![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Jaki masaż wybrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Aromaterapia wskazana do masażu. Właśnie zamówiłam sobie olejki eteryczne co ciekawe indyjskie (podkreślam eteryczne-do tej pory uważałam, że wszystkie są identyczne a dopiero po opisie doczytałam jaka jest różnica) W opisie produktu sklepu jest fajnie opisana ta różnica nie będę wklejała podam link <reklama>. Idę do mojej masażystki. Sprawdzimy jak to się sprawdza w połączeniu z moim ulubionym bazowym olejkiem sezamowym.
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2015-10-22 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Nie wiedziałam o tym, że nie można umieszczać linków firm mimo że fajnie tam opisana była różnica sorki - jak już będę po masażu opiszę wam moje wrażenia. Założę oddzielny temat dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5320586 8]W przyszłości zamiast oznaczać, że akceptujesz Regulamin przeczytaj go.[/QUOTE]
Przypuszczam, że prawie nikt nie czyta regulaminów rejestrując się na forum. Nie wiedziałam i zgodnie z klasycznym kredo prawników "nieznajomość prawa szkodzi" dostała karę w postaci upomnienia ale nie ważne temat nie jest o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki masaż wybrać i jak poznać dobrego masażystę?
Oprócz masażu klasycznego próbowałam ostatnio tego z zastosowaniem gorących kamieni. Powiem Wam że świetna sprawa. Masaż odpręża, relaksuje a przede wszystkim szybko likwiduje ból. Spróbujcie bo warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Najlepiej mieć takiego człowieka z polecenia. Na pewno nie patrz na to jakie ma papiery, bo to nic nie oznacza - jakość jego pracy i papier to dwa całkowicie odrębne tematy - nie są ze sobą związane.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Jak już wybieram się na masaż to tylko do fizjoterapeuty po studiach na uniwersytecie medycznym. Dla mnie to jest pierwszy znak, że ktoś ma wiedzę - ostatecznie jest wyszkolony, żeby leczyć, rehabilitować, więc siłą rzeczy wie więcej niż osoba po samym szkoleniu z masażu. Zwykle takie osoby dodatkowo szkolą się w różnych technikach masażu. Ich zaletą jest gruntowna znajomość anatomii.
Mam za to wątpliwości w kwestii masażu tajskiego. Byłam i było fajnie, ale nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że to taki ludowy, intuicyjny masaż i że naprawdę te panie nie wiedzą, co robią i czy coś jest dla mnie bezpieczne... Masaż to tylko doraźny środek i to właśnie usłyszycie od fizjoterapeuty. Długotrwałe efekty daje tylko dobrze wykonywana gimnastyka. Właśnie chodzę na fizjoterapię i okazało się, że nawet głupie przysiady całe życie źle robiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Po takiej dwuletniej nauce o której piszesz spotkałam się z masażystką w <reklama> i przyznam szczerze, że efekty tej nauki widać. W moim przypadku był to masaż tantryczny i jak wiecie wymaga on wiele starania by przyniósł odpowiednie rezultaty jednak pani masażystka dała radę
![]() Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2017-06-12 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Ja byłam na masażu z wykorzystaniem olejków eterycznych. Nie powiem było przyjemnie, cudowne zapachy, chwila relaksu wyłącznie dla siebie. Jednakże następnym razem wolałabym się wybrać na klasyczny masaż, który rozmasowałby porządnie moje plecy, które przez pracę biurową czasem mi dokuczają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
W przypadku bólu pleców spowodowanego wielogodzinną pracą biurową polecam tajski masaż pleców, ramion i głowy xxx Ten rodzaj masażu można wykonywać z maściami rozgrzewającymi jak i bez nich. Obejmuje w szczególności plecy, ramiona i głowę, dzięki czemu działa w miejscu na którym nam najbardziej zależy.
reklama - regulamin Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-07-27 o 11:41 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Dobry masażysta ma ciepłe ręce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam masaż gorącymi kamieniami, nic tak nie rozluźnia i nie relaksuje, polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
Ciepłota dłoni i stóp uzależniona jest od ukrwienia a nie od wykonywanego zawodu
![]() Dobry masażysta to taki, który w swojej dziedzinie jest fachowcem. Jeśli jego terapia wspiera leczenie i rehabilitację (masaż leczniczy i jego odmiany), powoduje rozluźnienie i poprawę wyglądu skóry (masaż relaksacyjny, kosmetyczny i jego gałęzie) oraz przede wszystkim nie wpływa negatywnie na organizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Rodzaj masażu powinien być uzależniony od naszych preferencji. Osobiście cenię sobie masaż odprężający, zwany też relaksacyjnym.
przykłady: 1. http://nuru-nuru.pl/ 2. http://orientmasaz.pl/ Edytowane przez monikazaj Czas edycji: 2017-11-08 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Chce iść teraz na pierwszy w życiu masaż - na początek twarzy. Jak mi się spodoba, to może później całego ciała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy masaż to był własnie relaksacyjny. Miałam go 2 razy z różnymi masażystkami i ten pierwszy był przyjemniejszy, a ten drugi miałam wrażenie, że nic nie czuję bo ani to przyjemne ani nie przyjemne ale jak wyszłam to czułam się 10kg lżejsza
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Warto podpytać w tym temacie znajomych. Z całą pewnością będą w stanie pomóc
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Warto zastanowić się nad masażem tajskim. Odpowiednio wykonany ma wiele zalet. W zależności od tego na jaki rodzaj masażu się zdecydujemy może pomóc nam się zrelaksować, pobudzić krążenie, wyeliminować ból w różnych partiach ciała, przyśpieszyć regenerację mięśni czy przyśpieszyć zanik tkanki tłuszczowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
A dobry sushi master ma zimne dłonie.
Zdecydowanie warto sprawdzić te miejsca, jeśli jesteś w okolicach Warszawy są naprawdę dobrzy w masażu tajskim.Aura jeszcze nie byłem, ale słyszałem dużo dobrego. Odwiedziłem Cosmos i Blissful wiedzą, co robią. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-05-15 o 15:18 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.