|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co polecasz..?
Witam.
![]() Wpadłam na pomysł pewnej gry dzięki której możemy zasugerować się opinią użytkowniczki powyżej. Chodzi o to aby jedna osoba napisała w skrócie z czym ma problem np. Zmarszczki, suche włosy. Użytkowniczka poniżej w odpowiedzi pisze produkt, który jej zdaniem jest najlepszy i pisze jego co najmniej dwie zalety. Przykład: -Mam problem ze zmarszczkami. Co byś poleciła? Użytkowniczka poniżej: -Zdecydowanie moim ulubieńcem w kwestii zmarszczek jest krem (tutaj marka, gdzie można daną rzecz zdobyć) Jego zalety to (i tutaj wymieniamy) Po czym zadaje kolejne pytanie osobie na dole ![]() Mam nadzieję że gra się spodoba i się przyjmie. A więc zaczynam: Mam bardzo suche włosy. Co byś poleciła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co polecasz..?
Polecam olejowanie włosów, najlepiej całonocne.
Mam problem z objadaniem się. Co byś poleciła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czy kiedykolwiek otrzymałeś premie za wygraną? Nie? Na https://gry-hazardowe-za-darmo.com/book-of-dead/ otrzymasz bonusy za wygraną bez rejestracji i wpłaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87601892]Polecam olejowanie włosów, najlepiej całonocne.
Mam problem z objadaniem się. Co byś poleciła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Polecam pić więcej wody ![]() Mam problem ze spędzeniem dużej ilości czasu na mediach społecznościowych. Co polecisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jeśli szukasz ulepszonego doświadczenia w Clash of Clans, rozważ pobranie mod APK. Tego typu modyfikacje oferują szereg korzyści, takich jak nieograniczone zasoby, w tym klejnoty, złoto i eliksir, co pozwala na szybsze budowanie i ulepszanie wioski. Dodatkowo, mod APK często odblokowuje wszystkie jednostki i budynki od początku, eliminując typowe ograniczenia i przyspieszając rozwój. Możesz również napotkać funkcje, takie jak przyspieszone szkolenie jednostek i dodatkowe możliwości strategiczne. Korzystanie z mod APK pozwala na pełniejsze i bardziej zróżnicowane doświadczenie gry, idealne dla graczy szukających nowych wyzwań i szybszego postępu w Clash of Clans.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ogladam ostatnio nowego Daredevila na Disney+ i polecam, fajnie że zrobili z tego mocno prawniczy serial.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.