|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
W takich przypadkach zawsze mówię, że nie daj bobrze się otrzeć o jakiekolwiek zaginięcie, czy śmierć kogoś w pobliżu. Bo nagle się okaże, że jest się jakimś "typem z nagrania", nieważne, że się na oczy ofiary nie widziało, nie znało i ma się ze sprawą guzik wspólnego. Ale internetowi detektywi zaraz podsumują, że skoro ktoś gdzieś przechodził to na pewno ma z tym coś wspólnego.
![]() |
#1262 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Od lat, co pewien czas natykam się w mediach o tej Iwonie Wieczorek. Co najmniej jak gdyby to była celebrytka albo członkini rodziny królewskiej. Tymczasem pani, jak donosiły media, grzeczna bynajmniej nie była, z twarzy też niezbyt piękna. Nie chce zostać źle zrozumiany, oczywiście szkoda kobiety, RIP, kondolencje dla rodziny o ile nie żyje. Ileż to osób przepada bez wieści co roku ale w ich przypadku chyba nie ma nawet 1/30 takiego szumu medialnego, czy się mylę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Ależ dawno tutaj nie byłam. 😉
Cześć titina, cześć khloe - widzę, że nadal tutaj zaglądacie. Ile to już lat... Widziałam właśnie nową książkę Bondy inspirowaną zaginięciem Iwony Wieczorek. Myślę, że z ciekawości przeczytam. Netflixa nie mam, a też bym chętnie obejrzała ten serial.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.