![]() |
#2581 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() a co do PM2008 to masz rację jakoś nie zajarzyłam - chyba się już przejmuję tymi obrączkami, które idziemy zamawiać ![]() jeszcze raz buziaki ja jeszcze mam studnetów na egzamin poprawkowy a potem zmykam
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja patrze na te ogloszenie to mi sie zygac chce ![]() ![]() Ale szukam dalej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No wiec i za Ciebie mocno trzymamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() KASIEŃKA, AGUNIA, KAKUSIA I JESZCZE JEDNA KAROLCIA DZIĘKUJĘ WAM ZA TO ŻE JESTEŚCIE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kciuki dziękować dziewczynki ![]() ![]() kejti, ja już po kawce i ciachu u Ciebie, to wpraszam się na ![]() ![]()
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||
Zakorzenienie
|
Kejti Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Wtajemniczenie
|
a dziołchy moje chyba już weekend poczuły i polazły gdzieś sobie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2588 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem
![]() dzisiaj przekonałam się, że jest osoba-która smiała nazywać się moją przyjaciółką-a która jest aż chora z zazdrości i posuwa się do obgadywania mnie-(to łagodna wersja).zawiodlam się i to bardzo.tak mi cholernie przykro.nie spodziewałam się tego po niej.raczej byam ślepa na głosy z otoczenia.jak sięteraz przypadkiem wydało to moja teściowa chciała jej bronić, że to nie tak, że nie tak powiedziala.... ja wiem jednak, że to prawda-małe dzieci nie potrafi,ą kłamać, są szczere. |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no nie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Słońca moje, ja się żegnam z Wami do jutra, jadę do rodziców.
Wpadłam jeszcze na moment, żeby madziczkowi, i pozostałym dziewczynkom, które jutro ślubują i być może tu zajrzą, życzyć: Jak najmniej stresów a jak najwięcej uśmiechów, wymarzonej pogody, przepięknej ceremonii, wspaniałej zabawy na weselu i przede wszystkim- szczęścia i miłości każdego dnia "po"
![]()
#2591 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję Dzastuś ![]() Cytat:
![]() wracaj szybko do Nas. wszystkim Parom ślubującym jutro życzę jak najwięcej miłości każdego dnia. by ten dzień stał się wstępem do jeszcze cudowniejszych chwil w Waszym życiu
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aguniu wracaj szybko ![]() a tak w ogóle to kto jutro ślubuje?? oprócz madziczka ![]() za tydzień to nam się ślubów troszkę posypie ![]() ![]() zrobiłam sobie popcorn na film na TVNie i patrzę, a ja ten film oglądałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obiecałam sobie, że nie będę się zniżać do jej poziomu ![]() choć wiem, że mogę mieć kłopoty z utrzymaniem buzi na kłódkę-w myśl zasady co w sercu to i na języku ![]() to z Ciebie taki Przytulaczek jak ze mnie ![]() ![]() za tydzień nasze Cudaczki ![]() a jutro ze znanych mi to Madziczek ![]() a filmk uwielbiam bo gra DMX ![]() ![]() podziel się popcorniakiem ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-12 o 19:55 Powód: literówki jak zwykle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Wtajemniczenie
|
ależ oczywiście, że się podzielę
![]() ![]() DMX niezłe ciacho z niego ![]() ![]() izazusia - widzę Cię - co tam u Ciebie?? jak tam ostatni weekend jako panna?? ![]() ![]() i Kasienka się zjawiła ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-09-12 o 20:03 Powód: najpierw iza, a póżniej Kasienka |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Wtajemniczenie
|
Czekam na moje panienki... przyjada o 23... weekend panienski...
ciasto zrobiłam, zakupy zrobione,posprzatane, wino w lodówce... bedzie bosssko
#2596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak studia? Kasienko będą zdjęcia ![]() ![]() Dzastuś ja kcem popcornik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
Hej koteczki!
![]() Wklejam na szybkiego fotę makijera i fryza. Fryz już sie troszkę rozwalił i będzie oczywiście bardziej dopracowany!!! Ostatnia fota- to moja sukiena poprawinowa z kupionymi dzis butkami z allegro-troche przyciasne- musze je rozbic i kopertoweczka ![]() Może być?? Życzę wszystkim PM ze szczęśliwego 13 ![]() Dużo radości i uśmiechu tego dnia, rewelacyjnego samopoczucia i pieknej pogody! Buziaki koteczki ![]() Madziczku ![]() ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-09-12 o 20:17 Powód: Sieroctwo nie boli :] |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Rozeznanie
|
kochane przepraszam ze nie nadrabiam, ale maz juz i tak mi zasnal....
dla jubilatek: najlepsze zyczenia ![]() ![]() a tu macie przedsmak teo co mozecie zobaczyc pod tym linkiem: http://picasaweb.google.pl/KateyPoll/PlenerD# nazwalam to zdjecie: pokemon:P hehe troche też można znalezc na nk ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Wtajemniczenie
|
kasienko zdjęć nie ma
![]() ![]() ![]() katey zdjęcia poprostu ![]() ![]() ![]() ![]() tak się zastanawiam czy w ogóle ja swoje wkleje, bo przy Waszych boskich sesjach to one będą takie hmmmm... nijakie ![]() ![]()
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rewelacyjne fociaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Upłakałam się ze śmiechu z tych strażackich gumiaków! ![]() A moje foty juz są Dżasti! Nie załadowały mi się gady za pierwszym razem! ![]()
![]() |
#2601 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam serdecznie
![]() ![]() Kasieńka kurcze... patrze i patrze i nie widzę... gadałaś coś kiedyś o wielkim tyłku!!! Jestem świeżo po wizycie u okulisty i co?? NIE WIDZE BIG TYŁU!!!! Zatem go NIE MA!!!!! katey ![]() ![]() ![]()
#2602 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kejti85 W dniu tak pięknym i wspaniałym, życzę Tobie sercem całym: zdrowia, szczęścia, pomyślności. To czego pragniesz, by się spełniło, a to co kochasz by Twoim było Cytat:
![]() lulu Wszystko co było Twoim marzeniem co jest i będzie w przyszłości, Niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości ava80 foteczki ![]() czekoladka79 prosiłaś o lanie to masz: ![]() ![]() daget no pozostaje mi tylko pogratulować ![]() ![]() poszukującym pracy życzę, aby znalazły taką pracę, która będzie je satysfakcjonowała i oczywiście trzymam kciuczki ![]() ![]() ![]() kasienka1985 śliczniusi makijer, fryzurka, sukieniusia i modelka też ![]() katey zdjęcia... rewelka ![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2008-09-12 o 20:35 Powód: bo dziewczynki dodały zdjęcia :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Wtajemniczenie
|
Kasienko wszystko ze sobą współgra rewelacyjnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2604 |
Wtajemniczenie
|
Kasienko pięknie
![]() tylko wydaje mi się, że cień złoty zbyt mocno odznacza się od tego szarego pod brwiami -nie a takiego płynnwgo przejścia ale pewnie się nie znam. buciki śliczne ![]() Katey ![]() mogę Twoj plener pokazać mojemu fotografowi? Dzastuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ps. ja wcale nie pale - to tylko na potzreby sesji w okolicy cpn ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki misie
![]() Cytat:
Na zdjęciach moj pysek nie wyglada najlepiej!!! Zwrócę jej na to uwagę na ślubnym. A fryzik mój widzę, że Wam się za bardzo nie podoba... trudno ![]() Buźka Ja mykam lulki ![]()
![]() |
#2607 |
Rozeznanie
|
Lil jasne ze mozesz
![]() Kasieńko wyglada ok, ale nie uwazasz ze za duzo tego zlota bedziesz miala na sobie?bo sukienka w wiekszosci w zlotej koronce, i makijaz ok, ale wydaje mi sie ze lepiej jakby byl z mniej blyszczacych cieni -takie na zdjeciach moga odbijac swiatlo i beda sie bardzo swiecily.... mam nadzieje ze nie obrazisz sie za ta opinie? ![]() ![]() fryzik super-ale wiem z doswiadczenia ze jak zamierzasz szalec to lepiej miec upiete wlosy bo w rozpuszczonych szybko sie zapocisz...a ja w takiej fryzurze po godzinie mialabym mokre zwisajace straki...no chyba ze Twoje wlosy nie sa takie jak moje czyli: jak chce pokrecic to sie rostuja, jak chce wyprostowac to sie na zlosc kreca,albo raczej faluja w blizej nieokreslone strony.... chociaz musze przyznac ze taki wizerunek wlasnie pasuje do Ciebie- wiatr we wlosach i kwiatuch jeszcze jakis ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Katey dziękuję ![]() ![]() pokażę je jako inspiration ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-12 o 21:10 Powód: dla Katey |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | ||
Wtajemniczenie
|
wiem wiem
![]() pewnie tak, ale dopóki nie zobaczę swoich to nie potwierdzam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ja myślę, że nie palisz, bo inaczej to by było lańsko ![]() Cytat:
![]() ![]() i butki masz śliczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Zadomowienie
|
katey fotki świetne...aż się rozmarzyłam
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.