|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: miłość
Cytat:
, a ja jeszcze nie mam książek
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a może już nie ? może mi się wydaje ?
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sam się nawinie odpowiedni, będzie dobrze
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
to go trzymaj
za nogi
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam, już wiele przeżyliśmy razem ale to nas umocniło
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Ech a ja czasem przestaje wierzyć w miłość ,a z drugiej str.słyszę, że kolejna osoba kogoś ma, a ja dalej sama to mnie skręca
bo ja też chcę ![]() nieważne-masz piękny fragment pięknego wiersza w sygnaturce
|
|
|
#130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo taka miłość się nie zdarza... ![]() Cytat:
![]() dziękuję. uwielbiam czytać wiersze i taj jakoś się złożyło, że akurat ten wzięłam na opis. ![]() notabene: wielbię Poświatowską, za wiersze.
|
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To moja pierwsza miłość, więc ja nie wiem jak to jest inaczej Nigdy przed nim nikogo nie głaskałam i nie dotykałam, wszystko co pierwsze ma jego smak
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mogę powiedzieć {chyba}, że jeszcze nie przeżyłam miłości. bo też z nikim nie byłam tak jak być ze sobą się powinno. no ale zobaczymy jak to będzie.
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy ale myślę, że ja i TŻ jesteśmy dla siebie On miał wczśniej troche dziewczyn ale z żadną nie ułożyło mu się lepiej niz na 2 miechy, a my jesteśmy razem ponad 3 lata i jest super
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wyszalejesz się i poznasz ludzi, będzie Ci wtedy łatwiej wybrać odpowieniego TŻ
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i miejmy nadzieję, że będę wtedy gotowa na związek, małżeństwo, macierzyństwo, itp..GRATULUJĘ Ci !
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
nie wiem czy moge tu pisac, ale nie znalazlam innego, odpowiedniejszego watku.. mam taka sytuacje: od poczatku szkoly na lekcjach j. ang. moja grupa ma praktykanta.. chlopak od poczatku tak mi sie spodobal ze na lekcji zamiast skupic sie na nauce to ukradkiem sobie patrze na niego nie mysle o niczym innym tylko o nim ciagle, jak przyjde do domu po szkole tez.. on ma pewnie z 22-23 lata, bo jest na 5 roku studiow, ja mam 18, klasa maturalna.. no i nie wiem jak dac mu do zrozumienia ze mi sie podoba? a moze jestem dla niego za mloda? albo moze najlepiej dac sobie spokoj bo chlopak w tym wieku juz pewnie ma dziewczyne.. i w dodatku jestem tak okropnie niesmiala w stosunku do chlopakow, a jeszcze jak mi sie ktorys spodoba, to juz wogole mam pustke w glowie i nie wiem co powiedziec, albo palne jakies glupstwo, samo spojrzenie potrafi mnie oniesmielic takze nie wiem czy dam rade zagadac ale koles jest boski co mam robic, jemu niedlugo skoncza sie praktyki i koniec bedzie..
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
up.. proszę o odp
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co mam robic.. ?
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no fakt, masz racje.. przeciez w koncu musi isc chlopak do domu.. ale - po pierwsze - ja nie mam mozliwosci stania pod jego sala po kazdej zakonczonej lekcji, bo mam duzo spraw na glowie na przerwach, wiec moglabym przeoczyc kiedy bedzie wychodzil z sali, a po drugie, istotniejsze nie jestem raczej az tak odwazna zeby tak o podejsc do nieznajomego goscia i zagadac, nawet w sprawie korkow.. wiem, glupia jestem.. ehh ta moja niesmialosc, juz duzo przez nia stracilam ale w kazdym razie dzieki za rade |
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli pomoże grzecznie podziękuj i spytaj jak mogłabyś się odwdzięczyć.
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec sobie odpuszcze.. nie jestem taka, zeby sie wtryniac miedzy pary, choc serce boli, ale coz, takie zycie niestety
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw znajdziesz sobie niedługo lepszego
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki za pocieszenie wszyscy fajni pozajmowani, a jak sie ktos znajdzie wolny to sie pozniej okazuje ze wsiok, cfaniak za bardzo pewny siebie albo nieszanujacy dziewczyn itp.. przynajmniej ze mna tak bylo, juz trace nadzieje, ze znajde kogos dla siebie a na pana od praktyk pozostaje mi tylko patrzec, nic wiecej
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życie jest za krótkie, na takie gadanie i szukanie kogoś. samemu też da się przecież żyć
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, ze zycie jest za krotkie zeby sie dreczyc itp. no ale czasem mam takiego smutasa strasznego bo sie czuje samotna i sie chwile pokatuje, ale mi przechodzi na szczescie wiem, ze samemu tez sie da zyc, ja prawie cale zycie tak przezylam jak do tej pory i jest ok, no ale czasem sie zateskni do tego, zeby sie miec do kogo przytulic..dzisiaj mialam j. ang.. mamy juz z samym praktykantem lekcje, bez naszej nauczycielki i fajnie jest kurcze gosc nie dosc ze przystojny to jeszcze fajny mily, smieszny itp ja nie moge jakiego ja mam pecha, ze tez musi byc zajety.. i jak sie dowiedzialam, to paru moim kolezankom z klasy tez sie spodobal hah
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, czyli 18 lat, bez paru miesięcy {wiem, że dopiero po nowym roku mam urodziny, ale tak lubię mówić, że 18, że ojej }miałam tylko jednego prawdziwego chłopaka, w związkach przejściowych byłam chyba, hmm 3 ? każdy trwał kilka tygodni, + po kilka spotkań z różnymi chłopakami. poza tym żadnych ekscesów. ![]() i nie szukam. w dupie to mam. ![]() a widzisz. to tylko PAN od angielskiego. co tam się będziesz nim przejmować. będzie pewno lepszy od niego. i fajniejszy zawód będzie miał ![]() i masz się nie smucić ! wiem, pogoda do tego skłania. bo mnie powoli, też ta cała melancholia z podwórka i ogólne samopoczucia ludzi się udzielają, bo tak jakoś powoli mi się smutno robi, ale nie nie nie, nie pozwolę na to ! i Ty też nie pozwól
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Czasem lepiej jest być singlem, moja kumpela najlepiej czóje się sama, bez ględzenia i starania o faceta. Chociarz chce naby mieć kogoś, to zaraz mówi, że jednak woli bez...
![]() Już to mówiłam, że w odpowiednim momencie poznacie kogoś wartościowego i dobrego Uszy do góry! Do góry!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

, a ja jeszcze nie mam książek

bo ja też chcę 
Nigdy przed nim nikogo nie głaskałam i nie dotykałam, wszystko co pierwsze ma jego smak

nie mysle o niczym innym tylko o nim ciagle, jak przyjde do domu po szkole tez.. on ma pewnie z 22-23 lata, bo jest na 5 roku studiow, ja mam 18, klasa maturalna.. no i nie wiem jak dac mu do zrozumienia ze mi sie podoba? a moze jestem dla niego za mloda? albo moze najlepiej dac sobie spokoj bo chlopak w tym wieku juz pewnie ma dziewczyne.. i w dodatku jestem tak okropnie niesmiala w stosunku do chlopakow, a jeszcze jak mi sie ktorys spodoba, to juz wogole mam pustke w glowie i nie wiem co powiedziec, albo palne jakies glupstwo, samo spojrzenie potrafi mnie oniesmielic
co mam robic, jemu niedlugo skoncza sie praktyki i koniec bedzie..