![]() |
#3721 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher - cz. 24
Cytat:
![]() Edytowane przez ewamewatralala Czas edycji: 2025-03-26 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
Rozeznanie
|
Czołem dziewczyny,
Czy przenioslyście się gdzieś w inne miejsce czy już wszyscy się poddali z yves Rocher? Nie ukrywam , że sama od co najmniej pół roku nic nie kupiłam w YR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
Rozeznanie
|
Faktycznie cisza zapadła. Mi zdarza się jeszcze raz na jakiś czas coś zamówić, ale zdecydowanie mniej niż kiedyś.
![]() |
#3726 |
Raczkowanie
|
Fajna oferta na maj, chyba dla wybranych(?) Krem na noc AAG w PREZENCIE za zakup & -50% na 2 wybrane kosmetyki & -30% na 2 dowolne
Taka sama ulotka z kodem przyszła pocztą, szkoda tylko że kod nie działa online (chociaż teoretycznie powinien) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Raczkowanie
|
przyszła do mnie ulotka z torbą / prezentem na ponad 300 zł - wie ktoś może co to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
Ja w ostatnich miesiącach robiłam częściej roszerowe zakupy - wróciłam po zapasy ulubionych kremów do twarzy z białej gamy Anti-Age Global, które bardzo mi służą
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3729 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny za ile trzeba zrobić zakupy żeby ponownie wrócić na golda?. Jestem teraz silver 😃
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3731 |
Rozeznanie
|
Dziękuję serdecznie za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3732 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Svetlana444
|
Dzień dobry ! Obecnie firma przyjmuje zamówienia tylko telefonicznie. W związku z tym można złożyć zamówienie, jeśli list z kodem został wysłany do tego konkretnego kupującego i tyle razy, ile wskazano w ofercie. Otrzymałem kod 9PYO5RA12
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3735 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Svetlana444
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3737 |
Przyczajenie
|
"Aby uprościć proces składania zamówień oraz przyspieszyć realizację wysyłek, strona internetowa do składania zamówień z ofert katalogowych została trwale wyłączona." - proces składania zamówienia pogorszył się. Składanie zamówień online z ofert katalogowych było bardzo proste, a teraz jest odwrotnie niż napisane w komunikacie - utrudnione i czasochłonne, co zniechęca do korzystania z Yves Rocher.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3738 | |
Svetlana444
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
Obecnie składanie zamówień katalogowych jest na tyle upierdliwe, że też z tego zrezygnowałam. "Nowa seria" lift pro-collagene, to w sumie ta sama pro-collagene która była z 5 lat temu. Tak samo lepkie kremy i sera i tak samo zapychają. Kupiłam serię w Niemczech i oddałam znajomej, (poza kremem który wyrzuciłam) nie nadawał się nawet do stóp bo był lepki i długo się wchłaniał.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3740 |
Raczkowanie
|
Z kodem czerwcowym 06mlg25 gratisem jest krem pod oczy z Lini Lift pro-collagen, od 49 zł
Skład ma nawet nie taki zły gdyby nie to, że parfum jest w składzie wyżej niż niektóre składniki czynne. Także albo ma baaaardzo intensywny zapach albo średnie działanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3741 |
Raczkowanie
|
Cześć, może ktoś wysłać kod oferty wysyłkowej na czerwiec, wraz z info odnośnie %?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
Przyczajenie
|
9PYO6RA01, od 69 zł zapach do wyboru (naturelle, l’evidence lub tendres instants lub kosmetyk do 229), od 89 zł kosmetyk do 229, od 179 krem riche pod oczy. Poza tym zniżki 2 za 1 (2x), -50% (3x), -40% (3x)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Raczkowanie
|
dagmara2010 dziękuję.
A czy są kosmetyki serii Familly? I jeśli tak, to czy mogłabym dostac ich kody? Z góry dziękuję <3 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Przyczajenie
|
Podany kod nie działa ☹️
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Przyczajenie
|
W załączniku kody serii familie bio. Podany kod działa przez telefon, w ofercie katalogowej, trzeba tam też podać nr klienta . Tel 32 7700700
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3747 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Czy ktoś ma kod promocyjny na „dowolny produkt” przy zakupie na stronie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3748 |
Rozeznanie
|
Dawno już tu nie zaglądałam
![]() Zmienił on skład. Używałam regularnie poprzedniej wersji, bardzo go lubiłam. Zastosowanie nowości na bardzo opuchnięte łydki w czasie ostatnich upałów zaowocowało niespodzianką w postaci wysypki,czy pokrzywki nawet, na smarowanych częściach. Z jednej strony zawsze ufałam YR jako producentowi naturalnych kosmetyków, z drugiej, wiem dobrze, że można mieć alergię na rumianek nawet jak ktos ma pecha... skladniki nowego: Składniki nowego AQUA/WATER/EAU • ALCOHOL • GLYCERIN • PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL • ZEA MAYS (CORN) STARCH • ETHYLHEXYL COCOATE • MENTHOL • CAMPHOR. • AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT • HYLOTELEPHIUM SPECTABILE FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT • JANIA RUBENS EXTRACT • SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL • BUTYLENE GLYCOL • CARBOMER • XANTHAN GUM • SODIUM HYDROXIDE • RANUNCULUS FICARIA EXTRACT • APHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACT | Składniki starego aqua/water/eau,alcohol,glycerin,peg-40 hydrogenated castor oil,zea mays (corn) starch,menthol, ethylhexyl cocoate,camphor.,sesamum indicum (sesame) seed oil,aphloia theiformis leaf extract, ranunculus ficaria extract,butylene glycol,parfum/fragrance,carbomer,xantha n gum, sodium hydroxide,aesculus hippocastanum (horse chestnut) seed extract,tetrasodium edt Wynikałoby z tego, że w nowej wersji są dwa nowe zioła, rozchodnik (HYLOTELEPHIUM SPECTABILE) i jakaś nieznana u nas alga (JANIA RUBENS). Nigdy nie używałam niczego z którąś z tych roślin więc może alergia od tego. Czy ktos jeszcze miał wysypkę po tym nowym żelu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3749 |
Rozeznanie
|
Zaloguj się na swoje konto w naszym sklepie internetowym lub aplikacji mobilnej i dodaj do koszyka co najmniej 2 produkty. Zastosuj swoją zniżkę -110 zł przy finalizacji zamówienia, a dodatkowo otrzymasz od nas wybrany zapach!
Wybierz spośród 3 zmysłowych ulubieńców z kolekcji Essences Botaniques i ciesz się pięknym zapachem. KOD: PARFUM Kod działa już przy użyciu zniżki 25 zł, więc za ok. 14,90 wychodzi dobre zamówienie. Np. żel pod prysznic ziarna kawy 200 ml + mały krem do rąk za punkty. Edytowane przez SilverMist Czas edycji: 2025-07-08 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak pojawiły się te wody z serii EB, to pamiętam, że mnie nie porwały... Same zapachy przeciętne, opakowania to samo. Powiedziałam sobie, że jeśli je zgarnę, to na spokojnie - przy jakieś mega okazji, jak najkorzystniej. No i jest ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.