|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam przyjaciółki - Warszawa
Cześć dziewczyny, szukam kobiety podobnej do mnie, z Warszawy która miałaby ochotę w fajnej atmosferze spędzić czas razem
![]() Na kawce, spacerze, rowerze itp. Ma 35 lat, zawodowo jestem związana z IT, gdzie jest większość facetów, a pochodzę z innego miasta, w Warszawie mieszkam od 6 lat. Jestem normalną, sympatyczną dziewczyną, lubię słuchać i robić ciekawe rzeczy razem, a czasem po prostu pogadać ![]() ![]() Na co dzień poza pracą czas przeznaczam właśnie na sport (rower, siłownię, spacery), samorozwój, interesują mnie też tematy związane z prowadzeniem własnego mini-biznesu który jest moim celem ![]() Jestem ciepłą i miłą osobą, wyrozumiałą. Zawsze staram się widzieć tą lepszą stronę życia ![]() Jeśli jesteś podobną kobietą i masz ochotę spędzić czas razem by się poznać to pisz śmiało ![]() Najlepiej na maila: kontakt.miejmniej@gmail.c om |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.