|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Logowanie do klubu recenzentki
Otrzymałam na maila wiadomość "Konto na Wizaz.pl zostało chwilowo zablokowane ze względu na 5 nieudanych prób logowania." Mimo że nie próbowałam w tamtej chwili nigdzie się logować. Zmieniłam więc hasło, według instrukcji i w tej chwili nie jestem w stanie się zalogować na konto Klubu recenzentki (próbowałam użyć starego jak i nowego hasła) ani nie mogę skorzystać z funkcji "Przypomnij hasło", bo strona nie chce się załadować. Co mam zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: Logowanie do klubu recenzentki
Witaj,
Dziękujemy za zgłoszenie ![]() W chwili obecnej wiem o problemie, jesteśmy w trakcie naprawiania. W chwili obecnej nie powinno być problemu z zalogowaniem się, ale mogą wystąpić inne chwilowe problemy. Zmiana hasła do konta nie jest konieczna, jeśli pojawił się problem z logowaniem, prosimy poczekać i spróbować ponownie za jakiś czas. Komunikat o blokadzie konta - jest wynikiem błędu. Przepraszamy za utrudnienia. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-06-18 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.