|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Relacje w związku
Cześć, jestem z moim chłopakiem lekko ponad rok, mieszkamy razem. W poprzednim roku dosyc sporo zwiedzaliśmy, udalo nam sie 5 wiekszych wyjazdów ogarnac.
W tym bylo tego mniej ze wzgledu na miedzy innymi sesje. Planowalismy dosyc luzno USA we wrzesniu, pomysl nie wypalil, ale rzucilismy ze ten wrzesien raczej zostanie, bo to po okresie wakacyjnym i jest taniej - tak też planowałam, zadeklarowałam tez w pracy. Nagle dowiedziałam sie, ze znajomi ze studiow zaprosili chlopaka na tygodniowe wakacje we wrzesniu - on ma „parcie” na poznanie jakichs kolegow (zmiana miasta, nikogo nie zna). Zapytalam co z naszymi wakacjami bo myslalam o wrzesniu, to powiedzial ze nie uda sie, on nie dostanie 2 tygodni urlopu (na jedne i drugie), ale z wakacji nie zrezygnujemy - mozemy miesiac wczesniej. Powiedzialam ze wtedy ja nie moge, bo po pierwsze nie bede miala pieniedzy (na co powiedzial ze w takim razie on zaplaci i po prostu mu oddam jak bede miala) a po drugie, mam juz zadeklarowany urlop jak i pozostali pracownicy i nie bede mogla „ot tak” przeniesc go na sierpien. Nie wiem czemu ale poczulam sie troche na drugim miejscu - wiem ze wakacje to nie wszystko, mogl sam nie „zarejestrowac” za dobrze tego wrzesnia, chce poznac jakichs znajomych, wyszedl z propozycja ze zrobimy to w innym terminie, ale jakis niesmak pozostał. Mam wrazenie jakby wolal wybrac osoby ktore ledwo co zna zamiast swojej dziewczyny. Jakie jest wasza opinia? Moze to ja przesadzam i powinnam po prostu poleciec na te wakacje z kolezankami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Relacje w związku
A to było umówione "na sztywno" czy luźno? Obserwuj go i jego zachowanie z stosunku do ciebie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Skoro luźno o tym rozmawialiście mógł nie ogarnąć, ale z drugiej strony oboje wzięliście urlopy, więc facet potwierdził że planuje wyjazd we wrześniu. Skoro najpierw umawialiście się między sobą + macie zarezerwowane urlopy w pasujących terminach też odebrałabym, że komplikuje Wam życie, łamie ustalenia i przedkłada nowych znajomych nad wstępnie ustalony wyjazd z partnerką.
A on jest zdecydowany jechać z tymi znajomymi czy na razie rozważa propozycję? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Też bym się źle poczuła, skoro już wzięłaś urlop i nie możesz go przełożyć. Słabo, że umówił się akurat na wrzesień na inny wyjazd (na który ty nie jesteś zaproszona w ogóle, mimo, ze od roku jesteście parą??)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jeżeli faktycznie mieliście to wczesniej ustalone to słabo z jego strony. To zrozumiałe, że chce złapać znajomości w nowym mieście, no ale bez przesady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A uda Wam się razem wyjechać na jakiegoś "lasta" czy nie?
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez morning_coffee Czas edycji: Dzisiaj o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.