Chłopak 28 lat-błędy, brak kobiety - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-07-15, 16:12   #31
a_lvionx
Przyczajenie

Dot.: Chłopak 28 lat-błędy, brak kobiety

Tak właśnie chciałem zrobić, aby mieć stabilizacje i dopiero. Tak mi zeszło niestesty, że mam już 28 lat. Są jesczze jakieś cele oczywiść. Pozdrawiam
a_lvionx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-17, 22:06   #32
a_lvionx
Przyczajenie

Trochę się rozejrzałem i powiem, że większość znajomych/rówieśników ma założone rodziny. Ten wiek 20-24 jednak to najlepszy czas, a teraz będzie ogromny problem znalezc dziewczynę, gdzie większość już jest zajeta....
a_lvionx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-18, 10:03   #33
Aelora
Wtajemniczenie

Piszesz, jakbyś miał się zaraz do grobu kłaść i wszystko stracone. Punkt widzenia zależy od bańki, w której się obracamy - u mnie koleżanki 30+ dalej wolne. Pozostaje Ci szukać wolnej, dlatego właśnie fajnie byłoby wyjść do ludzi i poznawać ich jak najwięcej, żeby nie utkwić w małym kręgu.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-31, 15:02   #34
ANKA54321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Jeżeli w 28-letnim życiu kojarzysz tylko 3 sytuacje, w których mogłeś poznać fajne dziewczyny to albo masz mega wysokie wymagania co do kobiet, albo serio nie wiem - w piwnicy siedziałeś? I sorry, nawet na małej wsi da się poznać, bo w wakacje są w okolicznych wsiach na pewno jakieś zabawy w remizach, dyskotekach itd. Jakoś Ci ludzie nawet w takich miejscach się poznają. No chyba, że się siedzi pod kamieniem i nigdzie nie wychodzi, a potem ma pretensje do całego świata.

To nie świat, czy kobiety są Ci coś winne, tylko najwidoczniej dokonujesz złych wyborów, nawet jeżeli chodzi o jakieś życie towarzyskie. A takowe mają nawet ludzie studiujący bardzo ciężkie kierunki studiów i jednocześnie pracujący. Więc nie wiem co niby Ci pochłonęło tyle czasu, że w ciągu 28 lat mogłeś poznać tylko 3 dziewczyny.

(Lub to po prostu kolejny wykopowy trololollo i opowieści dziwnej treści o niesprawiedliwości życia, gdzie kobiety nie są na kartki lub z przydziału.)
Na litość boską dlaczego każdą osobe której życie/zachowanie , odczucia nie mieszczą sie w popularnych kanonach nazywasz trolami?
Zdarza sie, że i 30 letni ludzie nie byli nigdy w jakiejś relacji bo na nikogo nie trafili. Czasem tak jest i to wcale nie musi oznaczać, że z tym kimś jest coś nie tak.
ANKA54321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-08-17, 11:12   #35
Cienista28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a_lvionx Pokaż wiadomość
Tak właśnie chciałem zrobić, aby mieć stabilizacje i dopiero. Tak mi zeszło niestesty, że mam już 28 lat. Są jesczze jakieś cele oczywiść. Pozdrawiam
Niektórzy w wieku 28 lat nie maja ani stabilnego związku ani nawet np. własnego mieszkania i cisną sie dalej jak studenci ze współlokatorami. Na dzisiejsze standardy to jesteś o może pół poziomu wyżej niż dzieciak jeżeli chodzi o wiek.
Cienista28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-08-27, 09:36   #36
SallyMay
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cienista28 Pokaż wiadomość
Niektórzy w wieku 28 lat nie maja ani stabilnego związku ani nawet np. własnego mieszkania i cisną sie dalej jak studenci ze współlokatorami. Na dzisiejsze standardy to jesteś o może pół poziomu wyżej niż dzieciak jeżeli chodzi o wiek.
przy czym uczciwie rzecz biorąc "trzydziestka" to jest nadal ta magiczna bariera, w przypadku osiągnięcia której brak stabilizacji jest traktowany jako przegryw życiowy.
SallyMay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości