![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niania do trudnego dziecka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslisz ze sprowokujesz mnie do jakis agresywnych reakcji ale jak pisalam wczesniej opinia bezrobotnej 36 letniej kobiety (ktora nigdy nie skonczyla zaczetych studiow ) wciaz mieszkajacej z rodzicami i oklamujacej ich ze jest w pracy -naprawde nie ma dla mnie zadnej wartosci i nie jest w stanie mnie zdenrowac czy obrazic .
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dzięuję za wywołanie mojej osoby w moim wątku.
Jeszcze raz przypominam, że wątek został stworzony na określony temat i jak już wcześniej wspominałam oczekuję tu odpowiedzi na określone pytania. Nikt nie prosił o wzajemne obrzucanie siebie obarczeniami o nieudacznictwo i generalnie niemerytoryczne, ale personalne uwagi nie wnoszące dosłownie niczego na temat. Ponadto uważam, że wątek (a pewnie też i całe forum) jest kompletnie bezużyteczny - przynajmniej na ten moment - patrząc właśnie na to, że składa się z głównie obrażania użytkowników między sobą i to z powodów osobistych i subiektywnych wrażeń. Cieszę się z powodu twojego pompatycznego komentarza i tego, że jest zbędną zapchajdziurą bez treści merytorycznych. Dzięki temu cała reszta tutaj może lecieć grzać popcorn. Nic nie wnosisz, a świadomie kontynuujesz ciąg obraźliwych komentarzy. Edytowane przez bhjhj Czas edycji: 2025-08-31 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Jedyną obrażającą jest tutaj Bruma. Twoje 2 wątki mają znaczenie, bo wskazują Twój stosunek do innych, a trudno pracować z ludźmi mając do nich takie podejście. Tutaj też nikt cię nie obrażał. Merytorycznie powiedziano ci, że masz 24 lata, zero doświadczenia z pracy z dziećmi i do tego dziwne pomysły jak chodzenie w zatyczkach do uszu przy dziecku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez maladaga Czas edycji: Wczoraj o 13:25 Powód: Naruszenie 1 i 7 punktu netykiety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
nudna jestes
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.