![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chłopak 28 lat-błędy, brak kobiety
Tak właśnie chciałem zrobić, aby mieć stabilizacje i dopiero. Tak mi zeszło niestesty, że mam już 28 lat. Są jesczze jakieś cele oczywiść. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Trochę się rozejrzałem i powiem, że większość znajomych/rówieśników ma założone rodziny. Ten wiek 20-24 jednak to najlepszy czas, a teraz będzie ogromny problem znalezc dziewczynę, gdzie większość już jest zajeta....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Piszesz, jakbyś miał się zaraz do grobu kłaść i wszystko stracone. Punkt widzenia zależy od bańki, w której się obracamy - u mnie koleżanki 30+ dalej wolne. Pozostaje Ci szukać wolnej, dlatego właśnie fajnie byłoby wyjść do ludzi i poznawać ich jak najwięcej, żeby nie utkwić w małym kręgu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdarza sie, że i 30 letni ludzie nie byli nigdy w jakiejś relacji bo na nikogo nie trafili. Czasem tak jest i to wcale nie musi oznaczać, że z tym kimś jest coś nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Niektórzy w wieku 28 lat nie maja ani stabilnego związku ani nawet np. własnego mieszkania i cisną sie dalej jak studenci ze współlokatorami. Na dzisiejsze standardy to jesteś o może pół poziomu wyżej niż dzieciak jeżeli chodzi o wiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
przy czym uczciwie rzecz biorąc "trzydziestka" to jest nadal ta magiczna bariera, w przypadku osiągnięcia której brak stabilizacji jest traktowany jako przegryw życiowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.