|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Niesforny przedziałek
Mam pewien maly problem z moim przedzałkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niesforny przedziałek
A może wkleisz zdjęcie? Łatwiej będzie rozwiązać problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Oczywiscie jak bede miala aparat w domku to cykne fotke, ale narazie lezy gdzies u mojego TZ w domu- musze go poszukac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wiem jak to wygląda, moja mama ma coś takiego, i ja jak miałam grzywkę i przedziałek na boku to też... może spróbuj czesać się jakiś czas w kitka takiego bez przedziałka, na czubku głowy, grzywka normalnie, i wtedy włosy się jakoś przyzwyczają... albo zmienić przedziałek np. o centrymetr w bok, tak, że będzie na środku ale nie idealnie tylko właśnie o ten centrymetr... wszystkiego trzeba próbować
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Moze faktycznie kitka na czubku glowy bylaby dobrym rozwiazaniem- musze sprobowac, tylko ze ja po umyciu mam bardzo sypkie, lejace wlosy i dopiero na drugi dzien dobrze wygladaja zwiazane a w pierwszy zawsze chodze w rozpuszczonych - hmm musze cos pokombinowac bo ten przedzialek mnie strasznie wkurza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się tak czasem zdarza. Podczas snu jak ułoże inaczej głowe to powstaje taki przedziałek. Dlatego czasem śpię w kucyku, zbierając te włosy z czubka mocno do gumki. Jak wstaje ranem rozpuszczam włosy i wszystko jest dobrze
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziekuje za rady, musze cos pokombinowac, tylko ze ja nie uzywam zadnych preparatow do stylizacji- jedynie krem nablyszczajacy z F. Fekkai na mokre wlosy i po wysuszeniu serum nablyszczajce Fekkai i to wszystko- mam bardzo delikatne wlosy i nie lubie zadnych pianek, gum itd
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wiem o czym piszesz.Ma to połowa ludzi, tylko uwagi nie zwracają.
Ja znów mam problem z takim przedzialkiem w miejscu gdzie robi sie gniazdo jak u faceta z tyłu glowy, spie w spinkach to sie pokrak nie robi.
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
michell'a
|
![]()
Od pewnego czasu mam na głowie dramat z przedziałkiem. To jak śpię na ma wpływu na to, jak on się układa. Nie ważne, czy modeluje włosy, nie ważne czy je wysuszę z głową w dół. Uparcie odkształca się i nie da się z tym nic zrobić.
Wygląda to tak, że zaczyna się od czoła na środeczku i idzie w tył normalnie, by prawie na samym czubku zjechać na lewy bok i dalej w kierunku rozpaczy. Włosy mam zadbane, błyszczące, to miejsce nie jest przerzedzone. Mam po prostu jaśniejszy odrost od koloru, na jaki farbuję. Na chwilę pomaga natapirowanie tamtego miejsca. Można oszaleć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.