|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kobiety też mają fetysz rękawiczek ?
Podnieca mnie widok kobiet w długich rękawiczkach, do tego jakaś fajna sukienka + odkryte buty na obcasie tak jak na zdjęciach w górnym rzędzie.
A w dolnym rzędzie warianty męskie czyli zwykłe rękawiczki (krótkie) do ubrań z długim rękawem - i właśnie czy podnieca to niektóre kobiety ? Mi by się podobała gra wstępna (obściskiwanie, pieszczenie i całowanie się z dziewczyną) tak ubrani (ja drugi z prawej w dolnym rzędzie) a co Wy byście sądziły o grze wstępnej tak ubrane jak na górnych zdjęciach z facetem ubranym tak jak na dolnych przed rozebraniem się i przejściem do sedna ? https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/plik-Nj44nMXFuh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety też mają fetysz rękawiczek ?
Wiekszosc kobiet nie ma fetyszy, a jak ma to takie typowe, jak ladna koszula u faceta itp.
Za to pewnie znajdziesz taka, ktorej po prostu nie bedzie to przeszkadzac.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja tam lubię rzeczy typu rękawiczki, zakolanówki itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tu bym sie zastanowiła, bo kazdy ma coś co go kręci. Czy to juz mozna nazwać fetyszem trudno powiedzieć. Z mojego doswiadczenia i obserwacji wiekszość kobiet ma fetysze, ale troche ukrywa wstydzi sie otwarcie do nich przyznać. Za granicą poznałam mase kobiet seksualnie otwartych i fetysze to normalna sprawa. Najczesciej pojawiały sie uległość, trójkąt, elementy garderoby jak w temacie rekawiczki też ale już rzadziej; co ciekawe całkiem sporo kobiet hetero przyznało mi sie do fetyszyzacji innych kobiet i seksu lesbijskiego. O tych bardziej zwariowanych nawet nie wspominam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.