![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Kasienko ja sie na temat makijazu nie wypowiem bo nadzwyczajniej w swiecie sie na nim nie znam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No... to na temat fryzurki Kasienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |||
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
Śliczne foteczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kejti wszystkiego NAJ z okazji urodzin Slubujacym wszystkiego dobrego, super pogody i zachwytu meza ![]()
![]() |
#2613 |
Wtajemniczenie
|
moje ptaszynki pewnie już śpią
![]() ![]() dzisiejszym ślubującym dużo, dużo, ..., dużo miłości!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() życzę ja, dzasta ![]() ![]()
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Duzo radosci PM ktore dziś świętuja!!!!!!!
![]() A ja wlasnie jade na weekend w gory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Rozeznanie
|
Hej śpiochy
![]() ![]() Mam nadzieje, ze dzisiejsze PM maja piekna pogodę ![]() ![]() Życze wszystkim milego dnia ![]()
#2616 |
Zadomowienie
|
Pomijając fakt,że u mnie dziś pogoda fatalna+>zimnica i do tego leje,to jednak życzę wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym duuuużo ciepła i Słoneczka,jesli nie na niebie to na pewno w serduszku.Cieszcie sie tym cudownym dniem i bądźcie szczęsliwe
![]() ![]() ![]() ![]()
#2617 |
Rozeznanie
|
Ja tez dolaczam sie do zyczen dla slubujacych
![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Raczkowanie
|
dziewczynki ktore dzis slubuja:mam nadzieje ze pogoda i humor dopisuje szczescia Wam zycze.
teraz ide wziasc kappiel ogole sie tu i tam i tez sie szykuje z Tomkiem na slub jego kolegi,ktory mniej wieceh przyczynil sie do tego ze jestem z moich wstreciuszkiem ![]() o 14 slub wiec wezme sie za siebie bo roboty pelnoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Rozeznanie
|
Hejka,
Wprawdzie to ogólnopolskie ale może któraś będzie jednak chętna na akcję więc piszę: sesja otwarta, kilka miejsc wolnych, trąbi o nas Radio Merkury, jesteśmy dzis na 1 stronie Głosu Wielkopolskiego.. będa z tego de best foty i relacje w mediach. No i jst szansa że uda sie kupić ten sprzęt dla Zuzi. www.panny-mlode.pl looknijcie i przesylajcie info dalej do kuzynek w wielkoplsce ![]()
![]() |
#2620 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() do mojej godziny "0" zostało jeszcze 2,5 h. Jestem juz ufryzowana, umalowana i teraz siedzę i czekam na czas ubierania. Pogoda jest fatalna ... zimnica i popaduje, a nasze przyjecie ma być częściowo na dworze - kiepsko to widzę, ale postanowiłam się tym nie przejmować - co ma być to będzie. Jestem trochę zestresowana i najchętniej położyłabym się spać, bo położyłam się ok 1 w nocy (wojowanie z krawcową i inne niepowodzenia - o których teraz nie mam siły pisać, ale pech mnie prześladuje na każdym kroku), rano wstaliśmy o 6, żeby na 7 iść do spowiedzi (też nie było tak prosto) Weszłam tu do Was na chwilkę żeby się odsterować ... po raz ostatni zaglądam tu jako panna ![]() Wszystkim dziewczynkom ślubującym razem ze mną życzę wszystkiego dobrego, żeby ktoś tam na górze spojrzał na nas życzliwszym okiem i żeby aura była bardziej przychylna. Duzo miłości i radośći w tym dniu i każdym następnym. edit: Dziękuję za życzonka, bo do mnie też są chyba skierowane ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-09-13 o 12:10 Powód: dopisek po podczytaniu |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Rozeznanie
|
MADZIACZEK - to będzie pięny dzień!!!
Sama miałam w chłodny dzień slub PLENEROWY i Goście bawili sie d 3ej na dworze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
No, wróciłam ale padnięta, bo wczoraj poszliśmy pobalangować troszkę z moim bratem a dzisiaj bieganina od rana, więc już padam na pyszczek, a tu jeszcze zaraz dalej jedziemy zakupki robić itp
Ale muszę napisać katey, że zdjęcia cuuuuuuuuuuuuudo, samej mi się tego typu sesja marzy- NIETYPOWA ![]() Kasienko, cudacznie wyglądasz, a fryzik pierwsza klasa! Buziaki dla wszystkich ![]()
#2623 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Madziczek ![]() ![]() miłego popołudnia Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() na początek spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin dla Kejti i Lulu ;* super, że jesteście z nami na tym forum ![]() Madziaczek już nie PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasieńko fryzura przepiękna i cały imidż poprawinowy bardzo mi się podoba ![]() ![]() Ale zimnica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katey zapomniałam napisać, że super zdjęcia macie plenerowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ale paskudna sobota ![]() ![]() cisza jak zwykle w sobotę, więc i ja się ulatniam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | |
Wtajemniczenie
|
udanego weekendu
![]() Cytat:
![]() madziczku i pozostałe ślubujące dzisiaj ![]() ![]() wspólnych radości bez trosk, spełnienia wymarzonych chwil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny właśnie siedzę i sobie kończę ryczeć. Jakieś pół godziny temu zadzwoniła moja świadkowa (bardzo dobra przyjaciółka od podstawówki) - ona teraz poleciała do swojej koleżanki do USA na Florydę, no i rycząc w słuchawkę jak bóbr mówi mi że ona nie wraca ..... Przeprasza z całego serca i ma nadzieję że jej to kiedyś wybaczymy. Rozumiem ją, bo właśnie zwolnili ją z pracy, tu tak naprawdę nie ma nikogo, nie ma faceta, perspektyw na przyszłość a co za tym idzie zacięcia i siły aby coś wywalczyć. Stany to magiczny kraj, gdzie każdy może znaleźć swoje miejsce i żyć na całkiem dobrym poziomie.
Jest mi przykro jak cholera że jej nie będzie tu ze mną, że teraz będziemy się baaaaardzo rzadko spotykały ...... Najpierw świadek, teraz ona ![]() Oki nie marudzę i idę się pozbierać. Buziaki Słonka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i mocno przytulam, żeby chociaż troszeńkę pomóc ![]() Ps. napisałam 300 posta ![]() zapraszam na ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
czekoladko, współczuje bardzo
![]() ![]() malutka, no to ![]()
![]() |
#2630 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladko
![]() ![]() Malutka ![]() ![]() ![]() dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Myszeczki
![]() malutka_24, agunia82, Liluś dziękuję za słowa otuchy. W takich sytuacjach liczy się szybkie reagowanie i wczoraj właśnie tak zrobiłam, a że mamy za ścianą dwie przecudowne sasiadki (mama i córka - tyle, że wyglądają jak siostry ) więc poprosiłam sąsiadkę-mamę żeby została moją świadkową, a ona o mało nie popłakała się z radosci ![]() ![]() Wierze, że jakiś dobry duszek czuwa nad nami, bo tyle ciekawych akcji jakie my mamy przed ślubem to chyba mało kto ma. Ufffff troszkę się ogarnęłam, bo wczoraj była kulminacja, oj już dawno sobie tak nie popłakałam. Wogóle to wczoraj właśnie byliśmy na kolacji bo minęło dokładnie 3 lata jak się poznaliśmy przez net no i na tej kolacji odebrałam telefon od świadkowej ...... ![]() Upieraliśmy się też żeby ślub był 13 września, ale nie było już wolnego terminu na sali a teraz patrząc na wczorajszą pogodę to cieszę się że nie było tego terminu. Współczuję dziewczynom które wczoraj zapewne umierały z zimna w kościołach. Trzymam kciuki aby 20 i 27 września było cieplutko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Wtajemniczenie
|
widzisz Czekoladkowy Diabełku
![]() ![]() a co do pogody to od czwartku podobno ma być poprawa-OBY ![]() a tak poza tym to cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Oj oby od czwartku była poprawa, bo ja takiej pogody nie zamawiałam!
#2634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() czekoladka79 cieszę się, że już nie ma powodu do płaczu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sweet niedziela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Wtajemniczenie
|
Hej Słoneczka
![]() Czekoladko nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() ![]() Aguniu będzie pogoda wymarzona ![]() ![]() monai ![]() ![]() ![]() Liluś ![]()
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki moje, kochane jesteście.
A jak to zaklinanie i trzymanie kciuków pomoże, to Was ozłoce!!!!! ![]() monai też dekoratornię oglądałam ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-09-14 o 13:08 Powód: literówki ja zwykle ;) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Wtajemniczenie
|
Monai
![]() ![]() Dzastuś ![]() Aguniu-coś za długo to przeziębienie Cię trzyma, może powinnaś pójść do lekarza-martwię się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zadomowienie
|
Witajcie Skarbeńki moje
Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy, mam nadzieję, że już nic więcej ciekawego się nie wydarzy. A tymczasem zmykam bo siedzę nad albumami dla rodziców a TŻ dłubie zawieszki ..... normalnie papierowe zboczenie ![]() P.S. Nie macie namiarów na kogoś sprawdzonego, kto umiałby dobrze zrobić tipsy w Warszawie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziękuję za troskę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.