|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zachowanie pewnego mężczyzny w pracy
Witam
Chciałabym żebyście podzieliły się ze mną co myślicie o pewnej sytuacji. Mianowicie w obecnej pracy pracuje już kilka lat. Mężczyzna o którego mi chodzi pracuje tam od roku. Bardzo drażni mnie jego zachowanie bo gdy np rozmawiam z kimś i on przechodzi obok często zdarza mu się „przeprosić że przeszkadza w dyskusji” i zapytać o coś tą drugą osobę. Ja wtedy czuję się mega niekomfortowo bo stoję jak słupi soli a nie cierpię czuć się ignorowana. Czy on próbuje zwrócić na siebie uwagę czy o co mu chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Work, work, work
|
Dot.: Zachowanie pewnego mężczyzny w pracy
Cytat:
Moze ten typ tak ma, sa rozni ludzie. Niektorzy nie zdaja sobie sprawy z takich rzeczy. Dotyczy to tylko sytuacji z Toba czy z innymi osobami tez tak robi? Po prostu z nim pogadaj, powiedz mu o tym. Lub gdy nastepnym razem przerwie Tobie rozmowe, to mu zwroc uwage, ze teraz Ty rozmawiasz i ma on poczekac.
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Możesz powiedzieć np: Naprawdę chciałabym kontynuować tą rozmowę, może mógłbyś kontynuować swój temat później...
Edytowane przez b4b3e1b3545302a2010197b3bcfa2f293f529e72_683643f1f3133 Czas edycji: 2025-05-26 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.