie bardzo bardzo oficjalnie ![]() zresztą tutaj tak różnie jest .. starsze roczniki na wszystkie zaliczenia na galowo chodziły , a u nas to już tak może z 3/4 osoby w gajerku reszta raczej luźno ![]() nawet nei chce mi się myśleć że znowu się zaczyna :/ kurcze i teraz prace inż musze pisać ;/ i jeszcze wpisy załatwiać bo wszystkich nie mam i z tymi praktykami pozałatwiać ... straszne ![]() Ja pamietam jak pisalam swoja prace to zaczelam ja w grudniu i napisalam wiekszosc!!! bo mialam wene i w ogole ![]() ![]() Apiska powodzenia na poprawce ![]()
![]() |
![]() |
#272 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Imp czyli mam rozumiec ze studiujesz informatyke ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi kto był Waszym promotorem pracy licencjackiej ??
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
imp18, to jeszcze pracy nie zaczelas pisac?
![]() ![]() ![]() ![]() Apiska, moim byl dr. K. Lejcuś ![]()
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
tak informatyka.... z tego co wiem to u nas wszyscy na ostatnią chwile
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
a mozesz mi tak mniej wiecej poweidziec jak wyglada pierwszy rok?? bo za niedlugo go zaczynam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Maudy a jaki kierunek??
Anecka - aha, ja mam Dr. Kubówa.
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie na informatyke sie wybieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
A to ja nie wiem jak tam jest, mój kumpel własnie skończył, ale nie pamiętam co mi opowiadał o tym kierunku :P
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Kurcze chcialabym gdzies w jakims biurze ale jak na to wszystko patrze to bez studiow nie ma szans (i w dużej mierze bez znajomości) ![]() Moja kolezanka to ma fajnie. Pracuje sobie w LPGK, siedzi za biurkiem i malo co robi (oczywiscie praca zalatwiona po znajomosci) Dzis moj TŻ podjechal do nas do EKO i zlozyl tam swoje i moje CV. Jko ze on tam juz pracowal to moze sie uda. Nie jest to praca marzenie ![]() Chyba musze dalej szukac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Mam oferte pójścia do pracy do sali zabaw na Koperniku, ale sama nie wiem, mam kijowy plan, mało wolnego, okienka ;/
Na rozkładanie towaru również mogę się załapać. I na inwentaryzacje
![]() |
#283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a na pierwszym roku różnie bywało, ale ja bardzo pozytywnie wszystko wspominam, chociaż pare osób zrezygnowało... jakbyś miała bardziej konkretne pytania to pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
a nio tak juz pierwszy rok zaczelam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Melduje sie kolejna Legniczanka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
A mnie uczą ludzie z Informatyki, tzn no profesorowie :P I jeden jest po prostu niemozliwy.. z matmy
![]() ![]() Cos czuje ze nie zalicze matmy ;| dla mnie to czarna magia! tym bardziej ze mialam ją 6 lat temu w liceum.. :/ Malo tego.. szlam starym tokiem nauczania i nie mialam całek a cała reszta w grupie miała :/ No i koles do mnie ze musze korepetycje wziac.. a ja do niego ze nie moja wina ze szlam starym tokiem ![]() Pracy dalej znalezc nie moge.. teraz szukam tylko weekendowej, ale cos kiepskawo.. Byla fajna oferta do pracy w biurze podrozy, ale kurna codziennie 8h, wiec odpada.. ale zastanawialam sie czy nie isc i zrezygnowac ze studiow ![]() Za tydzien lece do Londynu i cale 4 dni nie bedzie mnie w PWSZ.. w tym matma, ale w sumie zwisa mi to ![]()
![]() |
#287 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a do wyboru facetów przecież masz ![]() ![]() co do nauki to chyba nie znam nikogo kto by się na bieżąco uczył ![]() Anecka a kogo masz z matmy? czyżby rębowskiego ? wiesz .. to włąśnie ten stary tok miał więcej :| przecież Ci wszyscy co poszli nowym systemem to mieli poobcinany strasznie zakres matmy (zresztą nie tylko matmy) u nas całki znały tylko osoby które właśnie starym tokiem szły ;] jakoś przezyłam , zaliczyłam i nie znam całek do tej pory :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
ja akurat biore korepetycje u sasiada
![]() ![]() ![]() Anecka a moze posuzkasz czegos jako serwisant ?? Wiem ze pieniazki z tego sa nie duze ale prace mozesz dostosowac do zajec na uczelni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Kuuurcze to taka niewidoczna jestem, że nikt nawet nie zauważył mojej obecnosci
![]() ![]() Dziewczyny wiecie co mają otworzyć na przeciwko sklepu Auchan? Akurat dzisiaj byłam na zakupach to widziałam tylko szyldy z C&A ale doszły mnie słuchy też o KFC?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
a witamy i przepraszamy
![]() i powiedz nam pare slow o sobie jesli masz ochote ![]() a i czy wiecie moze czy w legnicy istniej mozliwosc zapisania sie ja kurs jezyka japonskiego ?? ![]() Edytowane przez maudy Czas edycji: 2008-10-13 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem co by tu powiedzieć, przeczytałam prawie cały wątek i chyba jestem najmłodsza ![]() ![]() Nie spotkałam się jeszcze nigdzie z jakąś szkoła językową oferująca kurs j. japońskiego. Ale skoro jesteś zainteresowana to zobacz tu; nie wiem czy to tylko tyczy sie uczniów ale zapytać się można ![]() http://legnica.naszemiasto.pl/wydarzenia/782663.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
tez na to patrzylam ale to notatka z tamtego roku i nie wiem czy aktualne
![]() ![]() ehh gimnazjum piekne czasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() z płaskonką macie ? ;> jak tak to sie nie martw bo świetna babka ![]() Spoko, masz jeszcze cały rok do poznania :P albo jeszcze z innych kierunków ludzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem napewno że H&M otworzą 16 ![]() Cytat:
![]() ![]() a ktoś może coś wie na temat szkoła tańca Farida przy ul paderewskiego? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Imp programowanie mamy z supranowicz. A za ten japonski byla bym wdzieczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
a na pwsz nie ma czasem nic związnego z japońskim? wydaje mi się, że tak. Mogę się dowiedzieć
![]()
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Dawno nie byłam na wątku,widze że coraz więcej nas
![]() To ja się przypomne,mieszkam w Legnicy i tutaj też pracuję i studiuję zaocznie w wyższej menedżerskiej
![]() |
#298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ok dowiedziałam się ... zajecia odbywają się za darmo na pwsz od pon - środy chyba oraz w klubie karate kyokushin w legnicy za opłatą. nie był mi w stanie powiedzieć kiedy są zajęcia bo on chodzi już na bardziej zaawansowany poziom. Mozesz spróbować złapać tą osobe na pwsz i się dowiedzieć wszystkiego ![]() Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2008-10-14 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
a mi wlasnie powiedzieli ze jesli chodzi o zapisy na jezyki to dopiero w polowie pazdziernika cos wiadomo wiecej bedzie i ze kurs kosztuje 560 zl ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
na pwsz czy normalnie ? zresztą gdzie by nei było to raczej miesięczne składki są a nie za kurs :| gdzie Ci tak powiedzieli ? bo dzisiaj gadałam z tym kolegą i on cały czas tam chodzi więc jak coś mógłby się zapisać dokłądniej albo np maila wziąc do prowadzącego zajecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.