|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
moj kot chyba jest chory:( [ZAKŁACZENIE]
nie wiem co sie dzieje z moim kotem. na oko, biega, skaka, je co popadnie i to co ma w misce. ale czasami poprostu jakby zaczynal kaszlec
![]() czy ktos z was mial juz podobna sytuacje?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: moj kot chyba jest chory:(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja tez uwazam, ze najlepiej bedzie jak poradzisz sie dobrego weterynarza, bo moze teraz to zwykly kaszel a pozniej sie rozwinie cos gorszego wiec lepiej od razu zapobiegac. Moj kotek np. czasami kicha,ale tak smiesznie nie wiem dlaczego, ale nie sadze, zeby mu cos bylo.Raz kichal jak wpadl do oczka wodnego
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wet-to juz chyba ostatecznosc, kocham mojego pieszczocha ale nie stac mnie jak narazie na doctorka, musze sie troszke wstrzymac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak to mniej wiecej wyglada,straaasznie http://pl.youtube.com/watch?v=01dQcG...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=W1sp4K...eature=related taka pasta kosztuje ok 8 ,9 zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tak tylko mnie weterynarz wyniesie dobre 100£ niestety,ostatnim razem tez troszke wybulilam. nie szkoda mi,znowu bedzie mnie namawiac na kastracje. musze sprobowac uderzyc do pet shop-ow i poszukac czegos takiego.
dziekuje kobitki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje wam. nigdy nie wpadlabym na to |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A to kocurek? masz go w mieszkaniu? to radziłabym Ci ponieść koszt kastracji w wieku około 8 mies. bo potem jak nabierze kocurkowych nawyków, znaczenia moczem itp. to czasem nawet po późniejszej kastracji mogą one nie zniknąć, uważam zresztą ze wszystkie zwierzęta nie przeznaczone do hodowli powinno się kastrować/sterylizować bo tylko się męczą jak hormony im buzują i instynkt każe się rozmnażać, kotki dostają ciągłych rujek itp. to w końcu jednorazowy wydatek na całe życie zwierzęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.