|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zazdrość
problem rozwiązany txt
Edytowane przez leniwykot13 Czas edycji: 2024-07-03 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrość
Szczerze jak dla mnie facet do wywalenia, on się nie zmieni. Świetnie odwraca kota ogonem robiąc z Ciebie tą złą i podejrzliwą. Co to w ogóle znaczy, że on "zabrania Ci" nosić obcisłych legginsów, a sam wlepia wzrok w tak ubrane kobiety? Jesteś jego własnością czy o co chodzi? Niezły z niego hipokryta, nie zgadzaj się na to, bo na razie typek widzi że może robić co chce, stąd to ostentacyjne gapienie się na inne kobiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym takiego faceta nie chciała. Podkopuje Twoje poczucie własnej wartości, ostentacyjnie gapi się na inne, szuka nagości w internecie. Po co Ci ktoś taki, Twoja pewność się za chwilę przestanie istnieć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
najzabawniejsze w zachowaniu części lasek z wizażu jest nazywanie 'incelem' każdej osoby z którą się nie zgadzają, nie znając płci, orientacji ani szczegółów z życia seksualnego tejże osoby. najwidoczniej wspominana część wizażu uważa sferę seksualną za strasznie ważną i dlatego koniecznie musi nawiązać do niej formułując swoje obelgi. jesteście lustrzanym odbiciem wykopków - oni też świata poza seksem nie widzą. pewnie dlatego tak się nawzajem nienawidzicie.
ps. nie musicie się silić na odpowiedź, i tak jej nie przeczytam. po prostu się nad sobą zastanówcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem do odstrzału bo Twoja samoocena będzie przy nim niska, a on nic nie robi żebyś się czuła dobrze Wysłane z mojego Nokia G42 5G przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Chlopcy wizazanek maja kilka dziewczyn, to po pierwsze, wiec ci nie pomoga, bo sa tak samo pier,,,, jak ty, tylko tego nie wiedza. Wiec jak glupsza osoba moglaby ci pomoc, nie sadze, ze jest, to mozliwe.
Znajdz sobie normalego chlopaka za granica i nie badz polka robaczywka jak tutejsze wizazanki, ktore mysla, ze ktos z nimi bylby w stanie sie zwiazac na prawde ![]() Sam mam 5 wizazanek i brakuje mi szostej do ulozenia pentagramu. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
[Od autora]
Nie wiem na jakiej planecie żyją ludzie na tej platformie, ale współczuje, że jedyne rozwiązanie problemu dla was to się go pozbyć. Pewne sprawy czasami wymagają spojrzenia z kilku perspektyw bo każdy z nas wywodzi się z innego środowiska i ma inną historię. Wiem też że najłatwiej doradzić radykalne cięcie osobie której nie znamy. Dzięki za odpowiedzi, ale widzę, że opinia w Internecie to ostatnie po co powinnam sięgać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to - "Zwłaszcza, że dawanie mu jak dotąd tej pełnej swobody to był mój największy atut." - to juz wtf, co to w ogole znaczy ![]()
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-07-03 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1 co mi się rzuciło to nie masz przerobionego poprzedniego związku bo go powielasz. 2 Facet zachowuje się fatalnie do Ciebie, nie szanuje Cię.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.