| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2024-01-27, 11:17 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2022-03 
				 | Usuwanie Tatuażu – czy to łatwe?

Cześć, mam pytanie odnośnie usunięcia tatuażu.. ponieważ jestem teraz w trudniejszej sytuacji i potrzebuję Waszej pomocy. Decyzja o usunięciu tatuażu laserem to dla mnie duże wyzwanie i stad pytanie czy to bezpieczne?. Może ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami w usunięciu tatuażu laserem w różnych gabinetach? Mam na oku klinikę xxx ale wole wiedzieć zanim pójdę skonsultowania się przed zabiegiem, aby rozwiać wszelkie wątpliwości Bardzo mi zależy na Waszych opiniach i radach, ponieważ chcę podjąć dobrą decyzję i mieć pewność, że zabieg będzie przeprowadzony profesjonalnie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje i rady! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-05-29 o 11:04 Powód: link reklamowy, wstawiony po edycji | 
|     |   | 
|  2024-05-28, 16:13 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2024-05 
				 | 

Dot.: Usuwanie Tatuażu – czy to łatwe?

U mojej koleżanki chyba były 3-4 sesje zanim zniknął. Myślę, że to też zależy od tego jaki tusz, jakie igły i kolory były użyte. Czarny dobrze schodzi, bo laser dobrze strzela wiązką w punkt.

| 
|     |   | 
|  2024-10-17, 12:51 | #3 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2024-10 
				 | 

Dot.: Usuwanie Tatuażu – czy to łatwe?

Cytat: 
  xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-11-25 o 16:06 Powód: link | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.