|
|
#451 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIII)
Cytat:
![]() Tylko... czym mógłbym się odwdzięczyć? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja w żadne pierdy nie wierzę ![]() Cytat:
Przynajmniej nie przypominam sobie ![]() Cytat:
Edit: Ja też kcem do knajpy
|
||||||
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj sięgnęłam właśnie też po raz pierwszy po typowo jesienno-zimowy zapach. Odnośnie Neo Cocon zastanawiam się tylko czy używać jej do pracy, gdyż ostatnio jedna pani stwierdziła że pachnie tu apteką (a pachniałam tylko ja)
|
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
Un Bois Vanille SL
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Srodkami czystosci
Wlasnie skonczylam sprzatac, ale mam nadzieje na noc otulic sie np Amour.
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#457 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
czystą wanilią
mmm
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OI
|
|
|
#460 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Aczkolwiek ma to swój urok ![]() Będę się więc tam rozglądać Ale raczej za jakąś malutką pojemnością. Próbką najlepiej ![]() Jak mi coś u Ciebie wpadnie w oko to się odezwę Pisz śmiało ![]() Cytat:
![]() Zapewne To chodź ze mną. Dziś jest fajna impreza, a ja nie mam z kim iść Cytat:
Smoczym Ekstraktem pachnę nadal
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#463 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cuuudne jest wszystko! ?Dziewczyny przenajkochańsze! Bardzo dziękuję za wspaniałe życzenia i taką dużą dawkę życzliwości, pozytywnej energii... Jesteście najlepsze i absolutnie niezastąpione. Raz jeszcze bardzo dziękuję i ściskam każdą z Was z osobna Cytat:
Uwielbiam Cię po prostu Daj buzi Cytat:
![]() Pachnę ... hmmm... wyliczanie zajęłoby sporo czasu
|
|||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przy oknie, tylko na brzuszku ![]() Dalej Wodą Paryską - mama chciała mnie z domu wyrzucić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku badziew był w związku z diademem Hello Kitty
i cukierkami na sznurku Niech Ci życie słodko upływa patrząc na niego Skad wiedziałaś, że chcę Inside ?? ![]() OI też cudna A jak RWD ?? Nadal Woodcoffee pachnę
|
|
#467 |
|
czyli Endżi
|
Hihi, to że Ci się nie podoba to poważna różnica między gustem Twoim a Myszki
Nie jesteście bliźniaczkami zapachowymi ![]() Malinko, o Trussardi pomyślałam, że może być w Twoim guście Badziew jest cuuudny Jeszcze nie zdążyłam nic przetestować, bo dopiero wkroczyłam do domu ![]() Ta mała Lolka mnie rozczula. Miałam pięćdziesiątkę i osiemdziesiątkę a one wyglądają przy niej jak kolosy
Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-09-13 o 00:21 Powód: poprawka |
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłaś w 10
Ostatnio były w łodzkim SP w promocji i już je miałam w koszyku, ale odłożyłam Uroczy prawda ?? Ja swojego zeżarłam w przypływnie chętki na słodkie ( czekolady w domu nie było ) i nawet to zjadliwe jak się ktoś uprze Jest taka malutka i słodka, ale na razie nam nie po drodze ze sobą Kolor płynu jest taki sam z siebie, trzymałam ją w pudełku a i tak mi zrobiła kuku nie wiem czy Ci to czasem nie przeszkadza, ale zapewniam, że była użytkowana wedłe wszelkich prawideł sztuki pachnienia
|
|
#469 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
?Pewnie że zjadliwe ![]() Kolor płynu ? Nie zauważyłam żeby było z nim coś nietak |
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam raz i dawno, ale wiem, ze chciałam kupić czyli muszą mi odpowiadać
Porównawczo z WoodCoffe na drugiej ręce Oblique Play i wychodzi mi ta sama nuta idę przeprowadzić śledztwo
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
żUwiK Cytat:
![]() * * * Globalnie Alien
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Na jednej łapie Brit Red, na drugiej Cristobal- oba piękne, nie mogłam się zdecydować
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz z nadgarstka dość intensywnie zawiewa Scent Intense. Też sprawdzam czy przypadkiem nie chciałabym większej jego ilości, ale jeszcze nie wiem... Muszę przeprowadzić intensywne poszukiwania próbki klasycznego Scent'a. Gdzie ja ją mogłam podziać...? |
|
|
|
|
#474 | |||
|
BAN stały
|
A więc czekaj na priva mego
![]() Cytat:
Chociaż... w sumie przy większej ilości braków w uzębieniu robi się mosty, tak więc myślę, że na dwóch implantach mogliby odtworzyć ze cztery zęby ![]() No a po wybudzeniu zapas środków pb na dobry miesiąc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Madzik, proszę się uspokoić ![]() A to już Twoje nadgarstki nie pachną tak obłędnie, jak wcześniej
|
|||
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() dzisiaj będzie Hot Couture edt |
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Na noc była Stella In Two Peony.
Na dzień będzie na pewno na nadgarstku Burberry Brit Red, kiedyś posłałam w świat, a wieczorem czułam tę ulepno-soczystą słodycz, może tym razem mi się spodoba. ![]() EDIT: i teraz Brit Red mi się podoba, moja pamięć zapachowa wczoraj wieczorem nie na darmo świrowała kilka ml by się przydało
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-09-13 o 07:33 |
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Wybywam radośnie na wakacje - na 3 tygodnie w góry gdzie mam zamaiar pracować nad kondycją i spróbuję pożegnać się ze zbędnym sadełkiem (co będzie bardzo trudne z uwagi na dochodzące z każdej strony zapachy grilowo - jedzeniowe).
Ponieważ kompletnie nie mogłam się zdecydować które perfumy zabrać zapakowałam szybko z 10 flaszek i parę odlewek ![]() Na drogę wypachnię się Flowerbomb + Prada. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia (poczytania) za 3 tygodnie. papapapapa!!! |
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Reniu - wypocznij i
żebyś osiągnęła wymarzony cel Nie pachnę niczym, co najwyżej kawą. Wczoraj wieczorem testowałam Burberry, ale które? Zapach kwiatowy jak Poeme. Gęsty, słodki, kwiaty mięsiste, miodne, lekko odurzające. Nie w moim stylu zupełnie. Ale męczy mnie co to mogło być, bo lubię mieć w miarę uporządkowane te moje testy. Może to nowy London
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Sander for Men
Miłej soboty. |
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że w takim razie po Twoim powrocie montujemy jakiś zlocik...? Od kiedy zmieniłam pracę, mam do miejsca zlotów 5 minut drogi ![]() Anuschko, MR sprawował się w knajpianych warunkach idealnie - gęsty, zawiesisty, nożem można go było kroić. Przebił nawet dym papierosowy. -------------------------------------------- A ja dziś chyba zapachnę Molecules 01 - do tej pory nosiłam je w wyższych temperaturach i ciekawam, jak się rozwiną w takim chłodzie.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

czym mógłbym się odwdzięczyć? 

Przynajmniej nie przypominam sobie

Zrobiłem sobie właśnie wielki kubek wiśniowej herbaty na rozgrzanie 

Chociaż... w sumie przy większej ilości braków w uzębieniu robi się mosty, tak więc myślę, że na dwóch implantach mogliby odtworzyć ze cztery zęby 

żebyś osiągnęła wymarzony cel