Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-03-14, 17:55   #31
Noeellaa
Raczkowanie

Dot.: Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie?

Cytat:
Napisane przez Camillie32 Pokaż wiadomość
Matko bosko wizażowa, no przecież od kilkudziesięciu komentarzy dokładnie to samo piszemy… że poczucie wartości i obsesją są problemem, że to nie ta ex jest problemem tylko on i Ty, żeby się ewakuować z trójkąta… ja wiem, że tego nie chcesz słyszeć, przez cały wątek to widać. No ale skoro z tylu stron jest taka sama opinia to pora to przemyśleć.
Bo chyba miałam nadzieje, ze to po prostu tylko sentyment u niego
Wydaje mi sie, że nie powinna mi tak dosadnie mówić i jako terapeutka gadać, że na spotkaniach z nią "trzymał dystans" pewnie bardziej z szacunku do ex niż do mnie...

Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-03-14 o 18:12
Noeellaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-14, 17:58   #32
TurboKon
Raczkowanie

kocha ją co mam ci napisac? przestan sie łudzic, i jeszcze to "spotkania z poj**** m" dziewczyno, facet cie nawet nie szanuje

Edytowane przez TurboKon
Czas edycji: 2025-03-14 o 17:59 Powód: bład
TurboKon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-14, 18:11   #33
Noeellaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TurboKon Pokaż wiadomość
kocha ją co mam ci napisac? przestan sie łudzic, i jeszcze to "spotkania z poj**** m" dziewczyno, facet cie nawet nie szanuje
Łudziłam się, że może to tylko sentyment z jego strony
Stary 2025-03-14, 18:37   #34
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Noeellaa Pokaż wiadomość
Bo chyba miałam nadzieje, ze to po prostu tylko sentyment u niego
Wydaje mi sie, że nie powinna mi tak dosadnie mówić i jako terapeutka gadać, że na spotkaniach z nią "trzymał dystans" pewnie bardziej z szacunku do ex niż do mnie...
No dokładnie, najpierw naczelnym wrogiem jest ta była, wcale nie Twój święty partner. Teraz wrogiem jest terapeutka bo powiedziała coś czego nie chciałaś usłyszeć. Taka jej rola, żeby analizować rzeczowo problem i mówić jak jest. Jeśli tego nie rozumiesz i potrzebujesz kogoś kto będzie tylko przytakiwał nie chodź na terapię.

Mam nadzieję, że trollujesz, bo Twoje uparte ignorowanie rzeczywistości staje się wręcz absurdalne. Kolejny niepotrzebny wątek, gdzie i tak nie przyjmujesz nic do wiadomości. Powodzenia tam dalej.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-14, 19:07   #35
Camillie32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
No dokładnie, najpierw naczelnym wrogiem jest ta była, wcale nie Twój święty partner. Teraz wrogiem jest terapeutka bo powiedziała coś czego nie chciałaś usłyszeć. Taka jej rola, żeby analizować rzeczowo problem i mówić jak jest. Jeśli tego nie rozumiesz i potrzebujesz kogoś kto będzie tylko przytakiwał nie chodź na terapię.

Mam nadzieję, że trollujesz, bo Twoje uparte ignorowanie rzeczywistości staje się wręcz absurdalne. Kolejny niepotrzebny wątek, gdzie i tak nie przyjmujesz nic do wiadomości. Powodzenia tam dalej.

Dokładnie. Wszędzie szukasz wrogów i problemów, poza Twoją relacją z ex. Psycholog to już w ogóle zostaw w spokoju, bo dobrze Cię kieruje, tylko nie mówi tego co chcesz usłyszeć.
Camillie32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-14, 21:56   #36
magdalenaCat
Raczkowanie

No cóż niektórzy koniecznie chcą cierpieć i stracić czas. Ich prawo. 🤷🏻☠♀️ Nie dziwię się młodym dziewczynom bo sama też byłam głupia ale po 30 takiego zachowania nie można zwalić już na karb naiwności. Tu nie ma ofiar tylko są ochotnicy.
magdalenaCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-15, 09:32   #37
Noeellaa
Raczkowanie

To nie jest trollowy wątek, ja wiem, ze to wygląda jakby nic kompletnie do mnie nie dochodziło, ale dociera. I wiem co musze zrobić.
Przepraszam Was, wiem, że jestem trudna, ale tak się zakochałam...Chyba bardzo liczyłam, że napiszecie, ze to może po prostu sentyment u niego.

W dodatku on naprawdę się meczył w tym związku przez ostatni rok, widziałam jaki jest ciągle poddenerwowany. Jego brat mówił, że ona raczej zawsze unikała jeżdzenia z nim do rodziny, ale ostatni rok to ona kompletnie z nim nie przyjeżdżała, mało miała z nim cokolwiek wspólnego. Dlatego to dla mnie TAK NIELOGICZNE. NIE ROZUMIEM TEGO, przecież był nieszczęśliwy i nawet jej powiedział, że był już zmęczony ich związkiem, a teraz ze mna naprawdę widzę, że odżył... Nie powinno mu to nawet przejść przez myśl

Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-03-15 o 09:44
Stary 2025-03-15, 13:10   #38
Noeellaa
Raczkowanie

Widziałam się z nim, znów z nia pisał....
Ona cos do niego, ze się denerwuje (chyba czy nie zmieni zdania) On: "się nie denerwuj"
I potem od razu zaczął pisać, że nowy podobno super ramen się otworzył w centrum
Ona, że brzmi jak zaproszenie
On, że jest szansa, ze tam nie będzie dużych kolejek
Ona "no dobra, brzmi ciekawie"
a on, że "tak , więc będzie trzeba kiedyś odwiedzić"

Możemy się chyba rozejść..

Tchórz pewnie nie ma jeszcze odwagi wyjawic mi powodu, po tym jak narzekał jak było mu zle i był z nieszczęśliwy, więc teraz pewnie mu głupio powiedzieć po tym jak gadał, jak go zle traktowała i przecież to ona go rzuciła, a ten leci...

Czy on jest tak głupi i nie widzi, że ona to robi specjalnie? Nagle sobie o miłości do niego przypomniała?
Rzuciła go bez rozmowy.

Zakończę to sama

Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-03-15 o 13:40
Stary 2025-03-15, 14:02   #39
klotylda14
Zadomowienie

No i wreszcie rozsądny wniosek, jedynie na tym zyskasz, powodzenia w postanowieniu.
klotylda14 jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-16, 08:52   #40
Minoko
Raczkowanie

Moim zdaniem podstawowym problemem w całej sytuacji jest to, że bardzo próbowałas pchać do przodu waszą relację na etapie, kiedy facet jeszcze ewidentnie trawił poprzedni związek i dawał ci o tym do zrozumienia samodzielnie luzując wasz kontakt.
Minoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-16, 09:26   #41
Camillie32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Minoko Pokaż wiadomość
Moim zdaniem podstawowym problemem w całej sytuacji jest to, że bardzo próbowałas pchać do przodu waszą relację na etapie, kiedy facet jeszcze ewidentnie trawił poprzedni związek i dawał ci o tym do zrozumienia samodzielnie luzując wasz kontakt.

Trafne podsumowanie - może warto się przyjrzeć autorko co w Tobie sprawiło że tak to tego dążyłaś mimo ogólnej sytuacji i wyciągnąć wnioski na przyszłość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2025-03-16, 10:04   #42
Noeellaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Minoko Pokaż wiadomość
Możliwe, ale później potoczyło się to bardzo naturalnie, gdy jego bracia zaczęli zapraszać mnie na wspólne imprezy. Zresztą on naprawdę przy mnie mam wrażenie "odżył" przecież nawet jej powiedział, ze dzięki temu " nie walnął sobie jeszcze w łeb"
Stary 2025-03-16, 10:17   #43
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Możliwe, ale później potoczyło się to bardzo naturalnie, gdy jego bracia zaczęli zapraszać mnie na wspólne imprezy. Zresztą on naprawdę przy mnie mam wrażenie "odżył" przecież nawet jej powiedział, ze dzięki temu " nie walnął sobie jeszcze w łeb"
Psycholog ładnie Ci to wyjaśniła - zaspokoiłaś jego pewne braki bo mógł się z Tobą wyszaleć i jego rodzina Cię polubiła, ale to nie daje mu pełni szczęścia. Nawet w tamtych chwilach pisał do niej. Jesteś koleżanką do imprez, tak samo pisał o Tobie lekceważąco że kleisz się do niego. Jak u Ciebie? Zakończyłaś to?
Stary 2025-03-17, 06:57   #44
schogetten_
Przyczajenie

A Ty masz w ogóle jakieś dowody na to co mówi jego ex?
schogetten_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-17, 08:17   #45
Noeellaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez schogetten_ Pokaż wiadomość
A Ty masz w ogóle jakieś dowody na to co mówi jego ex?
Niestety mam, widziałam, że w rozmowie gdy go przycisnęła i on przyznał, ze się spotykamy i był bardzo wzburzony, napisał jej "Ja Cię wciąż kocham ale jestem też na ciebie strasznie zły i jak przyjeżdzam do Ciebie to tak samo się cieszę jak mi się zbiera na żal. I wtedy jestem taki na ciebie zły i mi sie wszystko znowu przypomina i potem żałuje ze się z Tobą spotkałem, dlatego mało do ciebie pisze po spotkaniach i jednoczesnie wiedziałem, że chce cię bardzo zobaczyć"
Wczesniej jeszcze jej pisał, ze ją bardzo przeprasza, że do niej pisał i nie powinien się z nią spotykać, ale tak bardzo tęsknił i nie mysli trzeźwo w takich momentach i ze dlatego nie chciał z nią zadnej bliskości na spotkaniach, bo to byłoby nieuczciwe względem niej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2025-03-17, 13:45   #46
Minoko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klotylda14 Pokaż wiadomość
Facet cierpi na klęskę urodzaju, aż 2 łaski się o niego biją, a on biedny nie wie którą wybrać. Tkwisz w chorym trójkącie i wcale nie chcesz się z tego wyrwać
Nic dodać, nic ująć.
Minoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-18, 14:02   #47
Seraffina30
Przyczajenie

Bedzie smutno bo smutno jest.
Nie analizuj tego tych detali i jego zachowania. Nie myślisz racjonalnie bo myslenie o nim sprawiło ze on urósł w Twojej głowie w Twoim polu do niebotycznych rozmiarów.

To ze nie zerwał z Tobą kontaktu i wszedł w znajomość z Tobą nie oznacza ,ze miałoby sie tu coś narodzić. On zrobił to z prostej przyczyny - bo może.

Nie potrafi wyjśc z tamtego związku a Ty nie znasz przeciez prawdy o tym związku. Moze go pognała . Poszedł na jakis czas ale cały czas orbituje wokół niej . A zeby nie orbitowac zbyt samotnie wciagnął do tego lotu Ciebie . A jak nie Ciebie to inna. I w zależności jaki ma nastrój jakie myśli to lecąca z nim towarzyszka bedzie musiała byc wydalona w czelusci kosmosu bo przeciez nie pokaze sie byłej na oczy z jakąs inna lalą przy boku. A na pytanie co porabia całe dnie odpowie ze chodzi do pracy tęskni i nie moze sobie z nikim zycia ułozyc bo nie ma takich kobiet jak ona czyli ta ex

Przestań o nim myslec i interpretowac jego zachowanie na swoje rozumowanie. Jak chcesz zrozumiec umysł, zachowanie , zamysł innego człowieka? Nie mozesz odczytywac innentcji innych nie wiedząc jakkie mogą miec pobudki . A nie wiesz nie domyslasz sie bo nie myslisz trzezwo.

Zeby z tego wyjsc polecam zacząc kierowac mysli i działania na cos innego lub na kogos innego. Pomysl tez nie o nim a o sobie. Co stało sie Tobie kiedys ze tak bardzo siebie nim ranisz?
Seraffina30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-27, 10:36   #48
Cienista28
Raczkowanie

Cytat:
Łudziłam się, że może to tylko sentyment z jego strony
Jako osoba trzecia nie odróżnisz sentymentu od wciąż trwającego uczucia, wiec nie baw sie we wróżkę.
Cienista28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-28, 12:57   #49
Noeellaa
Raczkowanie

Dawno mnie tu nie było...Bardzo dużo się wydarzyło przez ten czas
Zerwałam z nim, oszalał, prosił żebym tego nie robiła, że tylko czasem maja kontakt i że mnie kocha
Podobno po naszym zerwaniu po kilku dniach spotkał się z nią powiedział, że jest na psychicznym dnie i czuje się jak za szybą nie chce mu się nic budować.
Niedawno z nią rozmawiałam
Powiedział, że ją kocha i martwi się o nia ale nie tak jak wcześniej, nie chce żeby zniknęła z jego życie ale on już się nie zaangażuje tak jak wcześniej i nie chce być z nią w związku. Ona odparła, że w takim razie widzą się ostatni raz i powiedziała mu czemu z nim zerwała, on na to ze teraz widzi, że nigdy by im nie wyszło i wyszedł obrażony.

Od niej pojechał prosto do mnie... czekał na mnie pod blokiem, powiedział, że chce ze mną być, kocha mnie, zaangażuje się i że czeka na deyczję. Zabrał mnie do siebie
W pewnym momencie sięgnął do kieszeni i powiedział " o â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜ â˜☠a" ale nie wnikałam o co mu chodzi
Następnego dnia odwoził mnie do mnie i powiedział: "wiesz czemu wczoraj powiedziałem "o â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜ â˜☠a" NIECHCĄCY wziąłem klucze od mieszkania A"
Odparłam, że na pewno będą jej potrzebne więc możemy przy okazji do niej podjechać i może je wrzucić do skrzynki
Wykręcił się, że nie, bo korki...
W rozmowie z jego ex powiedziałam jej, że on ma jej klucze, ona była pewna że zgubiła. Powiedziała, że leżały na blacie w kuchni i nawet nie ma pojęcia kiedy je wziął
Powiedziała, że zmieniła dzisiaj zamki i do tej pory się nie odezwał do niej, że ma jej klucze i nie wrzucił tez do skrzynki....
Powiedziała, że go wszędzie zablokowała i dla niej to już zamknięty rozdział

Myślicie, ze naprawdę wziął te klucze przez przypadek?
On mi nie daje spokoju, bombarduje wiadomościami i wysyła wyznania...

Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-03-28 o 13:01
Stary 2025-03-28, 13:09   #50
Aelora
Wtajemniczenie

Wszystko wymyka mu się z rąk, Ty z nim zerwałaś, tamta też ucięła kontakt. Kończy się rozrywanie przez 2 kobiety i jazda na dwa fronty, więc zaczyna się miotać.

Prawdę mówiąc zupełnie nie rozumiem co w nim widzisz. Bombardowanie wiadomościami, jeżdżenie do byłej, jakieś dziwne zagrywki w stylu tych kluczy. Zachowuje się jakby miał coś nie po kolei w głowie, to nie są normalne i zdrowe zachowania. Skoro nie widzisz w tym nic złego i dalej w to brniesz, Twoja sprawa. Ty to chyba po prostu lubisz.
Stary 2025-03-28, 13:29   #51
Noeellaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Wszystko wymyka mu się z rąk, Ty z nim zerwałaś, tamta też ucięła kontakt. Kończy się rozrywanie przez 2 kobiety i jazda na dwa fronty, więc zaczyna się miotać.

Prawdę mówiąc zupełnie nie rozumiem co w nim widzisz. Bombardowanie wiadomościami, jeżdżenie do byłej, jakieś dziwne zagrywki w stylu tych kluczy. Zachowuje się jakby miał coś nie po kolei w głowie, to nie są normalne i zdrowe zachowania. Skoro nie widzisz w tym nic złego i dalej w to brniesz, Twoja sprawa. Ty to chyba po prostu lubisz.
Nie, nie planuje kontynuować tej znajomości, leciał na dwa fronty i pewnie dalej by to kontynuował gdybyśmy obydwie się nie domyśliły.
Nie rozumiem tylko po co brał jej klucz i potem jeszcze mi się pochwalił. Gdyby zrobił to celowo to raczej zostawiłby to dla siebie....
Z drugiej strony gdyby zabrał przez przypadek, to raczej przez tyle dni dałby jej znać lub podjechał i wrzucił do skrzynki...
W końcu klucz do mieszkania to coś bardzo istotnego
Stary 2025-03-28, 13:47   #52
Aelora
Wtajemniczenie

Ale to po co pojechałaś do niego i następnego dnia odwoził Cię do siebie? Piszesz, że nie masz zamiaru kontynuować znajomości, więc to co on robi z kluczami byłej nie ma żadnego znaczenia.

W ogóle nie rozumiem ani jego zachowania, ani Twojego roztrząsania tej sprawy z kluczami. Nie rozumiem Twoich myśli, tego co piszesz, dla mnie to tak dziwne, chaotyczne analizowanie jakichś szczegółów bez znaczenia, gorączka myśli, że zaczynam się wahać czy i z Tobą wszystko dobrze.
Stary 2025-03-29, 14:21   #53
Noeellaa
Raczkowanie

Ja to widzę tak, że mnie traci, dlatego tak zaczął szaleć i angażować się, być może doszły jakieś wyrzuty sumienia w stosunku do mnie...ona była ostatnio ciągle "dostępna" więc być może aktualnie nie jest już tak atrakcyjna dla niego.
Ale zabranie jej klucza to pewnie taka furtka do niej
Myślę, że ta jego miłość do mnie, to strach przed samotnością i może jakieś hormony i ogólnie taki szał, że zapewniałam mu rozrywkę i mu się to wymyka.
Ale pewnie jak mnie "odzyska" zrobi się stabilniej, to znowu będzie do tamtej tęsknił.
On nigdy nie powiedział na nią ani jednego złego słowa w sensie ze jakaś głupia czy po*ebana () i wcześniej powiedział mi, że ją kocha
Też tak to widzicie?

Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-03-29 o 14:38
Stary 2025-03-29, 15:29   #54
skara
Zakorzenienie

Kochać na pewno ciebie nie kocha. Ma cię tylko na smyczy. Co do kradzieży kluczy to brzmi to niepokojąco, on ma chyba nierówno pod sufitem. Uważaj na niego, wygląda na niestabilnego, nie wiadomo co wywinie, w tym również tobie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-29, 15:51   #55
xfrida
Zadomowienie

ten jego nagly przyplyw uczuc do ciebie to mozna skomentowac starym przylowiem
"lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu"

nie wiem dlaczego wogole piszesz do tej kobiety i zawracasz jej dupe

facet byl nielojalny wobec ciebie,pisal otwarcie do innej kobiety ze ja kocha ,marzy o niej i nie moze bez niej zyc a ty sie jeszcze zastanawiasz jezdzisz do niego ,wypisujesz do niej .
no zenada,osmieszasz sie tylko i nic z tego nigdy nie bedzie ,jej jedno skinienie i znowu pojdziesz w odstawke
zejdz na ziemie
Stary 2025-03-29, 16:38   #56
Noeellaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xfrida Pokaż wiadomość
ten jego nagly przyplyw uczuc do ciebie to mozna skomentowac starym przylowiem
"lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu"

nie wiem dlaczego wogole piszesz do tej kobiety i zawracasz jej dupe

facet byl nielojalny wobec ciebie,pisal otwarcie do innej kobiety ze ja kocha ,marzy o niej i nie moze bez niej zyc a ty sie jeszcze zastanawiasz jezdzisz do niego ,wypisujesz do niej .
no zenada,osmieszasz sie tylko i nic z tego nigdy nie bedzie ,jej jedno skinienie i znowu pojdziesz w odstawke
zejdz na ziemie
Ostatnio jak do mnie przyjechał od niej, to powiedział, że chce ze mną być, zapytałam o ex i jego miłość do niej
Powiedział, że to zakończył, powiedział jej , że nie chce z nią związku a jeśli chodzi o jego miłosc, to powiedział, że nie kocha jej tak jak "kiedyś" i że to już raczej nie jest miłość jak do partnerki.
Niepotrzebnie pewnie z nią gadałam, ale chciałam jej powiedzieć o kluczach, zamurowało ją to.
Ale potwierdziła, że on jej powiedział, ze nie chce żeby zniknęła z jego życia ale związku z nią nie chce.
Stary 2025-03-29, 17:10   #57
Camillie32
Rozeznanie

Cytat:
Ostatnio jak do mnie przyjechał od niej, to powiedział, że chce ze mną być, zapytałam o ex i jego miłość do niej
Powiedział, że to zakończył, powiedział jej , że nie chce z nią związku a jeśli chodzi o jego miłosc, to powiedział, że nie kocha jej tak jak "kiedyś" i że to już raczej nie jest miłość jak do partnerki.
Niepotrzebnie pewnie z nią gadałam, ale chciałam jej powiedzieć o kluczach, zamurowało ją to.
Ale potwierdziła, że on jej powiedział, ze nie chce żeby zniknęła z jego życia ale związku z nią nie chce.

Jeju czemu ty dalej tkwisz w takim dziwnym trójkącie… tu już nie ma Ci co doradzać, i tak robisz co chcesz, dalej się dajesz robić że już to tak brzydko ujmę…
Stary 2025-03-29, 17:12   #58
xfrida
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czy zauwazylas ze on duzo gada a robi co innego plus notorycznie klamie
nie wiem jak mozesz wogole wierzyc temu facetowi,on pisal do niej sama widzialas ze ja kocha kilka tygodni temu ,czy myslisz ze ot tak mu przeszlo z nia i zakochal sie bez pamieci w tobie?
nawet jakby tak bylo to by chyba tyko swiadczylo o tym ze facet jest niezrownowazony psychicznie

w sumie nie mam w tym zadnego interesu zeby cie przekonywac ze robisz blad wierzac w te banialuki ,widocznie sama musisz sie przekonac jak bardzo bardzo jestes w stanie dac sie upodlic dla" milosci "

Edytowane przez xfrida
Czas edycji: 2025-03-29 o 17:14
xfrida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-03-29, 17:21   #59
Camillie32
Rozeznanie

No właśnie, to ważny aspekt, że gdzie niby Ty widzisz miłość w jego czynach? Bo mówić to może każdy…
Stary 2025-03-29, 17:29   #60
Noeellaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xfrida Pokaż wiadomość
nie wiem czy zauwazylas ze on duzo gada a robi co innego plus notorycznie klamie
nie wiem jak mozesz wogole wierzyc temu facetowi,on pisal do niej sama widzialas ze ja kocha kilka tygodni temu ,czy myslisz ze ot tak mu przeszlo z nia i zakochal sie bez pamieci w tobie?
nawet jakby tak bylo to by chyba tyko swiadczylo o tym ze facet jest niezrownowazony psychicznie

w sumie nie mam w tym zadnego interesu zeby cie przekonywac ze robisz blad wierzac w te banialuki ,widocznie sama musisz sie przekonac jak bardzo bardzo jestes w stanie dac sie upodlic dla" milosci "

Wiem to wszystko, dlatego do niego nie poleciałam

Po prostu zastanawiam się, czy faktycznie może istnieć miłość do byłego partnera na zasadzie jak do członka rodziny?
On się zarzeka, że ją kocha ale już inaczej niż kiedyś i że już nie byłby w stanie się ponownie w nią zaangażować
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości