![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zagroda babuszki cz.5
Ann, powodzenia w pracach polowych 🙂
Byłam u fryzjera ,czy jestem zadowolona..z podcięcia- tak, lepiej wyglądają teraz. Kolor, obleci, choć prosiłam o mocny pomarańcz, żeby w czerwień nie wpadał. No tak średnio się to udało. Ale kolor jak kolor, zły nie jest, jednak najbardziej mi nie pasowało, że mi nue domyla skóry od farby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5012 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia z czerwca. Na Islandii .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
W tym miesiącu nic mi nie ubyło w cm zatem schodzę z kaloriami.
Na obiad polędwicę z wczorajsza albo jajko sadzone. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Łał Herbatko, budzic się rano i mieć taaaki widok to wspaniała sprawa. Można chodzić po tych górach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5014 |
Zadomowienie
|
Położyłam się trochę, zrobiłam sobie drinka cytrynowego żeby odreagować.
Odreagowuję opiekunkę która przyszła z Mopsu. A więc na dwie godziny. Kąpiel męża i golenie. Jak przyszła to zmachana bo upał, dałam wody z cytryną bo upał i zmęczenie. Posiedziała ponad pół godziny,potem szybkie golenie ,prysznic ,potem ubrała męża. Potem siedziała następne pół godziny. Ja umyłam w pokoju podłogę. Potem już minęło półtorej godziny. W tym czasie tylko ta kąpiel i golenie. Potem piszła. Ja zapłacę za dwie godziny. W sumie praca to było pół godziny. No i muszę odreagować. Dzwonię do Mopsu i rezygnuję. Moje dzieci mnie zmusiły do tego żeby była jakaś opiekunka. Poprzednia miała za daleko i przestała przychodzić. Idę pić drinka, obejrzę film |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Raczkowanie
|
Herbatko to nie dobrze. Myślałam że będziesz miała dobra pomoc i wsparcie a tu.. ech. Byłam się przejść teraz. Mnóstwo świetlików lata w ogrodzie. Pięknie wyglądają. Tylko nie dobrze że komary też latają. Ropucha mnie wystraszyła.
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Emmi, Lanolinko może się pojawi jakiś inny rolnik. Nie ukrywam że chciałabym. Lanolinko fajnie tak zaraz po fryzjerze. Herbatko piękne widoki z Islandii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5016 |
4 pory roku i ja piąta
|
Okropny gorąc. Dziś 30 w cieniu, jutro 34!. Ledwo dzisiaj dawaliśmy radę, nie wiem co będzie jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5017 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5018 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć wszystkim, którzy tu zajrzą
![]() Dochodzi 8.00 a ja już pokosiłam zieleninę dla drobiu. Wypuściłam je, ponalewałam wody do wszystkich pojemników. ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- O rany! Już zleciało. Przed chwilą założyłam część 6. Już jest ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-07-03 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.