|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ratunek dla zmęczonych mam – ekspres i podgrzewacz
Hej dziewczyny!
![]() Chciałam się podzielić dwoma sprzętami, które naprawdę ułatwiły mi życie przy małym dziecku ![]() Kupiłam ekspres do przygotowania mleka modyfikowanego oraz podgrzewacz do butelek od Warmener i żałuję tylko, że nie zrobiłam tego wcześniej! Ekspres do mleka robi mleko w idealnej temperaturze w mniej niż pół minuty. W nocy to jest złoto. Nie muszę nic mieszać, chłodzić, kombinować... tylko klikam i mleko gotowe! Podgrzewacz malutki, poręczny, można go zabrać wszędzie. Ratuje mnie na spacerach, w samochodzie, nawet w galerii handlowej. Ciepłe mleko zawsze pod ręką! Szczerze mówiąc, obawiałam się, że to będą kolejne gadżety, które tylko zajmą miejsce, ale nie naprawdę używam ich codziennie i nie wyobrażam już sobie bez nich życia. Jeśli któraś z Was się waha ja naprawdę polecam. Jakby któraś miała pytania, to chętnie odpowiem! Edytowane przez Vixen_28 Czas edycji: 2025-04-29 o 12:48 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ratunek dla zmęczonych mam – ekspres i podgrzewacz
Wole karmienie piersia. Tez cieple mleko zawsze pod reka i nic nie trzeba robic ani kupowac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.