![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() A ja tak ![]() Bylam tez pytana z Przedsiebiorczosci a sie nie uczylam i 3+ wiec zadowolona jestem.. Dobry przedmiot.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Raczkowanie
|
Daję tylko znak, że żyję.
Paskudny dzień! Pff..dobrze, że już weekend. Lecę odpoczywać i poprawiać sobie nastrój. Zimnoooo :| ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczęta w ten piękny początek weekendu
nie wiem czemu, ale ciągle myślę o studiach, gdzie będę mieszkać, akademik, stancja, czy wynajęte mieszkanie ![]() znalazłam przed chwilą jeszcze jedną (trzecią) uczelnię, o której pomyślę... takie poważne sprawy, dla mnie chyba jeszcze za poważne... ![]()
#2074 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam do kitu humor dzisiaj, i nawet się nie cieszę z weekendu...
![]() Jestem jakaś taka poddenerwowana, na wszystko, na wszystkich, na tż, i zupełnie bez powodu i nie wiem dlaczego ![]() Ale dupaaaaa. Dupa dupa dupa dupa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
tracę chęci do pójscia na tą 18 dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
No to łikend.
![]() ![]() Ale i tak zamierzam go spędzić pracowicie. ![]() W ogóle... poważnie się zastanawiam, po co ja w ogóle w tym roku chodzę do szkoły. ![]() 6 polskich w tygodniu - maturę mam zdaną, a większość materiału od Młodej Polski do Współczesności i tak opanowane. Angielski - niby potrzebny, ale co z tego, jak dzisiaj się dowiedziałam, że na lekcjach w ogóle nie będziemy się zajmować maturą rozszerzoną, bo zdaję tylko ja. "A Paulina może poćwiczyć w domu, prawda Paulina?" ![]() Na wuefach nie ćwiczę, ale być na nich muszę. Zdaję geografię, ale co z tego, skoro już jej nie mam. ![]() Mam rozszerzone wos i histę, ale co z tego, jak lekcje są nieciekawe i żeby coś wiedzieć, to sama muszę się tego nauczyć w domu. Pfff.... Jedynie mogłabym na matmę i pp przychodzić z przyjemnością - tj. 5 godzin w tygodniu. Jeszcze ewentualnie 2 godziny francuskiego. ![]() I potem ja mam coś szkole zawdzięczać... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zeby tylko jedna osoba zdawała angielski rozsz? i jak to nie masz już geografii? a tego polskiego to Ci zazdroszczę ![]() zastanawawiam się, czy załozyc sobie konto na nk...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie mam zamiaru tego studiować, oooo nie. ![]() ![]() Tak, u mnie tylko ja zdaję ang R. ![]() ![]() Geografię miałam w I kl. 2 godziny z nauczycielką emerytką, na której lekcjach praktycznie nic nie robiliśmy, także moje wiadomości są baaardzo małe. W II kl. mieliśmy fajną nauczycielkę, ale... tylko 1 godz. tygodniowo.
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czemu nie, ja się zastanawiam, czy jesli będę miała wybór, to czy brać turystykę i r. czy filologię właśnie...
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co byś chciała robić po filologii? ![]() ![]()
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
zwolniona-ale tylko z polskiego, maturę z ang i czegoś tam musisz zdać. czy nie....?
![]() ![]()
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że jeśli wiesz, że chcesz uczyć, to idź na filologię. ![]() Bo TiR to bym tylko polecała ludziom, którzy wiedzą, że nic innego ich nie interesuje, bo to kierunek bardzo popularny a jakoś wątpię, że dla wszystkich się znajdzie praca w turystyce...
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
no tak, turystyka jest dość popularna...ale jedyne co mnie do niej ciągnie to perspektywa bycia w przyszłości stewardessą.
filologia-nauczanie a jak nie to ani to, to ja już nie wiem.... ale chyba najpopularniejszymi są socjologia, psychologia itp, co druga osoba u nas wspomina o tym
#2084 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopisuje sie, szukałam długo takiego watku i az chcialam załozyc swoj osobny bo jakoze forum zdominowane przez kobiety to na mysl mi nei przyszlo ze watek moze sie nazywac maturzysci a nie maturzystki xD Dlatego tez proponuje wpisac w nazwe maturzysci i maturzystki bo dziewczyn sporo sie dopisze i sensowniejsze rozmowy beda ![]() ![]() ![]() Troche o mnie teraz. Ucze sie w liceum w Gdańsku uznawanym za "elitarne"ale poziom nauki, przynajmniej w mojej klasie nie jest satysfakcjonujacy. Jedynie matma jest na poziomie co troche mnie podnosi na duchu, a reszta przedmiotów to niestety wkład własny lub korki jesli chce sie zdac. Na angola sie dzis zapisałam i zaczynam oranie na poczatku pazdziernika, polaka troche zlewam a geo spokojnie sie naucze. A alternatywa to olimpiada geograficzna do ktorej sie przymierzam, ale wszystko zalezy od wyzszych instytucji czy pozwola mi na dostep do roznych danych zeby móc napisac prace ![]() Nie zdazyłam jeszcze przesledzic watku- czy była juz gadka o temacie na polski ? Ja sie wacham pomiedzy piecioma ![]() Chciałabym zebysmy mogły sobie pomagac, podrzucac pomysły, literature itp bo wiadomo co dwie (tysiace wizazowych) głów to nie jedna ; ) Pozdrawiam wszystkie maturzystki-wizazanki i trzymam kciuki za owocny weekend ![]() ja narazie robie spozniona impreze rodzinna urodzinowa takze poza biezacymi sprawami duzo sie nie pucze ![]()
![]() |
#2085 |
Wtajemniczenie
|
witam całym dniu nieobecności
![]() Cieszę się i nie cieszę że już weekend. Jakoś mnie napadł i lekcje sobie zrobiłam tzn została mi mat, której nie rozumiem. Właśnie równania i nierówność z wielomianami :/ Może się jeszcze wszystko wyjaśni, a skoro tamten był takim debilem i pomyłką (?) to może kurcze warto w końcu się otrząsnąć i dać szanse komuś wartościowemu? Może pomyślisz sobie, że gada Ci tu jakieś mądrości panna z internetu i wiem, że to ciężkie, ale czasem warto robić krok w przód i nie oglądać się do tyłu. A czy nie na temat to nie jestem pewna. To wątek Maturzyści 09 a nie matura '09. Więc raczej można tu poruszać wszystko co Nam leży na sercu Nam - osobą, które zdają mature w przyszłym roku.
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
to ja się żegnam. będę najwcześniej jutro wieczorem. nastawienie mi się na szczęście poprawiło i mam zamiar się świetnie bawić
![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Wtajemniczenie
|
Syduniamiłej zabawy
![]()
![]() |
#2088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zmykam do TŻta na jakąs rodzinną imprezę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Rozeznanie
|
Reniu jak chcesz się wygadać to pisz śmiało
![]() a ja już po angielskim dodatkowym... jakoś poszło, ale nie wyobrażam siebie na ustnych ![]() a dzisiaj do babci, to sobie odpczne i troche poucze ![]() Do niedzieli !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
tak tak miłej zabawy
![]() organizm prosze o wykreślenie z listy mojej historii podstawowej bo jednak jej nie zdaje ![]() kurde no wyrostek mnie boli :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Proszę o dopisanie mnie do listy:
J. polski: P, J. angielski: P, R (?) WOS: R Matematyka: P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
A ja proszę o wykreślenie historii z moich postanowień maturalnych:P
Historia jest jednak "be i nie cacy" |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
maszyna, nie człowiek
|
Boże. Nie mogę wybrać tematu maturalnego
![]() ![]()
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może napisz, jakie jeszcze tematy Cię interesują, to spróbujemy pomóc. ![]() fortepianistko, witamy ![]()
![]() |
#2095 |
Zadomowienie
|
Też nie moge wybrac tego tematu. W sumie podoba mi sie: Trudna szutka przekładu na podstawie monologów Makbeta.. ale tylko Makbet? Albo charakterystyka jezyka 3 osob z: plityki, sportu i kultury, tylko skad ja wytrzasne opracowania
![]() Zmykam na basen z TZ, a jutro wyjeżdzam do Grudziadza na basen także miłego weekendu ![]() EDIT do rodziny ![]() ![]() ![]()
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj kilka ze strony olimpiady, więc pełen profesjonalizm. ![]() http://www.olijp.p9.pl/index.php?id=43
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze mnie dopisac. ilo16na(Ilona) - j.polski (P) j.niemiecki (P) geografia (P)
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak poza tym to witam dziewczyny!!! początek weekendu!!! ![]() dziś postarałam się uczę się matmy ![]() a no i poproszę o dopisanie mnie przy okazji do listy ![]() j. polski (P) j. angielski (P) matematyka (P) biologia (R)
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Piszcie do organizmu na pw, bo tak to przecież ona tych Waszych postów nie odnajdzie
![]()
#2100 |
Zakorzenienie
|
Halo halo, dzien dobry, pamieta mnie tu ktos jeszcze??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.