![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Jak z tym tinderem?
Jak dziewczyna ma darmowe konto, to znaczy, ze jest biedna jak lysa kobyla i nie warto sie z nia spotykac. Chyba, ze ktos jest polakiem robakiem i lubi placic za sierotki marysie.
Tinder uzywa sie do kontaktow kopulacyjnych, w opisie pisze sie preferencje seksualne, anal, oral itd., wiec jak polka wpisze sobie inzynier, to mozna wydedukowac, ze jest inzynierka <złe-słowo> Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-01-20 o 10:05 Powód: złe słowo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Każdy sposób an poznanie kogoś jet dobry. Ale wszystkie portale mają swoją specyfikę, i na Tinderze mam wrażenie ze jest najwięcej delikatnie pisząc „oszołomów” czyli męskich chamów, z*ebów i mizoginów bez krzty kultury i poszanowania dla kobiet.
Oto mała próbka . Np trafiłam na polubienie od ktosia o imieniu Dawid bez wyraźnego zdjęcia na profilu. Oczywiście Dawid okazał się reprezentantem tej męskiej populacji którą można spuścić z g*wnem do kanalizacji. Jako typowa męska tchórzliwa p*zda , która nie ujawniła swojego wizerunku, na prośbę o przesłanie zdjęć mailem stwierdził, że woli wysłać na telefon. Ponieważ ja nie udostępniam swojego numeru telefonu komu popadnie, co polecam wszystkim dziewczynom, napisałam żeby wysłał na maila lub się po prostu rozłączył, a ten mnie wyzwał i jak tylko zobaczył że odpisuję to się rozłączył. Dawid dość szybko okazał się istnym kretynem i chamem, co akurat było dużym plusem , bo snop siana z butów wylazł mu szybko na wierzch 😁 zatem straciłam na chama tylko jakieś kilkadziesiąt sekund. Lepsze to niż miesiące konwersacji. Ale taki poziom reprezentuje przynajmniej połowa jak nie większa część męskich bywalców T. Chociaż można zgłaszać takie incydenty i mam wrażenie ze to działa bo tamtejszego chamstwa jest jakby nieco mniej. Także można korzystać ale trzeba mieć dużo dystansu …. Załączam screeny z pozdrowieniami od dawida nie-z*eba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Najwyraźniej dawid nie-z*eb nie ogarnął jeszcze postępu technologicznego na takim poziomie, żeby wiedział że można zaimportować zdjęcia z folderu zdjęć w telefonie na skrzynkę mailową do której można zainstalować aplikację na telefonie , żeby swobodnie wysłać zdjęcia przy użyciu telefonu na maila. No jakim trzeba być skretyniałym cwelem żeby tego nie ogarnąć …. 🤣🤣🤣
Co myślicie o dawidzie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwne eksperymenty socjologiczne, filozofowie-dyskutanci czy podróżnicy, którzy po prostu łapią znajomych w miejscach, gdzie przebywają krótko to był standard. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez Manequinnsuicides Czas edycji: 2025-01-10 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Nie ufam… ale jakoś coś mnie czasem korci żeby odpisac jak widzę polubienie. No ale zdecydowanie to jednak z*eby na 99,9 % ( zonate z*eby, tchórzoz*eby, popaprańcy itpitd)
No a przez to że własnej gęby nie pokazują to wydaje im się że wszystko mogą bo nikt im nie p*erdoln*e na ulicy. Czy jest jakis portal zeby wymieniać się informacjami co do takich z*ebóe i oszustów ? To by było przydatne. A ja mam długą listę takich 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Jakiekolwiek próby poznawania osób w internecie w celu relacji w realu jest pozbawione sensu. Czy to w celu matrymonialnym, czy czysto erotycznym.
Jest to czysta strata czasu. Są kluby zainteresowań, chóry kościelne, amatorskie kółka teatralne, wolontariaty, gdzie zawsze można znaleźć swojego matcha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A ja znalazłam miłość na tinderze i jesteśmy razem 4 lata i dobrze nam się układa. Zajęło mi to rok i przerobienie chyba z 15 różnych facetów. Koleżanka też miała związek z tindera, chłopak był ok i nawet jej się oświadczył ale ona zakochała się w innym.
Ale to nie w Polsce, więc nie wiem jak tam sytuacja wygląda. Oczywiście większość facetów tam będących interesuje przygodny sex ale uważam że będąc atrakcyjną i ogarniętą osobą na pewno trafi się ktoś normalny kto będzie chciał czegoś na poważnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Mnie polski Tinder po prostu drażnił bo nawet jak ludzie zaczepiali mnie sami to przy próbie nawiązania jakiejś normalnej rozmowy (od której można by przejśc do spotkania się) praktycznie zawsze kończyło się to tym, że kontakt się urywał. Nastawienie na natychmiastowy sukces chyba przeżarło ludziom mózgi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Miałam - w ramach sprawdzania co to jest i jak działa. Bez fotki.
Wnioski: nigdy seks nie byl tak łatwo dostępny. Kuszące i gdybym była singielką pewnie bym sobie dłużej posiedziała. Z tym, ze jest to opcja dobra dla kobiet traktujących seks dość przedmiotowo. Nie polecam raczej jako aplikacji randkowej do znajdywania miłości życia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Jak wyżej, do szybkiego seksu ok, do całej reszty to raczej bez sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie poznalibysmy sie inaczej, bo on jest domatorem i introwertykiem
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.