![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gdzie chowają się frustraci nieudacznicy?
Jest ich mnóstwo w internecie. Na forach. Na fanpage'ach. To prawie sami faceci, wiecznie narzekający na złe kobiety.
- Że kobiety chcą tylko przystojnych i bogatych, - Że kobiety zdradzają i czekają żeby zmienić lepszy model, - Że kobiety są bezwzględne, bawią się biednymi facetami, - Że "ona nie jest twoja, to tylko twoja kolei HYHY" Generalnie w 95% to przegrywy, które nie umieją w relacje. To wiem. Pytanie: gdzie oni są w prawdziwym życiu? W internecie jest ich miliard. W życiu nie poznałem ani jednego takiego osobnika. Jak myślicie, to są z pozoru normalni goście? Czy może piwniczaki, których się wgl nie da spotkać w towarzystwie? Poznaliście kiedyś takiego pokemona na żywo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gdzie chowają się frustraci nieudacznicy?
Wyjdź na piwo, zagadaj na jakiś temat damsko-męski, to sami się ujawnią bo alkohol w luźnej atmosferze rozwiązuje języki. I jest takich niemało, spotkałam takich wśród wykształconych pracowników dużej firmy technologicznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeśli ci mężczyźni, o których wspominasz, uważają, że brzydcy czy przeciętni faceci nie mają żon, to jest to już urojenie i powinni brać leki, bo to oznacza, że nie widzą świata wychodząc na ulicę. Ja ostatnio rozmawiałam z facetem, co uparcie twierdził, że jest singlem bo ma 170 i nie dał sobie nic przetłumaczyć. Faceci też zdradzają i marzą o modelkach. Na Instagramie obserwują raczej fit laski, a nie przeciętne kobiety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Są dookoła nas. Dwóch poznałam w pracy, jeden nawet jest w długoletnim związku (współczuję jego dziewczynie). Nie każdy afiszuje się ze swoimi poglądami na żywo, czasem wychodzi to w luźnych rozmowach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Póki co mechanika jest taka, że bardzo duża grupa normalnych nieprzepięknych, ale bez patologicznych nadwag, niedowag i normalnie zadbanych, będzie atrakcyjna dla bardzo dużej grupy normalnych mężczyzn, i vice-versa. Nie ważne, czy przy piwie będziesz mówił kumplom, że dla ciebie to tylko blondynka i tylko chudzinka, bo jak nie znajdziesz chętnej z tych preferowanych, przy piwku kategorii, to jak zamruga okrąglutka bruneteczka, to okaże się, że nie tylko jest ładna, ale może i na całe życie. Ten typ ładności, po amerykańsku nazywa się "fuckable". Poza tym istnieją inne czynniki kierujące ludzi ku sobie, i może się zdarzyć, że już idziesz do Twojej wymarzonej blondyneczki, zapraszającej w swe progi, ale na drodze stanie jakaś tęga ruda o tłustej cerze, i przestawi Ci się wektor marszu. Są takie czynniki, chociaż ich nie znamy, nie wiemy skąd i dlaczego. Ale możemy obserwować skutki ich działania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobnie w "związkach", Ci którym się ułożyło, nie koniecznie się wypowiadają, bo i po co, szkoda czasu. Tak więc aktywni są "frustraci". Wizaż też ma taki klimat, gdzie połowa tematów to doszukiwanie się red flagów, tematów, że faceci szukają tylko seksu, i generalnie to lepiej unikać, mimo to Panie szukają swojego "misia". A jednak większość jest w związkach. Na takiej samej zasadzie cenimy i oczekujemy szczerości, a jaki tutaj w tematach jest wyższy poziom "emocjonalnych dram" bo facet nie zrobił tego czy robi tamto, zamiast z chłopem usiąść do stołu i szczerze pogadać :P Jak się napisze coś o Paniach, to zaraz rusza święta inkwizycja "co możesz wiedzieć", "każdy jest inny", jednocześnie ochoczo w innych tematach wrzucają misków do 1 wora na podstawie potencjalnego red flaga czy porównując do swoich związkowych wtop :P Edytowane przez DrDoom Czas edycji: 2024-09-28 o 02:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie oni sa? To sa zazwyczaj mezczyzni, ktorzy sa dlugo sami albo nie potrafia utrzymac relacji. Sama znam osobiscie kilku mezczyzn, ktorzy karmia sie roznymi blednymi przekonaniami m.in dlatego sa sami. ALe raczej to sa osoby, ktore nie umieja za bardzo w rozne relacje miedzyludzkie albo negatywne doswiadczenia za mocno sie w nich wgryzly.
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co zauważyłam średnio dbający o siebie mężczyzni , często maja nie wiadomo jakie wymagania względem wyglądu kobiet i do takich startuja. Pozniej doswiadczaja frustracji.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
W zyciu, no co Ty.
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#15 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wygląd to tylko mały, widoczny koniuszek piramidy atrakcyjności płciowej i dobierania się w pary, poza którym, to tylko jedna ewolucja wie jak to działa. Przez całe życie, od pierwszej zmazy, zawsze marzyłem, uwodziłem i podrywałem śniade brunetki, i jak już były gotowe do zaproszenia na pierwszy wspólny spacer, to zawsze się przysuwa jakaś blada blondynka. Nawet się ożeniłem z najlepszą przyjaciółką pięknej brunetki, a sprawy były już na tyle zaawansowane, że miała przez pewien czas wstręty, że się wchrzaniła i to nie miało być tak. Może jak się człowiek zaczyna pobudzać, to blondynki to węchem wyczuwają i się rzucają na łatwą zdobycz ![]() Cytat:
Cytat:
Jedni się szprycują, żeby się połamać na skoczni narciarskiej, zabić w samochodzie, czy wykorkować na rowerze, a inni żeby pukać Cher ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Twoim pierwotnym typie. Poza tym Ty sam jeden nie reprezetntujesz wiekszosci. Jezeli zejdziemy od ogolu do szczegolu to zawsze znajdzie sie jakis wyjatek. Ja mowie o tendencji. W kazdym razie uwazam, ze atrakcyjny wyglad jest w stanie wiele "wybaczyc".
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-10-04 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sorry za ducha, nie wiem jak go usunąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
taki wygląd mnie brzydzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo to nie Tobie ma się podobać, dla mnie ta uroda w żaden sposób obrzydliwa nie jest, i jeżeli miałbym wspólne tematy, zainteresowania i fajnie by się gadało, to wszelkie widoczne "niedociągnięcia" by zniknęły. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie tylko faceci narzekają na bycie odrzucanym i na brak powodzenia, takie kobiety też istnieją i właśnie najczęściej jest to mocno skolerowane z brakiem urody Postaram się wrzucić, ale generalnie w internecie jest dużo zdjęć ładnych ludzi, z tymi nie mającymi urody już ciężej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, można zrobić operację. Na cofniętej szczęce też. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że każda kobieta może sobie kogoś znaleźć, nawet brzydka, tyle tylko że prawdopodobnie nie będzie to jej wymarzony wybranek a ktoś na równie niskim poziomie.
Nie zgodzę się również że mężczyźni nie lecą na kasę i status - gdyby tak było to księżniczka Eugenia nie miałaby przystojnego męża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę twierdzić, że to wypróbowana metoda, ale taką próbę podjęli i zadziałało. Edytowane przez holgath Czas edycji: 2024-10-04 o 20:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się, że charakter jest ważny. Ale na początku przyciąga się wyglądem. Cytat:
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-10-04 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Da się zoperować szczękę, operacja jest refundowana, ale zanim się przystąpi do operacji, trzeba przejść bardzo kosztowne leczenie ortodontyczne. I tutaj już wiele osób odpada. Wiem, bo kiedyś na wizażu była użytkowniczka z tą wadą. Opowiadała np., że profesorka na wykładzie powiedziała jej: "Wyjdź z mojej sali, nie będę uczyć tak brzydkich osób".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.