![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mój przyjaciel się zakochał???
Tylko liczenie na coś więcej nadal nie oznacza zakochania. Może oznaczać tylko typowo samczą, seksualną rywalizację. Tak, czy inaczej czystej przyjaźni tu nie ma.
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby to byla prawdziwa gleboka przyjazn to nie pytalaby na forum tylko zapytala jego .w koncu niby taka maja wyjatkowa wiez to nie powinno byc barier w rozmowach o wszystkim
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A to swoją drogą. Też mi się zdarzyło prychnąć, że kumpela ciągle siedzi na telefonie ze swoich nowym boyem. Nie jestem w niej zakochana, na, zazdrosna również nie.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2025-01-23 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mi sie wydaje, a raczej jestem pewna, ze on po prostu szuka seksu dodatkowo procz przyjazni, ale to moze popsuc Wasze relacje wiec ja bym w to nie brnela ponoc nie ma przyjazni damsko meskiej i ja jestem tego przykladem...predzej czy pozniej okazywalo sie,ze ci przyjaciele na cos wiecej liczyli - seks albo zwiazek. Czasem bylam tak slepa ze dopiero po kilku latach zauwazylam ze ktos sie we mnie podkochuje i meczy sie przy okazji, a najgorzej gdy sie nie odwzajemnia uczuc ... nie wiadomo wtedy co zrobic bo nie chce sie stracic przyjaciela, a i czulam sie troche oszukana, a zmuszac sie do zwiazku czy seks bez zobowiazan to tez tak nie fajnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.